Je ta tchýně trapná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2045
15.9.19 20:03

Já bych hlavně to své uvařené nevyhazovala teda. Snědla bych to sama, alespoň min práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.9.19 20:05

@nozu @Šáruší Myslím to naprosto vážně. Beru všechno jídlo, co mi kdo nabízí. Domácí strava, mňam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
15.9.19 21:34

Byla bych ráda, že nemusím vyvařovat. Hlavně aby vařila i případným vnoučatům. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
15.9.19 23:48

Tak nevař. Ušetříš si práci a peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
16.9.19 00:13

:mrgreen: každý den?? to je naprosto patologický vztah! myslím mezi ním a máti..
neřeknu odvést si „výslužku“ po nedělní návštěvě 1-2× do měsíce, ale tohle bych nesnesla a řešila už dávno.. partneři jste vy dva, ne ON A JEHO MATKA
kecy o tom, že holky by byly rády a ještě se rozdělily - tomu nevěřím- tohle musí štvát každou normální ženskou… řešit to má ON.. trapný je především ON
a pro mne by to ani nebyl chlap..
ať si ty kastrůlky narvou oba do špic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
16.9.19 00:22
@Čičorečka píše:
Trapný je tvůj muž. Kdyby se ten můj raději najedl u matky než u mě, smála bych se velice velice dlouho. Pak bych ho poslala vyměnit si plínu a vrátil by se až dospělý a zralý na vztah.

A co když máma lepší vaří? :-) Řešit takové koniny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
16.9.19 00:24
@NinaU. píše:
Já bych hlavně to své uvařené nevyhazovala teda. Snědla bych to sama, alespoň min práce.

Vzdyt rikam, ze se tu resi same koniny. Clovek potrebuje psychologa a misto toho vidi problem ve tchyni a/nebo v jidle :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
16.9.19 00:25
@Russet píše:
Trapný je tvůj přítel, že si bere od ní a ty musíš jídlo vyhodit.

Musis akorat umrit, NEmusis vyhodit jidlo :-) Vy jste fakt ale :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
16.9.19 00:44

Trapne budete nejspis obe :mrgreen: A proc si vlastne dospelej chlap neumi pripravit jidlo sam?

Jeho matka ti nechce predat peci o sveho maleho chlapecka, chce ho krmit i nadale sama, no a ty chces jejiho chlapecka taky krmit sama a z toho jsou pak trenice :) A uz jste se s tchyni dohodly, ktera mu bude menit pleny a ktere bude po nem uklizet hracky?

• Citovat
  • Upravit
My Melody
16.9.19 00:48
@stín katedrál píše:
No tak se o něho poperte, kdo mu bude víc podstrojovat.
:palec: amen. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
53518
16.9.19 01:09
@Barfiy píše:
Musis akorat umrit, NEmusis vyhodit jidlo :-) Vy jste fakt ale :nevim:

8o Co jako?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
16.9.19 01:26
@Anonymní píše:
Ahoj, mam přitele žijeme spolu už pár let. Bohužel jeho matka to nějak nechápe, že spolu takovou dobu žijeme, a každý den připravuje synovi, jídlo do kastrůlků. A to podotýkám denně vařím a jidlo pak mužu hodit do koše, protože on, už se najedl u maminky :pocitac: :cert: Nikdy se nesmířila, že, žiju s jejim synem a on když řekne že, má ještě přitelkyni, která má, taky hlad, Tak ona řekne že, jeho přitelkyně už jedla, a on potřebuje vitaminy. Mám ji říct že, je trapná?

Proč bys Ty měla říkat, že je trapná? :roll: Byť zřejmě trochu „zamrzla“ v roli rodiče, trapné je, že jí syn prostě neřekne, že má doma navařeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.19 05:32

No tohle dobre znam :D Kdyz jsme si s pritelem zacali, jezdil kazdou nedeli k mamince a dovezl si od ni cestovku plnou navarenyho jidla :mrgreen: pak jsme se sestehovali, byla jsem tehotna, tak mi to hodne ulehcovalo ze nemusim tolik varit. No ale tchyne je rozumna zenska, jak se nam narodil syn tak s tim prestala. Ted nam obcas doveze buchtu nebo se zepta jestli treba nechcem trochu gulase ze navarila hodne. Ale ze syna presla pozornost na vnuka a ted je z ni nejuzasnejsi babicka na svete. Normalne promluv s ni jako zenska se zenskou. Nerikej ze je trapna, jen ze chces fungovat jak rodina se vsim vsudy a nakrmit si chlapa sama, myslim ze to pochopi pokud je alespon trochu normalni :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.19 06:19

@Barfiy Ona nevaří, jídlo mu dává, ze závodní jídelny

• Citovat
  • Upravit
41603
16.9.19 06:28
@Anonymní píše:
@Barfiy Ona nevaří, jídlo mu dává, ze závodní jídelny

pořád mu to asi chutná víc než od tebe :think: tak buď na chlapa zaklekni, ať si to nebere a nejí, nebo to ber jako ušetření času a peněz a nevař ty.
Každopádně nemáš co vyskakovat na tchýni, ta jen plní, co si její syn žádá…chyba tady bude někde jinde, tak to doma s chlapem prober ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová