Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kissi no právě, já to madam nemyslím tak jak to je běžné
. Dělá ze sebe dámu, ale vůbec se tak nechová.
@girlie sage dobrý
Kdyby se zeptala dopředu že? Ale ony rovnou „tak a tak to bude“.
Holky, a my jsme od toho, aby jsme řekli, tak a tak to nebude. Jednou jsme matky a hájíme zájmy našich dětí. Vždyť ony, když nás pomlouvají, tak jim jde taky jen o blaho dítěte(syna) No, ne
.
@Vesna006 manžel by měl navrhnout otci, že s malým se může vídat, že nechcete zpřetrhat kontakt, ale bez ní. Prostě něco v tom smyslu a pokud nebude chtít, tak nebude chtít, jeho škoda.
Já jen, když je madam taková megera, aby nevyrukovala zase s tím, že děda má právo vídat vnuka a nedala vás k soudu.Nebo ho k tomu nedohnala. Zatím co madam spřízněna není tak je ji po malém hov. o.
@Vesna006 Jasně
Tchýně nám taky plánuje co a jak a nejen nám, ale i švagrovi, kterej je strašně fajn.. Nikdy se neoženil kvůli mámě, bál se, že by jeho ženu buzerovala tak, až by je rozvedla
A já na tu svoji tchýni dneska odpoledne křičela, že není normální
Máme vedle pozemku potok a cca 40 od baráku je mostek (dva metry dolu, vody poměrně málo, ale jsou tam kameny). Já se té vody prostě bojím a myslím že opávněně. Výjdu ven kouknu a malej tam visí na zábradlí a půlkou těla nahnutej dolů. Prolítla jsem kolem ní huláká, že není normální a ona na mě, že normální nejsem já, protože ona se na něj dívá
Nevím jak si představovala, že by ho chytla, když stála u baráku
![]()
Měla zase začít s tím, že si ho vezme k moři
![]()
@girlie sage Bože… ve mě by se krve nedořezal, to musel být pro tebe šok ![]()
@29 nebráním mu aby vídal malého, to ne. Vím jak jsou prarodiče důležití… Ale asi o něj nestojí, když se raději věnuje madam. Uvidíme. Budem bydlet ve vesničce pár km od města, může přijet kdykoliv-samozřejmě že bez ní. To už se přítel ozval, že ji nechce na pozemku a ona to kupodivu dodržuje.
@kissi švagr je rozumný chlap ![]()
Obnovuju a ptám se, co byste v takovým případě dělaly vy… Chlap je hádám víc na mojí straně, i když třeba kolikrát nejsem v právu, takže nějaká podpora od něj by byla… Co jí říct, co udělat??? Anonym, chodí sem manželka od syna sestry jejího manžela
![]()
Přijela se svým synem, můj šel sundat prádlo, já uspávala v koši malou. No a ona sama od sebe říká, že její manžel bluje, celý dny prej nedělá nic jinýho. Tak říkám.. A nemá třeba střevní chřipku? Prej néé, to spíš něco snědl. A mýho stu***ní bratr říká, že oni bluli všihcni, od středy nebo úterý prej, a on že naposled včera!!! Tak říkám, že to bude asi nějaká střevní chřipka a že teda doufám, že nic ZASE nechytnem.. Tak se teda jako asi urazila, že copak jsme od nich někdy něco chytli? to už přišel s plínama můj, tak mu to říkám a jí říkám, že jo, že chytli, že ani nenapsali, že bluje a já ten den problula noc. Ale že prostě ty malý mimina když to chytnou, tak to mrně je na kapačkách v nemocnici, že to prostě u malých mimin není pr**l (malé nejsou ani dva měsíce!). Tak můj mi teda přitakával a ona že oni od nás taky 2× chytli chřipku, když jsme tam přijeli nachlazení! Tak jsem jí řekla, že OK, i kdyby, tak při chřipce nemusí ležet s dehydratací v nemocnici. A ona že si kvůli tomu musela vzít neschopenku… Já jsem vytočená do běla!!! Příště jak tam pojedem, tak řeknu mýmu (její výrok že kvůli nám musela mít nesch. slyšel a říkal jí, ať se uklidní), že mě bolí v krku, že zůstávám doma, že ať si jede sám jestli chce, že ji nebudu poslouchat, že ode mě chytla kašílek nebo bolení v krčíku…
Dá se s její sebestředností něco dělat?? Jsem hysterka nebo je ona opravdu pííííííp??
