Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A proč mrcha? Copak ti někdy slibovala věčnou lásku nebo co? Proste jste se parkrat sešli, pomilovali a bylo vám spolu fajn. Kdybych měla spát jen s někým, koho miluju, tak jsem ještě panna
@ka2ka píše:tak jo takže když jsi si sex užil a udělal jsi se třikrát tak je podle tvé logiky vše v pořádku, no evidentně se pleteš
On jí udělal 3×!
Ale i přes to myslím, že jí zas tak nezaujal… ![]()
@Blonďobot píše:
Dobrý den dámy ????????chci se zeptat jestli by jste se vyspala s někým o kom víte že vás miluje, přesto že víte že vy jeho ne. A ze ho v brzké době pošlete k vodě… Sex byl v pohodě i druhá schůzka sexuální. Poté mi řekla ze byla desetkrát na kafi s různými muži ze seznamky badoo.mezi první a druhou schůzkou. Psali jsme si cca šest měsíců potom první rande… Pak ještě několik a po osmi měsících se spolu vyspali… A pak po druhé… Co si o tom myslíte?! Několikrát schůzku zrušila…
Proč ne? Lepší sex, kde jeden z páru miluje, než jen technická kukačka. Jak to asi dělají chlapi?
Proč mrcha? Prostě se hledá
aspoň tak to říkal můj kamarád. Tak to se může stát, že si lidi nesednou. Slibovala Ti něco, Obelhávala Tě? Mně nijak zákeřná nepřijde, tak nebu%d tak ublíženej to je vyloženě antisexy. Vem si z toho to pěkný.
Jiste, jakmile umi zena oddelit sex a city, tak je mrcha, behna, devka a matrace. Co tam mas dal, ty ubozaku?
@Saulus píše:
Posli mi na ni cislo..
Ne. To radši mně a taky fotku.
![]()
@Blonďobot píše:
Dobrý den dámy ????????chci se zeptat jestli by jste se vyspala s někým o kom víte že vás miluje, přesto že víte že vy jeho ne. A ze ho v brzké době pošlete k vodě… Sex byl v pohodě i druhá schůzka sexuální. Poté mi řekla ze byla desetkrát na kafi s různými muži ze seznamky badoo.mezi první a druhou schůzkou. Psali jsme si cca šest měsíců potom první rande… Pak ještě několik a po osmi měsících se spolu vyspali… A pak po druhé… Co si o tom myslíte?! Několikrát schůzku zrušila…
Na psaní si byl dobrej, na pí…ní ne. Tak v tom víc nešťourej a hledej jinde.
@Blonďobot píše:
Každá je mrcha
![]()
Prostě tě až tak moc nežere a má tě jen zálohu pro případ nouze. Hledej dál, třeba narazíš na obstojnější kousek.
@VitaminC bohužel jak vidíš, tak si to myslí i část zdejších žen uživatelek. Smutné
@Tichošlápek To uz jsem si zvykla. Zkusenost rika, ze tyto zeny maji problem.s vlastni sexualitou. A jednou za mesic to pod perinou staci.. hahaha.
@GabinkaCh píše:
Není mrcha,je to cou..
Nebo taky ku
š, teď jsem to zapomněl.
![]()