Je mi smutno z tchyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lalelale
29.2.20 16:58
@LaPaloma píše:
Jsi prostě slabá. Neměla bys k ní jezdit, dokud se neposílíš a nenaučíš se jí jednoznačným způsobem srovnat. Budeš muset přitvrdit. Však nikde není psáno, že se máte kamarádit, když to nejde.
Já bych si na svou tchyni normálně otevřela pusu, kdyby se ke mně takto chovala.

Přesně tak, každý zajde tam, kam ho člověk zajít nechá

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
29.2.20 17:01
@Kaileee píše:
Ty budes jedna z tech, co si poridily decko po 40. A je hrozna hrdinka co :mrgreen:

Mně teda 40 není ani zdaleka a taky jsem se pozastavila nad tím, jak to souvisí s problémem. Dokud to zakladatelka nevysvětlila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.2.20 17:03

No kezby myslela jen na noc. Ona měla v plánu od rána do druhého dne… Prý jestli zvládnu odstrikat mlíko na celý den :zed: budu muset ze sebou něco dělat… Manžel to neřeší, doma se ho ptám, říká že je přehnaná, ať to neresim a ignoruju..

• Citovat
  • Upravit
4071
29.2.20 17:03

Musíš se naucit komunikovat s lidma o tom, co chceš a jak si věci predstavuješ. Jak tu nekdo psal, jsi slabá. Znamená to, že nemáš v pořádku svoje sebevědomí. Kdyz nebudes chtit davat svoje dite tchyni, tak nebudeš. Kdyz si chceš chovat svoje dite, tak si ho proste vezmeš. Nenech ostatní, aby šli za hranici toho, co ti není přijemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.20 17:04

@Lalelale Nebylo to myšleno vůbec zle… Je mi jedno v kolika má děti, bylo to myšleno tím že si chovala a starala se o mimino téměř nedávno. Ne před 30ti lety…

• Citovat
  • Upravit
845
29.2.20 17:06

.

Příspěvek upraven 28.02.21 v 23:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
29.2.20 17:14

Tchyně je blbka takhle zacházet s 2,5mesicnim miminkem 8o Nechat záměrně plakat a nedat utisit k mamince, to je vrchol debility. Zakladatelko chovej se k tchyni rázně, je to tvoje dítě a bude to jak chceš ty, nic nevysvětluj, neobhajuj se, jen oznamuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155
29.2.20 17:24
@mamule42 píše:
Spíš nechápu proč zdůrazňuješ že si na stará kolena pořídila dítě, to snad nemá s problémem nic společného.

a ja nechapu, proc vyndava spici miminko z vajicka, kdyz vi, ze ji tim vzbudi a place :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
29.2.20 17:31
@Kaileee píše:
Ty budes jedna z tech, co si poridily decko po 40. A je hrozna hrdinka co :mrgreen:
ty jo ty jsi jedovata :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
29.2.20 17:42
@Anonymní píše:
@Lalelale Nebylo to myšleno vůbec zle… Je mi jedno v kolika má děti, bylo to myšleno tím že si chovala a starala se o mimino téměř nedávno. Ne před 30ti lety…

Jojo však píšu že dokud jsi to nevysvětlila :kytka: jinak nauč se za sebe trošku postavit, vymez tchýni hranice. Hodně lidí vycítí že si necháš vše líbit a chová se pak úplně jinak, než k ostatním lidem. Vezmi si, že se za tebe musela postavit švagrová a tchýni pripomenout, žes dítě chtěla ty. A nikdo jí hlavu neutrhl

• Citovat
  • Upravit
3190
29.2.20 17:55

Neumíš řict ne a nastavit si hranice ;)
Jinak nechápu, proč po příchodu k tchýni dceru vyndáváš z vajíčka, tím ji vzbudíš a ona pak pláče..? :think: 8o
Ji nechej spát ne? :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.20 18:18

Když ma ve vajíčku na převoz teplý overal, a jsme v místnosti kde se topí krbem (30 stupňů) tak ji přece v tom nenechám… :? Jinak nebreci UPLNE vždycky. Jde spíš o to že když ji vysvlecu, dám na gauč ještě když spí, tak se prostě vzbudí s placem.. A první co udelam je, že ji vezmu pochovat, a tchyně hned přiběhne se slovy,, tak už mi ji dej,, plačící. Nesnáší svlékání a oblékání..

• Citovat
  • Upravit
a12
61155
29.2.20 18:23
@Anonymní píše:
Když ma ve vajíčku na převoz teplý overal, a jsme v místnosti kde se topí krbem (30 stupňů) tak ji přece v tom nenechám… :? Jinak nebreci UPLNE vždycky. Jde spíš o to že když ji vysvlecu, dám na gauč ještě když spí, tak se prostě vzbudí s placem.. A první co udelam je, že ji vezmu pochovat, a tchyně hned přiběhne se slovy,, tak už mi ji dej,, plačící. Nesnáší svlékání a oblékání..

Idealni je takovej ten fusak do sedačky kterej jen rozdelas a nechat spát někde v chodbě kde neni takový vedro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.20 18:40

Holka, držím ti palce. Bojuj za své místo. Ona jak pozná, že se nedáš, tak poleví.. :roll: taky jsem měla cest s takovou, co věděla všechno nejlíp, a nepustila mě ke slovu. Pak jsem si jednou dupla, a slo to z kopce. Nemohla unést, že i já můžu mít svůj vlastní postoj, názor. Naštěstí už je to extchyne, tak se problém vyřešil sám :mrgreen: :zed: ale ty bojuj :kytka:

• Citovat
  • Upravit
59426
29.2.20 18:42
@Anonymní píše:
No kezby myslela jen na noc. Ona měla v plánu od rána do druhého dne… Prý jestli zvládnu odstrikat mlíko na celý den :zed: budu muset ze sebou něco dělat… Manžel to neřeší, doma se ho ptám, říká že je přehnaná, ať to neresim a ignoruju..

Prostě jí řekni ne a víc neřeš. Moc řešíš co ona na to. Kojení je snad Tvoje věc tak proč se stresuješ? prostě řekneš že to nešlo a hotovo. Musí vědět že se nedáš. Až začne at jí malou tam necháš tak řekni že až bude větší a víc neřeš. nechodila bych tam tak často ;) Hlavně klid, dělej to tak aby to vyhovovalo Tobě a ne tchýni ;) Takhle malé dítě bych taky nedala na noc. nevidím jediný důvod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová