Je nezodpovědný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
27.8.18 21:50
@Anonymní píše:
Nevydělává, rikal ze to vezme z úspor a ze se na chvíli bude muset uskromnit, podle me ma tak 70 čistého

no, podle mě máš mylné informace, ze 70.000 měsíčně určitě nedělá penále 100.000 za rok, to jako ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
27.8.18 21:53
@terinka4444 píše:
no, podle mě máš mylné informace, ze 70.000 měsíčně určitě nedělá penále 100.000 za rok, to jako ani omylem.

Spíš jde o celý dluh včetně penále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.18 21:56
@171Jirka píše:
Spíš jde o celý dluh včetně penále.

Jj bude to tak

• Citovat
  • Upravit
45717
27.8.18 21:59

To penále z toho bude par tisíc, takže 100 určitě jen tak oknem nevyhodil. Platil by to tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
27.8.18 22:00
@Anonymní píše:
Jj bude to tak

Fakt bych se bál s ním mít rodinu, nebo jakýkoliv jiný závazek. Bůh ví, na co se vykašle a potom z toho budou jen problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.18 22:06

Mne hlavně přijde ze veškerý peníze projí po restauracích. Ze vůbec nešetří a nemyslí na budoucnost, něco šetří ale mohl by myslím daleko víc, přitom žije v poměrně nehezkem bytě, nikam moc nejezdi, oblečení si kupuje málo a levné, takže stoprocentně není za vodu.

Je to jeho život, jeho peníze, ale strašně me nebaví dospělýmu chlapovi mluvit do toho, jak hospodařit. Ted na to nemám právo a uz vůbec ne chuť, ale musím přemýšlet o budoucnosti :/

• Citovat
  • Upravit
21091
27.8.18 22:33
@Anonymní píše:
Mne hlavně přijde ze veškerý peníze projí po restauracích. Ze vůbec nešetří a nemyslí na budoucnost, něco šetří ale mohl by myslím daleko víc, přitom žije v poměrně nehezkem bytě, nikam moc nejezdi, oblečení si kupuje málo a levné, takže stoprocentně není za vodu.Je to jeho život, jeho peníze, ale strašně me nebaví dospělýmu chlapovi mluvit do toho, jak hospodařit. Ted na to nemám právo a uz vůbec ne chuť, ale musím přemýšlet o budoucnosti :/

Přemýšlela bych o budoucnosti bez něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
27.8.18 22:35
@Anonymní píše:
Mne hlavně přijde ze veškerý peníze projí po restauracích. Ze vůbec nešetří a nemyslí na budoucnost, něco šetří ale mohl by myslím daleko víc, přitom žije v poměrně nehezkem bytě, nikam moc nejezdi, oblečení si kupuje málo a levné, takže stoprocentně není za vodu.Je to jeho život, jeho peníze, ale strašně me nebaví dospělýmu chlapovi mluvit do toho, jak hospodařit. Ted na to nemám právo a uz vůbec ne chuť, ale musím přemýšlet o budoucnosti :/

Zaridila bych si to po svym. Hlavne nezavazne a urcite bych s nim nechtela mit deti. Takze bych hledala dal. Todle neni chlap pro zivot. Jen na uzivani. Chova se jak pubertak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
27.8.18 22:36

Taky bych do toho nešel. Spolehnutí na něj nebude, jen bude dělat problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
27.8.18 22:48

Ano je. A nejspíš dříve či později spadne do dluhů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.18 13:54

Tak zase v jiných věcech na nej spoleh je, navíc on neutráci třeba za oblečení nebo nekupuje si věci na které nemá, ale je pravda ze projíst většinu výplaty je ujety. Ale každý má něco, já zase utracim za cestování.

Jen proste mi přišel ulet ze neplatí něco co proste bude muset zaplatit a nechá to takhle vyhnít. Kdyby ty peníze neměl tak jdu od nej. Tím ze si je šetřil protože věděl ze to přijde, tak mi to přijde jen demence.

• Citovat
  • Upravit
719
28.8.18 18:30
@Anonymní píše:
Tím ze si je šetřil protože věděl ze to přijde, tak mi to přijde jen demence.

Tak, jestli místo placení šetří, aby mohl zaplatit vše najednou plus penále, tak to ale blb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.18 21:28
@171Jirka píše:
Tak, jestli místo placení šetří, aby mohl zaplatit vše najednou plus penále, tak to ale blb.

No jako je…ale zase jinak mi přijde normlani, jak říkám, určitě si neporizuje drahy veci atd, to on to radši užije v restauracích :D vlastně jídlo je asi jeho největší životní radost. Muže se to změnit věkem nebo dětmi?

• Citovat
  • Upravit
719
28.8.18 23:25
@Anonymní píše:
No jako je…ale zase jinak mi přijde normlani, jak říkám, určitě si neporizuje drahy veci atd, to on to radši užije v restauracích :D vlastně jídlo je asi jeho největší životní radost. Muže se to změnit věkem nebo dětmi?

Asi takhle, pokud chceš někoho změnit, tak si ho radši neber. Nezměníš ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.8.18 12:11

Finančně negramotný - co má prosím tě za vysokou? Tam asi moc matematiky nebylo co?

@Anonymní píše:
Má vysokou školu a dobrou praci, je inteligentní :) jen je extrémně linej, rikal ze za to nemůže. :roll:Sociální jako živnostník platit musí. Určitě mi nekeca
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová