Je přítel v právu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2695
23.1.19 07:04

To chápu.. :( moji rodiče to taky tak brali…jako samozřejmost. Člověka to tlačí do kouta..ale neboj se, i kdybys to nezvladla, nic se nestane..nebo ano? :-) Nemůžeš se učit s nějakou spoluzackou? Ve 2 by vám to šlo lépe a společnost by ti určitě taky pomohla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
23.1.19 07:23

Jejku jsi mlada holka,kasly na toho paprdu,co te akorat dobre manipuluje.dneska to je ig a co to bude priste,bude ti rikat co si muzes vzit na sebe???taky jsme byla s takovym vol.em…ted jsem rada ,ze je to pryc a mam super chlapa!!drzim pesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
23.1.19 07:24

on chce ‚velet‘??? kdovíproč mě teď napadá spousta sprostých slov :roll: :mrgreen: držím palce se školou a s hledáním normálního partnera ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
23.1.19 07:40

V tuto chvíli, když si tě všude vymazal, bych si to soukromí všude dobře nastavila, ať o tobě nemá info z ig, fb apod. Je to magor, přijde s brekem, prosím běž od něj a nevracej se. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
23.1.19 07:41

:kytka: :kytka: Gratuluji. Právě ses zbavila idiota, který je horší, než koule u nohy. Máš pravdu v tom, že příště by chtěl, ať instagram zrušíš úplně, abys nakonec ani nikam nešla, apod. Jediné, co bych chápala, tak nelibost partnera nad vyprsenými fotkami v negližé, které některé ženy a dívky veřejně na instagram dávají, ale i tak by měl možnost se vyjádřit normálně, že se mu to nelíbí. Způsob jeho jednání je ubohý, je to slaboch a ti si hledají, na kom by se povozili. Takže jsi vyhrála, ty jsi už z jeho hry vypadla. :dance: Držím palce, a´t je příští výběr partnera lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
23.1.19 07:49
@řeřicha píše:
V tuto chvíli, když si tě všude vymazal, bych si to soukromí všude dobře nastavila, ať o tobě nemá info z ig, fbapod. Je to magor, přijde s brekem, prosím běž od něj a nevracej se. ;)

Tak to je velice dobrá poznámka. Jen aby to nebral, že ho nakonec poslechla a tak se vrátí zpátky. Toto udělat jen v případě, že ho už zpátky nevezmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
23.1.19 07:53
@Anonymní píše:
Milé dámy,
mám za sebou otřesnou noc a jdu si sem pro názor “z venku”. Dopředu bych chtěla řict, že nejsme děti (ja 25 on 36), ač by se to z příspěvku mohlo zdát.
S přítelem (teď už asi ex) jsme neměli uplně pěkný vztah - on na začátku nevyřešený vztah s bývalou, pak lhaní, podvádění, já s ním zustavala, protože mě ujišťoval, že se mnou chce být, jen je zmatený. No mezitim jsem tomu ale prestala verit a byla neprijemna v situqcicj, lkdy si to asi nezaslouzil..krásného času bylo ale také hodně, takže jako na houpačce - toť kontext.
Momentálně jsme měli pěkné období, on je teď na 6 týdnů pracovně mimo ČR 1500km daleko, ja za nim na zacatku ledna jela, ted uz si to nemuzu dovolit jak financne tak casove kvuli skole. To bylo super.
Znate instagram? Vcera z niceho nic prisel s tim, ze si musim dat profil soukromy (tzn. mohe foto uvidi jen ten, koho schvalim) a ukazat stav aktivity (tzn ze se ostatnim zobrazo, ze jsem momentalne online nebo pred jak dlouhou dobu jsem byla online), jinak rozchod. Kvuli instagramu uz jsme se parkrat pohadali (ja si tam dala podle nej nevhodnou foto - fotka na plazi od pasu dolu s morem, ale nic vulgarniho, ale i tak jsem uznala, fotku smazala v podstate okamzite). Jde mi o to, ze nez jsem ho poznala (jsme spolu 2,5 roku), tak jsem ani o zadnym zapnuti stavu aktivity nevedela a profil jsem mela otevreny. Najednou se mi to nechtelo menit jen kvuli tomu, ze on to tak chce. Nic irazliveho tam nemam, fotky ze svahu, krajinky, sveho psa. Melo to jeden duvod, ze kde to bude mit hranice? Ted udelam pod pohruzkou rozchodu toto, priste mi to nakaze si to zrusit, pak mi zakaze jit ven s kamaradkou a nakonec mi zakaze chodit ven uplne? Je to kravina, mne o ten samotny ig nejde, jde mi o princip. Kazdopadne mi dal cas, do kdy to musim udelat, jinak konec, to jsem nesplnila, vymenili jsme si jeste par zprav a telefonatu, co obsahovalo i “si p*ca”, “kdyz tomu nebudu velet ted ja, tak at tomu veli jinej”. Zablokoval si me vsude a uplne smaznuto behem jednoho dne.
Tak nevim, je v pravu? Je to z me strany nevhodne a mela jsem ho poslechnout? Je to pro me nepochopitelny, najednou z niceho nic vyvolal obrovskej konflikt, jeste o takove pitomosti a dotlacil to az k rozchodu…citim se strasne. Anonym, protoze zna muj nick, ktery zadava do googlu, aby se podival, jestli jsem semka neco nepsala…
Děkuji za nazory a vas cas.
R.

Zena i muz si vzdy musi uvedomit, ze druhy partner neni jeho majetkem. Vztah musi byt o toleranci. Pritel nebo i manzel ma pravo ti rict, ze se mu neco nelibi a proc. Nema ale pravo ti cokoli zakazovat ci neco upirat. Ty mas pravo se sama rozhodnout, jestli se neceho kvuli nemu vzdas.

Ve 36 letech by mel byt uz dospely a vyzraly. Ocividne neni. Posli ho dal :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.1.19 08:01

Už bych se mu neozvala. Všechno ostatní už tu napsaly holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
23.1.19 08:09

Jak psaly holky , někoho takhle stresovat před stanicemi je hnus a podraz největší. Tyhle žvásty, si mohl nechat i na potom. Neměla bys pak náhodou vyšší vzdělání než on??? 8)
Buď ráda, že nejsi těhotná a že ses ho zbavila. Doufám, že nadobro. Držím palce u zkoušek!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
23.1.19 08:11

Vždyť to musí byt úleva. Vyřešil tvůj problém za tebe - mne by tedy stačilo uz jen to, cos napsala úplně na konci. Ze zna tvůj nick a chodi tě smirovat na emimino. Úplně vymytej. Hodila bych si chvíli chrupku, pak uvarila dobrou kávu a šla procitat učení. On se jeden den skluzu nezblazni a neco ti v te hlavě zůstane, i když to budeš jen na pohodu procitat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.1.19 08:23
@Tichošlápek píše:
Vždyť to musí byt úleva. Vyřešil tvůj problém za tebe - mne by tedy stačilo uz jen to, cos napsala úplně na konci. Ze zna tvůj nick a chodi tě smirovat na emimino. Úplně vymytej. Hodila bych si chvíli chrupku, pak uvarila dobrou kávu a šla procitat učení. On se jeden den skluzu nezblazni a neco ti v te hlavě zůstane, i když to budeš jen na pohodu procitat

Já bych založila diskuzi „Bývalý partner se choval jako idiot, právě jsem se ho zbavila, pogratulujte mi“. Ať si chlapec počte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
23.1.19 08:24

No pěkný psycho, taková kontrola. Buď ráda, neber ho zpátky, i kdyby chtěl (je dost mužný, že bude zkoušet všechno možné). Nejlepší je, jak tě buzeruje za slušnou fotku na ig, ale sám tě v tak krátkém vztahu podváděl. :roll: a bůhví, proč sis měla najednou zamykat profil, kvůli komu, kromě chorobného žárlení je možnost, že tě chtěl před nějakou novou utajit… neblbni a příště v něčem takovým neustupuj a nic nemaž, sama vidíš, že se to jen zhoršuje. Nevíme, čeho je schopen, podle kontroly a googlení tvého nicku bych se skoro bála, takže ano, teď soukromí dočasně možná omez - kvůli němu. Zablokovat, kde se dá, nekontaktovat, klidně změnit účty na různých sítích, aby tvůj nový nick neznal, zkontrolovat, zda ti i třeba nemůže sledovat mobil - teď ti to zní asi přehnaně, ale podle tvého popisu mi to přijde na místě. Držím palce. A znova: hlavně nebrat zpět, až otočí, celkem bych se vsadila, že to možná přijde, ale VYDRŽ a mysli na to, jak se choval, tohle byl jen začátek a bylo by hůř… Není třeba si říkat znovu, že je to rozchod, k telefonátu není důvod, řekl to jasně a předvedl se parádně, tak to jako rozchod ber hlavně i ze své strany.

Příspěvek upraven 23.01.19 v 08:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
23.1.19 08:25

Píšeš : „on na začátku nevyřešený vztah s bývalou, pak lhaní, podvádění, já s ním zustavala, protože mě ujišťoval, že se mnou chce být, jen je zmatený“ - tohle samo o sobě k rozchodu stačí
Tituly o kosočtverci taky stačí, dohled nad tím, co právě děláš chce kvůli tomu, že sám dělá něco, co nemáš vědět - podle sebe soudí tebe - myslí, že mu podrazy děláš taky. Momentálně tě pravděpodobně zrovna nějakým způsobem opět podvádí, jenom to zatím nevíš.
Tak dlouho, jako ty, bych s takovým nevydržela. Vypadá to na psychoproblém, když ve svém věku je tak mimo. Vůbec neumí jednat ani se chovat a u těchto se to nemění. Špatná povaha.
Děkuj vyšší moci, že je konec a ty zkoušky udělej jako oslavu nového stavu věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.19 08:25

Píšeš sama, že nejste děti, ale přesně takhle se on chová!!! chová se jako kretén, doslova!
Vykašli se na něj a soustřeď se na důležitější věci, školu a tak!
Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
23.1.19 08:27

Držím palce na státnice, ber to jako nový začátek, máš k tomu super příležitost. A fakt děkuj svým andělům strážným, že ses ho zbavila… Ještě mě napadá - vy spolu doufám nebydlíte? Protože kdyby jo, tak rychle pryč, než se vrátí z ciziny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí