Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@misacek00 To ti tak akorát žeru a i kdyby, myslíš, že tě to opravnuje do někoho rýt, když jsi sama měla podobných problémů až nad hlavu? Trochu empatie by to chtělo ![]()
@Anonymní píše:
Je to jasne, ted jsem z jeho mailu zjstila, ze si chce u nebankovni pujcit dalsi penizetakze koncime… bohuzel…
Přeju hodně síly dotáhnout to do konce. Pro mě to určitě je důvod k rozvodu, půjčky bez Tvého vědomí = soustavné lži, utrácení ve velkém bez Tvého vědomí (někam ty peníze mizet přeci musí), neochota věc řešit a vytloukání klínu klínem atd. atd. Každopádně zainvestuj do dobrého právníka, sice se jeho služby můžou zdát drahé, ale v takovémto případě se Ti to může mnohonásobně vrátit.
@boball píše:
@misacek00 To ti tak akorát žeru a i kdyby, myslíš, že tě to opravnuje do někoho rýt, když jsi sama měla podobných problémů až nad hlavu? Trochu empatie by to chtělo
Sry, ale podobny problém jsem rozhodne nemela, spise minimální oproti tomuto, muj pritel rozhodne není zadluzeny, spis naopak a to ze mi lhal dělal proto ze má nizke sebevědomí a nechce abych třeba vyvadela
@misacek00 píše:
Sry, ale podobny problém jsem rozhodne nemela, spise minimální oproti tomuto, muj pritel rozhodne není zadluzeny, spis naopak a to ze mi lhal dělal proto ze má nizke sebevědomí a nechce abych třeba vyvadela
Ano okradl me, ale vše vrátil a daleko víc než mi dluzil, navic když má výplatu tak i tu mi odevzdava.To ze ze mě dělal blbce to je pravda, ale nikdy není jedna strana mince, ja to delam občas taky, byl zadluzeny, ale to protoze mu zablokovali ucty, jen proto že se nepohodl s nejakym chlapem!
@misacek00 píše:
Ano okradl me, ale vše vrátil a daleko víc než mi dluzil, navic když má výplatu tak i tu mi odevzdava.To ze ze mě dělal blbce to je pravda, ale nikdy není jedna strana mince, ja to delam občas taky, byl zadluzeny, ale to protoze mu zablokovali ucty, jen proto že se nepohodl s nejakym chlapem!
Jo ty miliony zablokované FÚ, tak to je vše při starém ![]()
Psal tam před 14 dny stížnost za prutahy, do měsíce by se měli vyjadrit, oni už nemají důvod nedat bance příkaz k odblokovani.Jen to všechno hrozne trva.
Přísahal mi ze je to pravda i jsem viděla ten dopis co tam posílal tak snad nelze
@misacek00 To myslíš vážně, dej si raději přes papulu…
Jinak pro zakl. zkusila bych mu navrhnout poradnu a dál to řešit, když nebude rozumný rozvedla bych, než nadělá další dluhy…