Trošku se ztrácím v tom, kdo, co, od koho chytil.
Mě by to taky naštvalo a příště bych si zjišťovala předem, jestli jsou u nich všichni zdraví. Jinak pokud se nic nestalo a nikdo, od nikoho, nic nechytil, tak bych to nechala plavat.
Nemáte tam jezdit nachlazení nebo to ohlásit dopředu a ať se rozhodnou. Jedni za 18, druhý bez 2 za 20.
Byla bych naštvaná, ať by ke mě přišel bez varování s virózou jakoukoliv kdokoliv, ať už střevní nebo horních cest dýchacích…
@lleennttiillkkaa píše:
Trošku se ztrácím v tom, kdo, co, od koho chytil.
Mě by to taky naštvalo a příště bych si zjišťovala předem, jestli jsou u nich všichni zdraví. Jinak pokud se nic nestalo a nikdo, od nikoho, nic nechytil, tak bych to nechala plavat.
Já a přítel od ní jsme chytli střevní chřipku, protože se prostě neráčila ozvat, že blije. No a teď ji mají asi taky, a když jsem ji řekla, že doufám, že to zase nechytne, tak argumentovala tím, že ona od nás taky chytla chřipku (normální) a že musela být na neschopence prej. Jo, my se ptáme, než tam jedeme, jestli něco nemají, hlavně skrz malou, ale myslíš, že přizná barvu?!
@Anonymní píše:
Já a přítel od ní jsme chytli střevní chřipku, protože se prostě neráčila ozvat, že blije. No a teď ji mají asi taky, a když jsem ji řekla, že doufám, že to zase nechytne, tak argumentovala tím, že ona od nás taky chytla chřipku (normální) a že musela být na neschopence prej. Jo, my se ptáme, než tam jedeme, jestli něco nemají, hlavně skrz malou, ale myslíš, že přizná barvu?!
No dobře a vy jste tam jeli s nějakou chřipkou? Protože jestli jo, tak je to taky trošku nezodpovědnost. Dítě ve špitále s dehydratací je nepříjemná věc, ale zrovna tak neschopenka…
@Gladys píše:
Nemáte tam jezdit nachlazení nebo to ohlásit dopředu a ať se rozhodnou. Jedni za 18, druhý bez 2 za 20.Byla bych naštvaná, ať by ke mě přišel bez varování s virózou jakoukoliv kdokoliv, ať už střevní nebo horních cest dýchacích…
Když jsme nachlazení, tak nikam nejezdíme. To akorát ona minule byla na antibiotikach když jsem byla těhotná, a říkala, že to není přenosný. No samozřejmě druhej den jsem začala chrblat taky. Když jsme nemocní, jsme doma. To akorát aby nebyla za úplnou krávu, musela něco najít.
Problém je ten, že nemáte nastevené, že když ńeni někdo ok, že má sedět doma..
U nás v rodině je to samé
ale u nich se nachlazení a rýma a tkaové nebere jako nemoc, ani u nás, ani u nich,.. Neberu nějaké antibiotika a teploty a někde jet..
To co popisuješ jsem zažila dvakrát se švagrovu a ani se ti nedivím… taky měli průjem, kdyrý si s dětmi odbyli týden na Smectě a my 14 dní v nemocnici… Proto, i když asi působím divně, tak hned se ptám, jestli jsou zdraví, když k nim jedeme a nebo k tchýni…
Nikdo nemocný, by neměl chodit k tomu druhému, aby ho nenakazil.
Samozřejmě je rozdílné, pokud s rýmou navštívím svou tchýni a tchána, nebo oni se střevní chřipkou mě s 6-ti týdením miminkem.To bych byla vzteklá taky.
Anonymní a ty jsi věděla, že má antibiotika??? Já to řeknu tak.. já kdyby někdo měl antibiotika tam mě tam nikdo neuvidí..Opravdu problém je ten, že bu´d si stojím za svým a jsem doma - i když oni něco mají a nebo my a nebo jedu, ale pak to nesmím řešit…
Já jsem teď těhotná a už jsem 3 krát byla nemocná - dvakrát antibiotika a jednou uši a prostě s vyhybám kde čemu a ptám se
Příspěvek upraven 16.06.13 v 17:03