Je to mrcha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
10.2.19 08:17

A proč mrcha? Copak ti někdy slibovala věčnou lásku nebo co? Proste jste se parkrat sešli, pomilovali a bylo vám spolu fajn. Kdybych měla spát jen s někým, koho miluju, tak jsem ještě panna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
10.2.19 08:26
@ka2ka píše: :lol: tak jo takže když jsi si sex užil a udělal jsi se třikrát tak je podle tvé logiky vše v pořádku, no evidentně se pleteš

On jí udělal 3×!
Ale i přes to myslím, že jí zas tak nezaujal… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
10.2.19 08:31

Je to mrcha. Najdi si hodnou holku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
10.2.19 08:40
@Blonďobot píše:
Dobrý den dámy ????????chci se zeptat jestli by jste se vyspala s někým o kom víte že vás miluje, přesto že víte že vy jeho ne. A ze ho v brzké době pošlete k vodě… Sex byl v pohodě i druhá schůzka sexuální. Poté mi řekla ze byla desetkrát na kafi s různými muži ze seznamky badoo.mezi první a druhou schůzkou. Psali jsme si cca šest měsíců potom první rande… Pak ještě několik a po osmi měsících se spolu vyspali… A pak po druhé… Co si o tom myslíte?! Několikrát schůzku zrušila…

Proč ne? Lepší sex, kde jeden z páru miluje, než jen technická kukačka. Jak to asi dělají chlapi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
10.2.19 08:43

Proč mrcha? Prostě se hledá :lol: aspoň tak to říkal můj kamarád. Tak to se může stát, že si lidi nesednou. Slibovala Ti něco, Obelhávala Tě? Mně nijak zákeřná nepřijde, tak nebu%d tak ublíženej to je vyloženě antisexy. Vem si z toho to pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
10.2.19 09:28

Jiste, jakmile umi zena oddelit sex a city, tak je mrcha, behna, devka a matrace. Co tam mas dal, ty ubozaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122406
10.2.19 09:33
@Saulus píše:
Posli mi na ni cislo.. :P

Ne. To radši mně a taky fotku. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
10.2.19 09:55
@Blonďobot píše:
Dobrý den dámy ????????chci se zeptat jestli by jste se vyspala s někým o kom víte že vás miluje, přesto že víte že vy jeho ne. A ze ho v brzké době pošlete k vodě… Sex byl v pohodě i druhá schůzka sexuální. Poté mi řekla ze byla desetkrát na kafi s různými muži ze seznamky badoo.mezi první a druhou schůzkou. Psali jsme si cca šest měsíců potom první rande… Pak ještě několik a po osmi měsících se spolu vyspali… A pak po druhé… Co si o tom myslíte?! Několikrát schůzku zrušila…

Na psaní si byl dobrej, na pí…ní ne. Tak v tom víc nešťourej a hledej jinde.

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
10.2.19 10:05
@Blonďobot píše:

Každá je mrcha :jazyk: :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Nmdl
10.2.19 10:06

Prostě tě až tak moc nežere a má tě jen zálohu pro případ nouze. Hledej dál, třeba narazíš na obstojnější kousek.

• Citovat
  • Upravit
7205
10.2.19 10:09

Není mrcha,je to cou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
10.2.19 10:10

@VitaminC bohužel jak vidíš, tak si to myslí i část zdejších žen uživatelek. Smutné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
10.2.19 10:13

@Tichošlápek To uz jsem si zvykla. Zkusenost rika, ze tyto zeny maji problem.s vlastni sexualitou. A jednou za mesic to pod perinou staci.. hahaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122406
10.2.19 10:15
@GabinkaCh píše:
Není mrcha,je to cou..

Nebo taky ku 8o :jazyk: š, teď jsem to zapomněl. :zed: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375