Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já myslím, že i v tom vztahu je to v různých obdobích různé, ne? Já jsem teda taky jen s jedním 15 let, ale sex nás oba baví a postupem se mění, děláme jiné praktiky, hraje třeba různé role, máme hračky, umíme to něžně (kdy mám pocit, že jsem fakt milovaná) i drsně (kdy mě to zas baví jinak
).
Ale já si na chlapa nemůžu stěžovat, vždy mě měl na prvním místě, takže moc nevěřím, že by mi to někdo udělal lépe…
S každým to bylo jiný. Ať už dlouhodobý vztah nebo jednorázovka.
Nyní s manželem je to nejlepší. Asi jeden z těch podstatných důvodů, že mě uhnal. ![]()
Jo, s každým jiné. A hlavně teď s posledním, kdy si jasně umíme říct, co chceme.
To je přesně důvod, proč před manželstvím poznat více sexuálních partnerů. Po letech vyplují myšlenky typu jaké je to s jiným, člověka to dožene.
Ne, zakladatelko, není to se všemi stejné, myslím, že to sama brzy poznáš.
@milami nemusí to tak být, pokud si sedí. Já měla dva, a říkám, že je to o jednoho víc, než bych chtěla a než by bylo potřeba. Já bych nechtěla zkoušet jiného, i když bych mohla ( jakože fakt, reálně). Jsem spokojená tak jak to je, s tím koho miluju, a nemám důvod. S předchozím jsem spokojená nebyla. Ale mít v životě jen tohoto, nic víc nepotřebuju nehledám, nezkouším. ![]()
@andelka83 píše:
@milami nemusí to tak být, pokud si sedí. Já měla dva, a říkám, že je to o jednoho víc, než bych chtěla a než by bylo potřeba. Já bych nechtěla zkoušet jiného, i když bych mohla ( jakože fakt, reálně). Jsem spokojená tak jak to je, s tím koho miluju, a nemám důvod. S předchozím jsem spokojená nebyla. Ale mít v životě jen tohoto, nic víc nepotřebuju nehledám, nezkouším.
Jednak jsi neměla jen jednoho
a jednak s tím druhým jsi 8 let, nikdy nevíš, jak to budeš cítit za pár let.
Ale tvá reakce na můj příspěvek nesedí, psala jsem o prvním a jediném partnerovi, což není tvůj případ.
Samozřejmě nic neplatí vždy 100%, ale za svým názorem výše si stojím.
Ano, každej jinej. Když to tak zhodnotím tam byli dobří 2 z 10
![]()
@milami popravdě jeden nebo dva je obojí málo. Po 40 zkoušet jiné chlapy fakt nebudu.
@Švédka87 píše:
Něco je jiné a něco je stejne. Proč jsi s ním tedy zůstávala když to nebylo ono? Já si to tedy představit neumím. [/citace
Protože vše ostatní bylo a stále je perfektní, jen prostě ten sex, já vím že si za to můžu sama myslela jsem že se to nějak časem poddá.
Nenech si napovídat, jak je to s každým chlapem jiné. Kdepak, všichni jsou stejní. V noci chrápou a kradou peřinu
![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer, mám takový dotaz, jsem s chlapem 15 let, měla jsem sexuálně jen jeho. Bohužel sex mě nikdy s ním nebavil, vždy jsem to předstírala a někoho jiného si představovala. Je skvělý žijeme spolu krásně, akorát ten sex je pro mě čím dál tím horší. Nevím zda by to vůbec s jiným chlapem bylo jiné. Mám tedy dotaz na ženy, které měly více mužů. Je v tom každý chlap stejný nebo každý to dělá jinak? Děkuji za odpověď
Najdi si jiné muže, jeden je málo, a manžela pořádně ober o vše. On totiž může za tvůj špatný prožitek sexu. Je to blb a nemehlo.
Ano, každý je jiný, ale u tebe je chyba, že předstíráš, on si myslí, že ti vyhovuje když mu zahraješ divadlo. Nechápu, proč nezůstal jen kamarádem, sice vztah není jen o sexu, ale měla by tam být kompatibilita.
To mu 15 let vzdycky jen pridrzis? Jiné je to podle mě jen v tom, co k tomu muži citis. Ale ty to musíš mít úplně jinak, když to takhle zvládáš už 15 let.