Je ta moje tchýně normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
18.9.12 12:29

@kissi no právě, já to madam nemyslím tak jak to je běžné :twisted:. Dělá ze sebe dámu, ale vůbec se tak nechová.

@girlie sage dobrý :pankac: Kdyby se zeptala dopředu že? Ale ony rovnou „tak a tak to bude“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
18.9.12 12:36

Holky, a my jsme od toho, aby jsme řekli, tak a tak to nebude. Jednou jsme matky a hájíme zájmy našich dětí. Vždyť ony, když nás pomlouvají, tak jim jde taky jen o blaho dítěte(syna) No, ne ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
18.9.12 12:40

@Vesna006 manžel by měl navrhnout otci, že s malým se může vídat, že nechcete zpřetrhat kontakt, ale bez ní. Prostě něco v tom smyslu a pokud nebude chtít, tak nebude chtít, jeho škoda.

Já jen, když je madam taková megera, aby nevyrukovala zase s tím, že děda má právo vídat vnuka a nedala vás k soudu.Nebo ho k tomu nedohnala. Zatím co madam spřízněna není tak je ji po malém hov. o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
18.9.12 12:47

@Vesna006 Jasně :) Tchýně nám taky plánuje co a jak a nejen nám, ale i švagrovi, kterej je strašně fajn.. Nikdy se neoženil kvůli mámě, bál se, že by jeho ženu buzerovala tak, až by je rozvedla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
18.9.12 19:08

A já na tu svoji tchýni dneska odpoledne křičela, že není normální :oops: Máme vedle pozemku potok a cca 40 od baráku je mostek (dva metry dolu, vody poměrně málo, ale jsou tam kameny). Já se té vody prostě bojím a myslím že opávněně. Výjdu ven kouknu a malej tam visí na zábradlí a půlkou těla nahnutej dolů. Prolítla jsem kolem ní huláká, že není normální a ona na mě, že normální nejsem já, protože ona se na něj dívá :nevim: :nevim: Nevím jak si představovala, že by ho chytla, když stála u baráku :zed: :zed:
Měla zase začít s tím, že si ho vezme k moři :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
21.9.12 09:42

@girlie sage Bože… ve mě by se krve nedořezal, to musel být pro tebe šok :cert:

@29 nebráním mu aby vídal malého, to ne. Vím jak jsou prarodiče důležití… Ale asi o něj nestojí, když se raději věnuje madam. Uvidíme. Budem bydlet ve vesničce pár km od města, může přijet kdykoliv-samozřejmě že bez ní. To už se přítel ozval, že ji nechce na pozemku a ona to kupodivu dodržuje.

@kissi švagr je rozumný chlap :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.13 16:36

Obnovuju a ptám se, co byste v takovým případě dělaly vy… Chlap je hádám víc na mojí straně, i když třeba kolikrát nejsem v právu, takže nějaká podpora od něj by byla… Co jí říct, co udělat??? Anonym, chodí sem manželka od syna sestry jejího manžela :cert: :cert:

Přijela se svým synem, můj šel sundat prádlo, já uspávala v koši malou. No a ona sama od sebe říká, že její manžel bluje, celý dny prej nedělá nic jinýho. Tak říkám.. A nemá třeba střevní chřipku? Prej néé, to spíš něco snědl. A mýho stu***ní bratr říká, že oni bluli všihcni, od středy nebo úterý prej, a on že naposled včera!!! Tak říkám, že to bude asi nějaká střevní chřipka a že teda doufám, že nic ZASE nechytnem.. Tak se teda jako asi urazila, že copak jsme od nich někdy něco chytli? to už přišel s plínama můj, tak mu to říkám a jí říkám, že jo, že chytli, že ani nenapsali, že bluje a já ten den problula noc. Ale že prostě ty malý mimina když to chytnou, tak to mrně je na kapačkách v nemocnici, že to prostě u malých mimin není pr**l (malé nejsou ani dva měsíce!). Tak můj mi teda přitakával a ona že oni od nás taky 2× chytli chřipku, když jsme tam přijeli nachlazení! Tak jsem jí řekla, že OK, i kdyby, tak při chřipce nemusí ležet s dehydratací v nemocnici. A ona že si kvůli tomu musela vzít neschopenku… Já jsem vytočená do běla!!! Příště jak tam pojedem, tak řeknu mýmu (její výrok že kvůli nám musela mít nesch. slyšel a říkal jí, ať se uklidní), že mě bolí v krku, že zůstávám doma, že ať si jede sám jestli chce, že ji nebudu poslouchat, že ode mě chytla kašílek nebo bolení v krčíku…

Dá se s její sebestředností něco dělat?? Jsem hysterka nebo je ona opravdu pííííííp??

• Citovat
  • Upravit
27264
16.6.13 16:46

Trošku se ztrácím v tom, kdo, co, od koho chytil.
Mě by to taky naštvalo a příště bych si zjišťovala předem, jestli jsou u nich všichni zdraví. Jinak pokud se nic nestalo a nikdo, od nikoho, nic nechytil, tak bych to nechala plavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.6.13 16:49

Nemáte tam jezdit nachlazení nebo to ohlásit dopředu a ať se rozhodnou. Jedni za 18, druhý bez 2 za 20. :nevim: Byla bych naštvaná, ať by ke mě přišel bez varování s virózou jakoukoliv kdokoliv, ať už střevní nebo horních cest dýchacích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.13 16:52
@lleennttiillkkaa píše:
Trošku se ztrácím v tom, kdo, co, od koho chytil.
Mě by to taky naštvalo a příště bych si zjišťovala předem, jestli jsou u nich všichni zdraví. Jinak pokud se nic nestalo a nikdo, od nikoho, nic nechytil, tak bych to nechala plavat.

Já a přítel od ní jsme chytli střevní chřipku, protože se prostě neráčila ozvat, že blije. No a teď ji mají asi taky, a když jsem ji řekla, že doufám, že to zase nechytne, tak argumentovala tím, že ona od nás taky chytla chřipku (normální) a že musela být na neschopence prej. Jo, my se ptáme, než tam jedeme, jestli něco nemají, hlavně skrz malou, ale myslíš, že přizná barvu?!

• Citovat
  • Upravit
27264
16.6.13 16:53
@Anonymní píše:
Já a přítel od ní jsme chytli střevní chřipku, protože se prostě neráčila ozvat, že blije. No a teď ji mají asi taky, a když jsem ji řekla, že doufám, že to zase nechytne, tak argumentovala tím, že ona od nás taky chytla chřipku (normální) a že musela být na neschopence prej. Jo, my se ptáme, než tam jedeme, jestli něco nemají, hlavně skrz malou, ale myslíš, že přizná barvu?!

No dobře a vy jste tam jeli s nějakou chřipkou? Protože jestli jo, tak je to taky trošku nezodpovědnost. Dítě ve špitále s dehydratací je nepříjemná věc, ale zrovna tak neschopenka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.13 16:54
@Gladys píše:
Nemáte tam jezdit nachlazení nebo to ohlásit dopředu a ať se rozhodnou. Jedni za 18, druhý bez 2 za 20. :nevim: Byla bych naštvaná, ať by ke mě přišel bez varování s virózou jakoukoliv kdokoliv, ať už střevní nebo horních cest dýchacích…

Když jsme nachlazení, tak nikam nejezdíme. To akorát ona minule byla na antibiotikach když jsem byla těhotná, a říkala, že to není přenosný. No samozřejmě druhej den jsem začala chrblat taky. Když jsme nemocní, jsme doma. To akorát aby nebyla za úplnou krávu, musela něco najít.

• Citovat
  • Upravit
14335
16.6.13 16:58

Problém je ten, že nemáte nastevené, že když ńeni někdo ok, že má sedět doma..
U nás v rodině je to samé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale u nich se nachlazení a rýma a tkaové nebere jako nemoc, ani u nás, ani u nich,.. Neberu nějaké antibiotika a teploty a někde jet..
To co popisuješ jsem zažila dvakrát se švagrovu a ani se ti nedivím… taky měli průjem, kdyrý si s dětmi odbyli týden na Smectě a my 14 dní v nemocnici… Proto, i když asi působím divně, tak hned se ptám, jestli jsou zdraví, když k nim jedeme a nebo k tchýni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
16.6.13 17:00

Nikdo nemocný, by neměl chodit k tomu druhému, aby ho nenakazil.
Samozřejmě je rozdílné, pokud s rýmou navštívím svou tchýni a tchána, nebo oni se střevní chřipkou mě s 6-ti týdením miminkem.To bych byla vzteklá taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
16.6.13 17:01

Anonymní a ty jsi věděla, že má antibiotika??? Já to řeknu tak.. já kdyby někdo měl antibiotika tam mě tam nikdo neuvidí..Opravdu problém je ten, že bu´d si stojím za svým a jsem doma - i když oni něco mají a nebo my a nebo jedu, ale pak to nesmím řešit…
Já jsem teď těhotná a už jsem 3 krát byla nemocná - dvakrát antibiotika a jednou uši a prostě s vyhybám kde čemu a ptám se

Příspěvek upraven 16.06.13 v 17:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová