Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@VitaminC píše:
Jiste, jakmile umi zena oddelit sex a city, tak je mrcha, behna, devka a matrace. Co tam mas dal, ty ubozaku?
To je na mě?
@Blonďobot píše:
To je na mě?
Otázka zněla jestli by jste se vyspali s někým koho nemiluje a on vás ano.ja ne každému zamilovanemu to přece ublíží.jen to ji mam za zlé. Jinak je to skvělá žena. Ať je jakákoliv. A navíc jsem to podelal já a vím to
Tak jestli se ptáš, jestli jako svobodný bych se vyspal s někým koho nemiluju, tak bez problému. Teď jsou na řadě devcata. Ještě nějaká otázka? ![]()
@Blonďobot píše:
Otázka zněla jestli by jste se vyspali s někým koho nemiluje a on vás ano.ja ne každému zamilovanemu to přece ublíží.jen to ji mam za zlé. Jinak je to skvělá žena. Ať je jakákoliv. A navíc jsem to podelal já a vím to
Pokud bych věděl, že je do mě slečna zamilovaná, bere to vážně, chce sex pouze s láskou a když s ní něco budu mít, vezme to jako potvrzení, že spolu chodíme, zatímco já k ní nic necítím a chci si jen nezávazně užívat, tak by to bariéra byla. Zda bych se s ní i tak vyspal asi záleží na stupni nadrženosti a přitažlivosti (zda bych si třeba úspěšně namluvil, že by z toho víc být mohlo). Pokud bych měl na výběr jinde, nesouložil bych s ní.
Ale většina lidí to zdá se nevnímá jako morální problém, který by stál aspoň za úvahu.
Je otázka, zda ses vyjádřil jasně. Tedy, že sex chceš jedině v případě, že i ona k tobě cítí lásku a bere to stejně vážně. Protože v dnešní době to není standard a nedá se to čekat jako běžné chování u ostatních.
@Mart81 píše:
Pokud bych věděl, že je do mě slečna zamilovaná, bere to vážně, chce sex pouze s láskou a když s ní něco budu mít, vezme to jako potvrzení, že spolu chodíme, zatímco já k ní nic necítím a chci si jen nezávazně užívat, tak by to bariéra byla. Zda bych se s ní i tak vyspal asi záleží na stupni nadrženosti a přitažlivosti (zda bych si třeba úspěšně namluvil, že by z toho víc být mohlo). Pokud bych měl na výběr jinde, nesouložil bych s ní.Ale většina lidí to zdá se nevnímá jako morální problém, který by stál aspoň za úvahu.
Je otázka, zda ses vyjádřil jasně. Tedy, že sex chceš jedině v případě, že i ona k tobě cítí lásku a bere to stejně vážně. Protože v dnešní době to není standard a nedá se to čekat jako běžné chování u ostatních.
Děkuji za odpověď… Právě ta morálka… koukám ze z cizího krev neteče… Empatie… Já věděl ze mě nemiluje a šel do toho přes to ze mi bylo jasné že mě to sejme.tolik jsem ji chtěl. ..
@Blonďobot píše:
Děkuji za odpověď… Právě ta morálka… koukám ze z cizího krev neteče… Empatie… Já věděl ze mě nemiluje a šel do toho přes to ze mi bylo jasné že mě to sejme.tolik jsem ji chtěl. ..
Tak pokud jsi věděl, že ona tě nemiluje a šel jsi do toho s vědomím, že tě to sejme, těžko můžeš až tak vyčítat jí. Tys věděl, že to bude bolet a neovládl si se. Chránit se máš sám, ty trpíš a předpokládám, že jsi dospělý. Tak proč by tě měla chránit ona?
Asi není svatá a nemá železné morální zásady. Ale to z ní ještě nedělá mrchu.
@Blonďobot píše:… takže kde je teď problém? Neseš si následek svého činu, tak jako se to stává dnes a denně ženám, které se zamilují do nesprávného týpka. Nezbývá, než se s tím vyrovnat a vzít si poučení pro příště.
Děkuji za odpověď… Právě ta morálka… koukám ze z cizího krev neteče… Empatie... Já věděl ze mě nemiluje a šel do toho přes to ze mi bylo jasné že mě to sejme.tolik jsem ji chtěl. ..
@Saulus píše:
Posli mi na ni cislo..
Se nudíš tolik že jsi zapomněl téma… No pš stane se co uz
@ka2ka píše:tak jo takže když jsi si sex užil a udělal jsi se třikrát tak je podle tvé logiky vše v pořádku, no evidentně se pleteš
Ji ze jsem udělal..3×:zed: já jednou nakonec snad jsem dost srozumitelny
@Akinee píše: … takže kde je teď problém? Neseš si následek svého činu, tak jako se to stává dnes a denně ženám, které se zamilují do nesprávného týpka. Nezbývá, než se s tím vyrovnat a vzít si poučení pro příště.
Ano to ano
@lamicina píše:
Proč mrcha? Prostě se hledáaspoň tak to říkal můj kamarád. Tak to se může stát, že si lidi nesednou. Slibovala Ti něco, Obelhávala Tě? Mně nijak zákeřná nepřijde, tak nebu%d tak ublíženej to je vyloženě antisexy. Vem si z toho to pěkný.
Já netvrdím že je mrcha. Já se na to ptam.jinak super názory.trefne.hleda se…hold odrazový můstek… To pěkný beru.diky
@Blonďobot píše:
Se nudíš tolik že jsi zapomněl téma… No pš stane se co uz
Mé trávení volného času je naprosto v pořádku, sexualita i známka z jazyka českého na výbornou. ![]()
@Blonďobot píše:
Dobrý den dámy ????????chci se zeptat jestli by jste se vyspala s někým o kom víte že vás miluje, přesto že víte že vy jeho ne. A ze ho v brzké době pošlete k vodě… Sex byl v pohodě i druhá schůzka sexuální. Poté mi řekla ze byla desetkrát na kafi s různými muži ze seznamky badoo.mezi první a druhou schůzkou. Psali jsme si cca šest měsíců potom první rande… Pak ještě několik a po osmi měsících se spolu vyspali… A pak po druhé… Co si o tom myslíte?! Několikrát schůzku zrušila…
Myslím si, že jich má rozdělaných víc, to je časté na seznamce, bud má nezávazné období a chce si užívat, anebo čeká, s kým si sedne a zamiluje se…
@Blonďobot píše:
Bekas tu jako zhrzena patnactka po odpaneni
.