Je přítel v právu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7375
23.1.19 19:59

Nespojuj svůj život s ubožákem, který má potřebu ve vztahu velet. Už jen to jediné by mi stačilo na vystavení stopky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
23.1.19 20:11

Takového d.ebila bych nechtěla mít doma ani na fotce. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
23.1.19 21:15
@Anonymní píše: … Anonym, protoze zna muj nick, ktery zadava do googlu, aby se podival, jestli jsem semka neco nepsala…
Děkuji za nazory a vas cas.
R.

Hale, anonym sis dávat neměla. Kdybys ho tu neměla, jen ať si hezky vyhledá tvoji přezdívku, koukne na tuhle diskuzi a třeba se mu v té palici rozsvítí, když tady 99,9 % lidí napsalo, že je ubožák (protože fakt je, aby mě chlap podváděl, něco mi zakazoval a řekl mi, že jsem pi*, tak to by neexistovalo, by letěl jak smrad). :potlesk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
23.1.19 21:27

@pecenaBrokolice to je pravda, kdyby to byl normální člověk, možná by se mu rozsvítilo..ale já takového taky zažila a byla by jen další scena, že si dovoluje o něm někam psát a ptát se na názor, že podala jen svoji pravdu a my ho nemáme co soudit, když neznáme celou situaci.. a zkrátka zakladatelka by byla pořád ta špatná a vlastně ještě horší, že ventiluje jejich osobní problémy.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.19 06:33

No praveze me potrebuje ridit, ze kdyz rekl, ze mam prijet, ja bych vazne prijela, tak bude mit pocit, ze to ma pod kontrolou…
No s tim ukazanim prezdivky by to nebylo tak horky. Myslim si, ze i kdyby si to precetl, tak by se nad sebou nezamyslel a nezmenil se…je proste asi takovej. Už jednou jsem sem kvuli němu psala, on to po čase zjistil. No nadaval mi, jak jsem si mohla dovolit o nem psat takovy strasny veci. Ja mu rekla, ze jsem vlastne rada, ze si to precetl, ze aspon vidi, ze jsem se tehdy citila opravdu spatne. Ze jsem to s nim resila a nikam to nevedlo a ja to potrebovala nejak ventilovat. No a ani to s nim nehlo, jen mi vycerl, ze jsem o nem psala slohy skaredych veci na internet…

• Citovat
  • Upravit
37905
24.1.19 08:28
@Anonymní píše:
Jinak meli ste pravdu, uz otocil a pise mi, at za nim dojedu, ze se potulime a usmirime.

A bude to horší, bude Ti brnkat na city, střídavě prosit a vyhrožovat. Poznal, že přestřelil, ale ví, že jsi „měkká“, tak to jen tak nevzdá a bude to zkoušet z různých stran. Je šikovný manipulátor a aby měl pocit vlastní důležitosti, tak potřebuje ponižovat ostatní.

Obávám se, že mu neodoláš a povolíš, ale nic dobrého Tě s ním stejně nečeká a podobné problémy budete periodicky řešit neustále. Ideální by bylo ho opravdu všude zablokovat a vůbec na něj nereagovat, jinak Tě jenom zbytečně bude otravovat a deptat v době, kdy to nejméně potřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24288
24.1.19 12:11
@Anonymní píše:
Jenze ja nejsem tak tvrdá, jak tu říkáte. Nediskutuju s nim a neomlouvam se, ne proto ze je to spatne a ja si tvrde stojim za svym, ale proto, ze uz jsem totalne rezignovana. Tady se totiz ukazalo, jak totalne me mel na haku, kolik si toho ke mne vubec dokazal dovolit a nejhorsi je zjisteni, ze si za to muzu vlastne sama, protoze jsem mu toto vsechno dovolila. Nebyl to pohadkovy vztah a ted znicehonic rana z cistyho nebe. Uz pred tim byly nejake naznaky. Jen ted jsme to meli fakt pekne delsi dobu a najednou todle. A udelas to nebo rozchod. A mas na to do 8. Pak mi jen napsal sms 1 min. Nejsem hrda zena, ktera si stoji za svym spravnym nazorem. Jsem jen totalne rezignovana a strasne zklamana. Nemam silu mu uz nic vysvetlovat, proto nevysvetluju. Vsechno mi to prijde tak strasne iracionalni Ja toho cloveka vazne milovala, kdyz jsme meli pekne obdobi, tak mi s ni bylo jako nikdy s nikym. Je to podrazak. Toto by mi neudelal clovek, co me ma aspon trosku rad. Jsem zklamana, ze jsem byla pro cloveka, ktery byl pro me totalne jedinecnej uplny nic. Ja dnes nic neudelala, musim se ucit, ale sedim a cucim do blba. Pomalu mi dochazi, co se vlastne deje. Ja ty statnice projedu, to bude strasna ostuda…

Zakladatelko, manipulátor má rád jen sám sebe, nikoho dalšího, ostatní jen využívá. Manipulátorovi NIC nevysvětluj! NIC, vůbec na něj nereaguj. Zapleteš se do toho a „utopíš“ se ve vysvětlování. Sice nereaguješ, protože jsi rezignovala, ale i kdyby jsi nerezignovala, tak s ním už vůbec NIC neřeš!!!! Většina manipulátorů umí dobře vše obkecat, umí s lidmi dobře manipulovat řečí a umí také bez skrupulí dobře citově vydírat. Pokud člověk není dobře odolný či už zběhlý v oblasti manipulace, neustojí to. To tobě za to nestojí. Holky ti tady dobře radily, aby jsi si ho všude zablokovala i v telefonu. Bude se s tebou chtít spojit za každou cenu, i když on ví, že potřebuješ klid, aby jsi udělala státnice. Má to dobře naplánované. Co myslíš, že nastane, až by jsi neudělala státnice? Ty by jsi měla pocit, že jsi zklamala a on tě v tom bude jen a jen podporovat či tě ještě zhodí níže a zdeptá tě více.

Pokud díky tomuto stresu státnice neuděláš, tak jsi nezklamala! Uděláš je napodruhé, když už budeš mít více klidu a pohody naučení. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24288
24.1.19 12:17

@brisco píše:
Tak ten se hodně snaží, abys ty státnice projela :think:

Taky mám ten pocit.

To víte že to chce! Aby mohl zakladatelce dál zadupávat sebevědomí a aby se více a více stávala na něm závislá a až bude plně závislá, začne ji přistřihávat křidélka :pocitac:

Zakladatelka se navzdory všemu co dělal dostala ke státnicím a to přece nemůže připustit, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.19 19:56

Myslím, že to zvládnu…musím :roll:

• Citovat
  • Upravit
2154
24.1.19 21:21

Prosím pro svůj klid si ho všude zablokuj, ať se Ti nedovola, nedopise. Soustřed se na sebe, ber to jako zkušenost, i když hodně nepříjemnou. Hlavně s ním vůbec nekomunikuj, nevysvetluj, a hlidej si okolí, až se vrátí ze zahraničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.19 11:32

Ahoj, jenom jsem vám chtěla všem strašně moc poděkovat za to držení palců :srdce: je mi jasný, že ste na mě nemysleli přesně v ten den, ale taková obrovská podpora mi opravdu pomohla! Tu státnici jsem včera zvládla, dokonce nad očekávání :dance: takže opravdu moc děkuju, jste strašně hodní všici

• Citovat
  • Upravit
7006
7.2.19 11:34

Gratuluju, jsi dobra! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
7.2.19 11:34
@Anonymní píše:
Ahoj, jenom jsem vám chtěla všem strašně moc poděkovat za to držení palců :srdce: je mi jasný, že ste na mě nemysleli přesně v ten den, ale taková obrovská podpora mi opravdu pomohla! Tu státnici jsem včera zvládla, dokonce nad očekávání :dance: takže opravdu moc děkuju, jste strašně hodní všici

tak to je super zpráva ;) jeď na vlně úspěchu a dořeš vše co potřebuješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1241
7.2.19 11:42

:palec: skvělý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
7.2.19 12:25

Gratulace!! :) no vidis, jsi holka sikovna, to te muze tesit, ze ho k tomu, abys neco dokazala, vuubec nepotřebuješ..mimochodem, jak se to vyviji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí