Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lilith_S píše:
@a12 monitor dechu vůbec nevedu, a dítě nenechávám spát v polohách, ve kterých je SIDS pravděpodobnější. Mě je ve výsledku jedno, kdo jak nechává děti spát, ale přijde mi zcestný doporučovat spaní v sedačce v chodbě jako řešení trapnýho chováni ze strany tchýně.
Ji to nedoporucuju
psala, ze ji vyndava protože tam je vedro a je nabalena.. Tak ji pisu, ze na to je dobra ta speciální deka do sedačky a neni nutný ji postavit vedle krbu, ze jo
muzou bejt třeba vedle v místnosti, koukat na ní.. V tom kocarku je taky riziko SIDS v tomhle veku a v chodbě bys ten kočárek s dítětem klidně nechala.. V postýlce ho taky necháš spát bez monitoru, tak zas tak zodpovědná jak ze sebe děláš nejsi
možná tam je větší riziko nez kdyz se občas pul hodky dospi v sedačce
Ty se vůbec nepodceňuj a s tchyni si udělej pořádek!!
Nenechavej tak po sobě šlapat, je to tvoje dítě a ikdyby ses rozhodla ty sama přestat kojit, tak je to tvoje rozhodnutí a pouze čistě tvoje věc… Ona si může brblat co chce… Musí tě respektovat.. A pokavad se jí něco nelíbí pošli ji do háje a vnouce nemusí taky vídat vůbec… Pokavad má s něčím problém ať se s tím vypořádá sama!!!
Mela jsem to podobne. Jen co jsme dosli na navstevu tak si tchyne malyho brala. Nejhorsi bylo kdyz on se po me natahoval a ona pronesla:K mamince nepujdes, tu mas doma porad… Presla jsem to. Ale kdyz to udelala potreti, rekla jsem manzelovi at ji naznaci, ze takhle ne. Jinak ze se ozvu ja a nebude se ji to libit.
Vzdy si rikam, ze nebojuju jen za sebe ale i za meho syna a nikdo nema pravo mu branit, kdyz chce byt u me 😊 bud statecna, moc ti drzim palce