Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych hlavně to své uvařené nevyhazovala teda. Snědla bych to sama, alespoň min práce.
Byla bych ráda, že nemusím vyvařovat. Hlavně aby vařila i případným vnoučatům. ![]()
každý den?? to je naprosto patologický vztah! myslím mezi ním a máti..
neřeknu odvést si „výslužku“ po nedělní návštěvě 1-2× do měsíce, ale tohle bych nesnesla a řešila už dávno.. partneři jste vy dva, ne ON A JEHO MATKA
kecy o tom, že holky by byly rády a ještě se rozdělily - tomu nevěřím- tohle musí štvát každou normální ženskou… řešit to má ON.. trapný je především ON
a pro mne by to ani nebyl chlap..
ať si ty kastrůlky narvou oba do špic
@Čičorečka píše:
Trapný je tvůj muž. Kdyby se ten můj raději najedl u matky než u mě, smála bych se velice velice dlouho. Pak bych ho poslala vyměnit si plínu a vrátil by se až dospělý a zralý na vztah.
A co když máma lepší vaří?
Řešit takové koniny ![]()
@NinaU. píše:
Já bych hlavně to své uvařené nevyhazovala teda. Snědla bych to sama, alespoň min práce.
Vzdyt rikam, ze se tu resi same koniny. Clovek potrebuje psychologa a misto toho vidi problem ve tchyni a/nebo v jidle ![]()
@Russet píše:
Trapný je tvůj přítel, že si bere od ní a ty musíš jídlo vyhodit.
Musis akorat umrit, NEmusis vyhodit jidlo
Vy jste fakt ale ![]()
Trapne budete nejspis obe
A proc si vlastne dospelej chlap neumi pripravit jidlo sam?
Jeho matka ti nechce predat peci o sveho maleho chlapecka, chce ho krmit i nadale sama, no a ty chces jejiho chlapecka taky krmit sama a z toho jsou pak trenice
A uz jste se s tchyni dohodly, ktera mu bude menit pleny a ktere bude po nem uklizet hracky?
@Barfiy píše:
Musis akorat umrit, NEmusis vyhodit jidloVy jste fakt ale
Co jako?
@Anonymní píše:
Ahoj, mam přitele žijeme spolu už pár let. Bohužel jeho matka to nějak nechápe, že spolu takovou dobu žijeme, a každý den připravuje synovi, jídlo do kastrůlků. A to podotýkám denně vařím a jidlo pak mužu hodit do koše, protože on, už se najedl u maminky![]()
Nikdy se nesmířila, že, žiju s jejim synem a on když řekne že, má ještě přitelkyni, která má, taky hlad, Tak ona řekne že, jeho přitelkyně už jedla, a on potřebuje vitaminy. Mám ji říct že, je trapná?
Proč bys Ty měla říkat, že je trapná?
Byť zřejmě trochu „zamrzla“ v roli rodiče, trapné je, že jí syn prostě neřekne, že má doma navařeno.
No tohle dobre znam
Kdyz jsme si s pritelem zacali, jezdil kazdou nedeli k mamince a dovezl si od ni cestovku plnou navarenyho jidla
pak jsme se sestehovali, byla jsem tehotna, tak mi to hodne ulehcovalo ze nemusim tolik varit. No ale tchyne je rozumna zenska, jak se nam narodil syn tak s tim prestala. Ted nam obcas doveze buchtu nebo se zepta jestli treba nechcem trochu gulase ze navarila hodne. Ale ze syna presla pozornost na vnuka a ted je z ni nejuzasnejsi babicka na svete. Normalne promluv s ni jako zenska se zenskou. Nerikej ze je trapna, jen ze chces fungovat jak rodina se vsim vsudy a nakrmit si chlapa sama, myslim ze to pochopi pokud je alespon trochu normalni ![]()
@Anonymní píše:
@Barfiy Ona nevaří, jídlo mu dává, ze závodní jídelny
pořád mu to asi chutná víc než od tebe
tak buď na chlapa zaklekni, ať si to nebere a nejí, nebo to ber jako ušetření času a peněz a nevař ty.
Každopádně nemáš co vyskakovat na tchýni, ta jen plní, co si její syn žádá…chyba tady bude někde jinde, tak to doma s chlapem prober ![]()