Je reálné si v Anglii pronajmout vlastní malý byt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.9.18 11:42

jen tak si hledám ty pronájmy a třeba sem našla tento https://www.onthemarket.com/…ils/4562713/?…

Je to kousek od města kde jsem byla jako aupair, takže to tam trochu znám a líbí se mi to. Ta cena mi přijde přijatelná, pokud bych tedy vydělala například jako prodavačka již zmíněných 1000. Omlouvám se, že pořád prudím, ale nemám to moc s kým prodiskutovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.9.18 11:56
@Anonymní píše:
ty jo to je opravdu šílený, že nenašel práci ani někde v Mekáči nebo tak. No ty bláhu 30 tisíc v háji. Já se právě taky obávám, že to abych měla našetříno pomalu 50 000 abych aspon třeba měsíc přežila bez práce.

To asi ano. Nenasli ani ten Mekac, ale byl to Londyn a prazdniny. Pres rok to muze byt jine. Anglicky umel dobre.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.9.18 12:00

Naopak tu kvalifikovanou praci v IT nasel tak, ze poslal svuj zivotopis do anglicke personalni agentury, ta mu nasla 2 pohovory, proplatili mu letenky na pohovor a ubytovani a do obou pozic ho prijali.

Nevim, jestli nebude lepsi jit timhle smerem (pokud umis neco, co je pro zamestnavatele zajimave).

Nebo se nechat zamestnat od nejake spolecnosti v CR a nechat se tam vyslat jako expat. Bratranec je takhle v Belgii uz 4 roky vyslany od jedne banky jako ekonom. Plati mu 100 m2 byt, auto na leasing + dobre penize k tomu. Je to jeho prvni prace po skole.

• Citovat
  • Upravit
12805
19.9.18 12:03
@Anonymní píše:
no ty reference mě děsí. Nestačí reference od rodiny,kde jsem byla jako aupair? :D na spolubydlení se cítím skoro ve 30 lehce stará :D

bydlela jsem tak v 37,měla jsem svůj pokoj.Bylo to levnější a veselejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.18 13:38
@Anonymní píše:
Naopak tu kvalifikovanou praci v IT nasel tak, ze poslal svuj zivotopis do anglicke personalni agentury, ta mu nasla 2 pohovory, proplatili mu letenky na pohovor a ubytovani a do obou pozic ho prijali.

Nevim, jestli nebude lepsi jit timhle smerem (pokud umis neco, co je pro zamestnavatele zajimave).

Nebo se nechat zamestnat od nejake spolecnosti v CR a nechat se tam vyslat jako expat. Bratranec je takhle v Belgii uz 4 roky vyslany od jedne banky jako ekonom. Plati mu 100 m2 byt, auto na leasing + dobre penize k tomu. Je to jeho prvni prace po skole.

to je super s tou IT prací, no to je problém, neumím nic speciálního. Mám ekonomku, dělám prostě obyčejné kancelářské práce. Takže je mi jasný, že o mě zájem nebude, takových holek je spousta. … No co se týče toho zaměstnání se v ČR v nějaké firmě a nechat se vyslat do ciziny, myslím, že je to stejný problém, nevím kde by mě jako chtěli, když neumím nic speciálního :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová