Je nutný rozvod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
718
20.9.14 09:31

Já nemám už žádný problém, vše máme mezi sebou vyřešeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
20.9.14 09:33

@misacek00 Co nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
20.9.14 09:34

@misacek00 To ti tak akorát žeru a i kdyby, myslíš, že tě to opravnuje do někoho rýt, když jsi sama měla podobných problémů až nad hlavu? Trochu empatie by to chtělo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
20.9.14 10:01
@Anonymní píše:
Je to jasne, ted jsem z jeho mailu zjstila, ze si chce u nebankovni pujcit dalsi penize :,( takze koncime… bohuzel…

Přeju hodně síly dotáhnout to do konce. Pro mě to určitě je důvod k rozvodu, půjčky bez Tvého vědomí = soustavné lži, utrácení ve velkém bez Tvého vědomí (někam ty peníze mizet přeci musí), neochota věc řešit a vytloukání klínu klínem atd. atd. Každopádně zainvestuj do dobrého právníka, sice se jeho služby můžou zdát drahé, ale v takovémto případě se Ti to může mnohonásobně vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
20.9.14 15:09
@boball píše:
@misacek00 To ti tak akorát žeru a i kdyby, myslíš, že tě to opravnuje do někoho rýt, když jsi sama měla podobných problémů až nad hlavu? Trochu empatie by to chtělo :?

Sry, ale podobny problém jsem rozhodne nemela, spise minimální oproti tomuto, muj pritel rozhodne není zadluzeny, spis naopak a to ze mi lhal dělal proto ze má nizke sebevědomí a nechce abych třeba vyvadela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
20.9.14 15:35
@misacek00 píše:
Sry, ale podobny problém jsem rozhodne nemela, spise minimální oproti tomuto, muj pritel rozhodne není zadluzeny, spis naopak a to ze mi lhal dělal proto ze má nizke sebevědomí a nechce abych třeba vyvadela
:lol: tak jasně, že ti vybíral TVOJE peníze z TVÉHO účtu bez TVÉHO vědomí, to vlastně nic nebylo, že tě v podstatě okradl o víc, než 100 000, to je taky v pořádku. Že z tebe dlouhou dobu dělal husu, to je už úúúplně v pořádku. Ne, on nebyl zadlužený. A ty jsi tak hodná, že jsi mu to odpustila(a možná i smázla ten „dluh“ ), vy vůbec žádné problémy nemáte, no hlavně, že se milujete.
Aopropos, zbylo ti vůbec něco z toho dědictví? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
20.9.14 19:02

Ano okradl me, ale vše vrátil a daleko víc než mi dluzil, navic když má výplatu tak i tu mi odevzdava.To ze ze mě dělal blbce to je pravda, ale nikdy není jedna strana mince, ja to delam občas taky, byl zadluzeny, ale to protoze mu zablokovali ucty, jen proto že se nepohodl s nejakym chlapem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
20.9.14 19:07
@misacek00 píše:
Ano okradl me, ale vše vrátil a daleko víc než mi dluzil, navic když má výplatu tak i tu mi odevzdava.To ze ze mě dělal blbce to je pravda, ale nikdy není jedna strana mince, ja to delam občas taky, byl zadluzeny, ale to protoze mu zablokovali ucty, jen proto že se nepohodl s nejakym chlapem!

Jo ty miliony zablokované FÚ, tak to je vše při starém :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
20.9.14 19:20

Psal tam před 14 dny stížnost za prutahy, do měsíce by se měli vyjadrit, oni už nemají důvod nedat bance příkaz k odblokovani.Jen to všechno hrozne trva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
20.9.14 19:23

Přísahal mi ze je to pravda i jsem viděla ten dopis co tam posílal tak snad nelze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
20.9.14 19:31

@misacek00 To myslíš vážně, dej si raději přes papulu…
Jinak pro zakl. zkusila bych mu navrhnout poradnu a dál to řešit, když nebude rozumný rozvedla bych, než nadělá další dluhy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí