Je přítel v právu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.1.19 09:40

Ano pujdu po obede se psem, a pujdu si lehnout, to ostatne delam vzdy, kdyz se pripravuju na zkousky :)
Volal mi zas, ze u nas uz je to over, ale at si do budoucna uvedomim, ze kazdy chlap potrebuje mit pocit, ze to ridi a ze ja jsem ho v tomto neposlechla, tak on nema pocit, ze to ridi, ale ze to ridim ja a s takovou holkou on nebude. Ze o nic nejde, jen o instagram a ze mi na tom zalezi vic nez na nem..no, nerekla jsem ani slovo, jen jsem poslouchala, pak to polozil.. je mi z toho smutno, delala jsem pro nej prvni posledni, pracovala pro jeho firmu uplne zadarmo, nic za to nedostala, jen “cas, kdy muzeme byt spolu a jeste jsme produktivni”, veskery svuj volny cas venovala jemu a praci pro nej…
Asi mam vazne nejaky problem, jak si to po sobe tak ctu. Nemuzu rict, ze bych mela spatne detstvi. Nasi jsou spolu, nehadali se, aspon ne pred nama…ja se nasim nikdy nesverovala, protoze problem beru jako selhani za ktere se stydim. I ted se stydim, ze mi krach dalsi vztah a uz mam vek na deti a vsichni dobri uz jsou rozebrani…Kamaradce se ale sverim, to mi problem nedela…
No budu se snazit ucit, snad to nejak dopadne..

• Citovat
  • Upravit
305
23.1.19 09:46

Kazdy chlap nepotrebuje mit pocit, ze to ridi, to je nesmysl ;-) Snazi se te vmanipulovat do jeho dost omezeneho pohledu na vec; tady nejde o zadny instagram, ale o princip, ze jeden partner nebude druhemu neco prikazovat, narizovat a podminovat to rozchodem, to je, nezlob se, vrchol tuposti. Tohle neni chovani dospeleho a psychicky vyspeleho cloveka, vykasli se na nej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
23.1.19 09:50

Btw, „ze ti zalezi na instagramu vic nez na nem“ je dost hloupaty pokus o citove vydirani :-) Reciprocne lze s klidem rici, ze jemu zalezi vice na instagramu, nez na tobe, kdyz schopny se kvuli takove blbosti rozejit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
23.1.19 09:54
@Anonymní píše:
Ano pujdu po obede se psem, a pujdu si lehnout, to ostatne delam vzdy, kdyz se pripravuju na zkousky :)
Volal mi zas, ze u nas uz je to over, ale at si do budoucna uvedomim, ze kazdy chlap potrebuje mit pocit, ze to ridi a ze ja jsem ho v tomto neposlechla, tak on nema pocit, ze to ridi, ale ze to ridim ja a s takovou holkou on nebude. Ze o nic nejde, jen o instagram a ze mi na tom zalezi vic nez na nem..no, nerekla jsem ani slovo, jen jsem poslouchala, pak to polozil.. je mi z toho smutno, delala jsem pro nej prvni posledni, pracovala pro jeho firmu uplne zadarmo, nic za to nedostala, jen “cas, kdy muzeme byt spolu a jeste jsme produktivni”, veskery svuj volny cas venovala jemu a praci pro nej…
Asi mam vazne nejaky problem, jak si to po sobe tak ctu. Nemuzu rict, ze bych mela spatne detstvi. Nasi jsou spolu, nehadali se, aspon ne pred nama…ja se nasim nikdy nesverovala, protoze problem beru jako selhani za ktere se stydim. I ted se stydim, ze mi krach dalsi vztah a uz mam vek na deti a vsichni dobri uz jsou rozebrani…Kamaradce se ale sverim, to mi problem nedela…

Uf. No to buď ráda, že ses takového magora zbavila. Představ si, že byste spolu měli hypotéku nebo ještě hůř, dítě. Měla bys doma manipulativního macho debila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
23.1.19 09:54
@Anonymní píše:
Milé dámy,
mám za sebou otřesnou noc a jdu si sem pro názor “z venku”. Dopředu bych chtěla řict, že nejsme děti (ja 25 on 36), ač by se to z příspěvku mohlo zdát.
S přítelem (teď už asi ex) jsme neměli uplně pěkný vztah - on na začátku nevyřešený vztah s bývalou, pak lhaní, podvádění, já s ním zustavala, protože mě ujišťoval, že se mnou chce být, jen je zmatený. No mezitim jsem tomu ale prestala verit a byla neprijemna v situqcicj, lkdy si to asi nezaslouzil..krásného času bylo ale také hodně, takže jako na houpačce - toť kontext.
Momentálně jsme měli pěkné období, on je teď na 6 týdnů pracovně mimo ČR 1500km daleko, ja za nim na zacatku ledna jela, ted uz si to nemuzu dovolit jak financne tak casove kvuli skole. To bylo super.
Znate instagram? Vcera z niceho nic prisel s tim, ze si musim dat profil soukromy (tzn. mohe foto uvidi jen ten, koho schvalim) a ukazat stav aktivity (tzn ze se ostatnim zobrazo, ze jsem momentalne online nebo pred jak dlouhou dobu jsem byla online), jinak rozchod. Kvuli instagramu uz jsme se parkrat pohadali (ja si tam dala podle nej nevhodnou foto - fotka na plazi od pasu dolu s morem, ale nic vulgarniho, ale i tak jsem uznala, fotku smazala v podstate okamzite). Jde mi o to, ze nez jsem ho poznala (jsme spolu 2,5 roku), tak jsem ani o zadnym zapnuti stavu aktivity nevedela a profil jsem mela otevreny. Najednou se mi to nechtelo menit jen kvuli tomu, ze on to tak chce. Nic irazliveho tam nemam, fotky ze svahu, krajinky, sveho psa. Melo to jeden duvod, ze kde to bude mit hranice? Ted udelam pod pohruzkou rozchodu toto, priste mi to nakaze si to zrusit, pak mi zakaze jit ven s kamaradkou a nakonec mi zakaze chodit ven uplne? Je to kravina, mne o ten samotny ig nejde, jde mi o princip. Kazdopadne mi dal cas, do kdy to musim udelat, jinak konec, to jsem nesplnila, vymenili jsme si jeste par zprav a telefonatu, co obsahovalo i “si p*ca”, “kdyz tomu nebudu velet ted ja, tak at tomu veli jinej”. Zablokoval si me vsude a uplne smaznuto behem jednoho dne.
Tak nevim, je v pravu? Je to z me strany nevhodne a mela jsem ho poslechnout? Je to pro me nepochopitelny, najednou z niceho nic vyvolal obrovskej konflikt, jeste o takove pitomosti a dotlacil to az k rozchodu…citim se strasne. Anonym, protoze zna muj nick, ktery zadava do googlu, aby se podival, jestli jsem semka neco nepsala…
Děkuji za nazory a vas cas.
R.

Idi.t, ať si jde velet jinam. Kopni ho do zá.le s rozběhem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
23.1.19 10:10
@Anonymní píše:
Asi mam vazne nejaky problem, jak si to po sobe tak ctu. Nemuzu rict, ze bych mela spatne detstvi. Nasi jsou spolu, nehadali se, aspon ne pred nama…ja se nasim nikdy nesverovala, protoze problem beru jako selhani za ktere se stydim. I ted se stydim, ze mi krach dalsi vztah a uz mam vek na deti a vsichni dobri uz jsou rozebrani...Kamaradce se ale sverim, to mi problem nedela…

Podívej, přístup, jaký zvolil, aby dosáhl svého, tedy aby sis zabezpečila ig je opravdu dost přes čáru. To, že to vzal jako důvod se s tebou rozejít je taky hodně zvláštní. Možná je hodně žárlivý, kvůli tomu, že ho nějaká minulá podváděla … přece jen v 36 už nějaké zkušenosti má a nemyslet na to v novém vztahu je těžké. Ale v podstatě to ukončil on a dost hrubě. Soustřeď se a školu, to je pro tebe důležité a neděláš to jen kvůli rodičům, ale kvůli sobě.
K tomu zvýrazněnému: na chyby má právo každý, nikdo není dokonalý, nemusíš dělat první,poslední, aby tě měl někdo rád. Trochu to na mě dělá dojem, že ti chybí maličko nebo možná dost :) sebelásky. Možná na tebe rodiče kladli velké nároky a ty máš pocit, že jinak si jejich lásku nezasloužíš … to se nejspíš projevilo i ve tvém nasazení u přítele.
Nebuď smutná, jsi mladá, na děti máš ještě čas a ten pravý se určitě objeví :srdce:
Držím palce :hug:

• Citovat
  • Upravit
1003
23.1.19 10:26

K Tvému hlavnímu problému asi vylo receno vse. Vyprdni se na něj, jak píšeš teď to je ig priste by to bylo chození ven, pak co nosiš za oblečení a kdo ví kam by to pokračovalo… nemyslím si že by každý chlap měl potřebu tomu velet, myslím že ja s přítelem máme vztah kde vše prodiskutujeme a řešení najdeme společné a ne vždy je přesně podle něj. A máme věkový rozdíl podobný jako vy dva ( já 22 on 34).

@Anonymní píše:
ja se nasim nikdy nesverovala, protoze problem beru jako selhani za ktere se stydim.

V tomto Tě naprosto chápu, mám to podobně ale snažím se to změnit. Sama si totiž třeba teď uvědomuji že je to blbost, že prostě každý dělá chyby a není důvod se za to stydět. Ale když se něco stane tak přesně jak píšeš nevěřím se ideálně nikomu a strašně se za to stydím… chce to překonat. Každý dělá chyby a holt i my, ale chybama se člověk učí a jak mi napsal kamarád, pokud neděláš chyby nestanovila jsi si dost těžké cíle ;) a něco na tom bude. Takže se drž na toho cvola se vyprdni a držím palce na zkoušky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.19 10:40

Ježíši. Ta poslední věta to dorazila. Ta řekne o jeho osobnosti víc než celý příběh kolem instagramu.

Přeji hodně sil a štěstí u státnic :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.19 10:40

Anonymně…jedná se o mě blízkého člověka..sestru :oops: taky potkala pár debil.ů. Teď je šťastná,. Svého vyvoleného potkala po třicítce, bude se vdávat a je nejšťastnější, co jsem ji kdy viděla.
Ty máš taky času dost. :hug:

• Citovat
  • Upravit
720
23.1.19 10:42

Ten se asi může vzteknout, že mu na to nepřistupuješ a že ta jeho taktika selhala. Už bych mu ani nebrala telefon, kdo má toto zapotřebí poslouchat, takový výlevy. Ještě si do tebe musí kopnout a zkouší to přes to, že každý chlap blabla, ještě k tomu jak s tebou mluví tak povýšeně, jako bys byla nějaká ne zkušená blbka, co čeká na takový moudra… Houby s voctem, normální chlap tohle nemá zapotřebí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jack-and-rose
23.1.19 10:43
@Anonymní píše:

Trochu Tvojí situaci chápu. Mě po ztrátě přítelkyně čekala maturita…vůbec jsem neměl představu jak to mám zvládnout. Nakonec jsem to zvládl…ani nevím jak. Ty státnice ber jako výhodu, pomůžou Ti soustředit čas a myšlenky někam jinam, než na to co bylo a jak se k Tobě zachoval… Měl jsem to obdobně, psycholog mi tenkrát poradil co a jak, jak se učit, jak se odreagovat, jak relaxovat a hlavně zaměřit se na sebe. Mám to dokonce ještě někde založené, klidně Ti to pošlu, kdyby jsi chtěla. A to jestli se bojíš rodiny, že je zklameš, to vypusť z hlavy, určitě to uděláš a kdyby ne, tak to vyjde příště. A pokud opravdu tak přemýšlí, měly by si uvědomit, že jsou i horší věci.
A to že jsou všichni dobří rozebraní ? Nevím co pod tím dobří myslíš, ale určitě ne ;)

• Citovat
  • Upravit
720
23.1.19 10:58

@Hanney já bych teda silně pochybovala, že mu vůbec šlo o „zabezpečení“, zvlášť když ji už dříve nutil mazat fotku apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
23.1.19 11:07

Zakladatelko, moc ti přeju štěstí u státnic. :kytka:
A teď už ex - je to vůl a manipulant, snaž se na něj vůbec nemyslet, to s tím ig je úplná hovadina, aby kvůli tomu dělal takovýhle teátry, navíc jak jsi ho popsala, že od začátku bylo z jeho strany podvádění a lhaní, nechal tě pracovat zadarmo pro jeho firmu atd…no fakt jsi o nic nepřišla, potkáš mnohem lepšího ;)

• Citovat
  • Upravit
89
23.1.19 11:19

Jak psali ostatní - hlavně se k němu nevracej, protože takoví psychopati se rádi vnucují zpátky nebo se po čase snaží aspoň o kontakt. Všichni nejsou rozebraní, po státnicích vkročíš do nové etapy života, on si tě ten pravý chlap najde. Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
23.1.19 11:33

Evidentně nezvládá, že mu nevoláš a nechceš to „řešit“. Prostě tě chce vydeptat ještě víc. Nezvedej mu telefony. Zbytečně tě to vysiluje. Vsadím boty, že se bude chtít vracet :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí