Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ano pujdu po obede se psem, a pujdu si lehnout, to ostatne delam vzdy, kdyz se pripravuju na zkousky
Volal mi zas, ze u nas uz je to over, ale at si do budoucna uvedomim, ze kazdy chlap potrebuje mit pocit, ze to ridi a ze ja jsem ho v tomto neposlechla, tak on nema pocit, ze to ridi, ale ze to ridim ja a s takovou holkou on nebude. Ze o nic nejde, jen o instagram a ze mi na tom zalezi vic nez na nem..no, nerekla jsem ani slovo, jen jsem poslouchala, pak to polozil.. je mi z toho smutno, delala jsem pro nej prvni posledni, pracovala pro jeho firmu uplne zadarmo, nic za to nedostala, jen “cas, kdy muzeme byt spolu a jeste jsme produktivni”, veskery svuj volny cas venovala jemu a praci pro nej…
Asi mam vazne nejaky problem, jak si to po sobe tak ctu. Nemuzu rict, ze bych mela spatne detstvi. Nasi jsou spolu, nehadali se, aspon ne pred nama…ja se nasim nikdy nesverovala, protoze problem beru jako selhani za ktere se stydim. I ted se stydim, ze mi krach dalsi vztah a uz mam vek na deti a vsichni dobri uz jsou rozebrani…Kamaradce se ale sverim, to mi problem nedela…
No budu se snazit ucit, snad to nejak dopadne..
manipulátor jak z učebnice
problém je, že jsi mu to nesežrala a on se s tím nemůže smířit. Proto volá a dolézá, aby ti vysvětlil, že on měl tu pravdu ty nikoli.
Zlatíku, jsi mladá kočka, život před sebou, nenech si to takovým sobcem zkazit. Soustřeď se na zkoušky a uvidíš, že se i ten správnej chlap objeví
ve 22 rozhodně není čas, házet flintu do žita ![]()
@mooch už jsem zažadala, respektive ten svuj prispevek nahlasila a k tomu napsala prosbu o změnu..
Jinak děkuju moc ostatnim za prani stesti ke statnicim, jste strasne mili, budu to potrebovat jako sul…dopoledne jsem nic moc neudelala jen koukala do blba..on sem tam napise, sice rika, jak on uz to ma vyreseny a 100% me nechce, no ja jsem mu na to rekla, ze to beru a nemusime tedy nic dal resit, ale on ma porad potrebu to resit a vytahovat, co vse jsem udelala spatne..
Nevim no, tak asi jsme se tu vsichni shodli na to, ze to je spatne. To jsem potrebovala slyset, protoze jsem nakonec sama asi nedokazala uplne zhodnotit, jestli ja se nahodou nechovala spatne vuci partnerovi..
@Anonymní píše:
@mooch už jsem zažadala, respektive ten svuj prispevek nahlasila a k tomu napsala prosbu o změnu..
Jinak děkuju moc ostatnim za prani stesti ke statnicim, jste strasne mili, budu to potrebovat jako sul…dopoledne jsem nic moc neudelala jen koukala do blba..on sem tam napise, sice rika, jak on uz to ma vyreseny a 100% me nechce, no ja jsem mu na to rekla, ze to beru a nemusime tedy nic dal resit, ale on ma porad potrebu to resit a vytahovat, co vse jsem udelala spatne..
Nevim no, tak asi jsme se tu vsichni shodli na to, ze to je spatne. To jsem potrebovala slyset, protoze jsem nakonec sama asi nedokazala uplne zhodnotit, jestli ja se nahodou nechovala spatne vuci partnerovi..
On potřebuje aby si sám v sobě obhájil, že ten rozchod byl nevyhnutelný, nakydat na tebe „hnůj“, prostě potřebuje vytáhnout vše „špatné“ aby jsi ty cítila pocit viny a možná časem se bude chtít vrátit. „Přece kdo by chtěl tak hroznou holku, já se nad tebou smiluji, ale…“
@Anonymní píše:
Tak mu řekni, že ani ty už ho na 100% nechceš a nemáš na něj teď čas. A už na něj nereaguj. Pořád jen odvádí koncentraci od učení, strhává pozornost na sebe, shazuje tebe…to nemáš za potřebí. Ten, kdo pohřbil vztah kvůli IG nejsi ty, ale on.
@Anonymní píše:
nehadali se, aspon ne pred nama…ja se nasim nikdy nesverovala, protoze problem beru jako selhani za ktere se stydim. I ted se stydim, ze mi krach dalsi vztah a uz mam vek na deti a vsichni dobri uz jsou rozebrani..
Tady je možná ten problém. Rodiče by hadky neměli před dětmi schovávat, je důležité, aby děti věděly, že i rodiče se hádají, ALE důležité je také to, aby hádky probíhaly tak, že nikdo nikoho neshazuje..a ještě důležitější je, aby dítě vidělo, že pak dochází k usmíření. Tim se naučí, že je normální mít problémy, ale je důležité je řešit. Tys takhle měla pocit, že vaši jsou bezchybni a když máš problém, bereš ho jako selhání…dlouho jsem se učila s tímhle žít, ale se správným partnerem to jde překonat..
A dodatek: nejsi stará na to, aby sis našla normálního partnera a byla šťastná, neboj, přijde to, mas spoustu času.. a ty, které jsou s mužem jen proto, aby nebyly samy a mají pocit, že už jsou starý na hledání někoho jinýho, často zakládají diskuze typu „Jak odejít s miminkem“.. ![]()
Příspěvek upraven 23.01.19 v 13:48
Na jeho zprávy nereaguj, doufá, že se začneš omlouvat, uznas chybu a odprosis ho..tohle nečekal. To nemáš zapotřebí..
@svapi píše:
Na jeho zprávy nereaguj, doufá, že se začneš omlouvat, uznas chybu a odprosis ho..tohle nečekal. To nemáš zapotřebí..
Souhlas
![]()
@mooch píše:
A požádej administrátora o přejmenování nicku, jde to
Ale to se dá dohledat. Když ji někdo citoval v diskuzi, tak tam zůstane nick starý.Takze když bude chtít, tak ten její nový nick si zjistí z těch starých diskuzí. Lepší by bylo založit si nový profil.
@Anonymní píše:
mně úplně baví představa, jaký pro něj muselo být překvapení, když si mu řekla, že teda konec jo a že už teda není co řešit
to je totiž pro takovýhle lidi úplně to nejhorší. Čeká, jak se budeš doprošovat, omlouvat a těma zprávama Tě k tomu chce jen dovést, abys o sobě pochybovala a myslela si, že na lepšího nemáš a utíkala zpátky k němu. Vsadím se, že by Tě i vzal zpátky, ale to by teprve začalo to pravý peklo. Bez jeho svolení by se za chvilku, s prominutím, ani neuprdla.
Jestli už spolu nemusíte nic nešit (jako předávání nějakých věcí, co má on u Tebe, nebo Ty u něj a podobně), tak si ho v telefonu a všude zablokuj, ať už nemusíš ty jeho, opět s prominutím, „výblitky“ ani číst a stresovat se tím.
Hodně štěstí u zkoušek, to dáš ![]()
@Anonymní píše:
Volal mi zas, ze u nas uz je to over, ale at si do budoucna uvedomim, ze kazdy chlap potrebuje mit pocit, ze to ridi a ze ja jsem ho v tomto neposlechla, tak on nema pocit, ze to ridi, ale ze to ridim ja a s takovou holkou on nebude. Ze o nic nejde, jen o instagram a ze mi na tom zalezi vic nez na nem..
A když nevyměkneš, tak za chvilku Ti bude chtít odpustit a Tvé klopýtnutí prominout a jestli i tohle nepomůže, tak pak začne prosit, ať mu dáš ještě šanci … ![]()
@brisco píše:
Ale to se dá dohledat. Když ji někdo citoval v diskuzi, tak tam zůstane nick starý.Takze když bude chtít, tak ten její nový nick si zjistí z těch starých diskuzí. Lepší by bylo založit si nový profil.
No Jo, už to vidím, to je teda debilní…
@Pedrrita píše:
mně úplně baví představa, jaký pro něj muselo být překvapení, když si mu řekla, že teda konec jo a že už teda není co řešitto je totiž pro takovýhle lidi úplně to nejhorší. Čeká, jak se budeš doprošovat, omlouvat a těma zprávama Tě k tomu chce jen dovést, abys o sobě pochybovala a myslela si, že na lepšího nemáš a utíkala zpátky k němu. Vsadím se, že by Tě i vzal zpátky, ale to by teprve začalo to pravý peklo. Bez jeho svolení by se za chvilku, s prominutím, ani neuprdla.
Jestli už spolu nemusíte nic nešit (jako předávání nějakých věcí, co má on u Tebe, nebo Ty u něj a podobně), tak si ho v telefonu a všude zablokuj, ať už nemusíš ty jeho, opět s prominutím, „výblitky“ ani číst a stresovat se tím.
Hodně štěstí u zkoušek, to dáš
přesně, on chce, abys brečela, přemlouvala ho, doprošovala se a on by tě milostivě odmítal a vysvětloval ti, že on už tě fakt jako nechce - a ty nic, úplně jsi mu sebrala vítr z plachet a radost z toho, že by tě viděl zlomenou a žadonící…
ty jsi tak zlá, zakladatelko
![]()