Je to syndrom vyhoření, ale co s tím?

Anonymní
17.5.25 07:45

Je to syndrom vyhoreni a unava

Dobrý den,

Mám na Vás prosbu a dotaz. Již delší dobu se cítím psychicky i fyzicky unavena. Mám docela náročnou práci neustále telefonické hovory a řešení problémů, práce mě baví, bohužel mám kolegyni, která není schopna nic udělat sama a k tomu syn 6 let je velice akční a musíme chodit na logopedii a pořád s ním cvičit. Manžel mi s ničím nepomůže je jen sám pro sebe, vše okolo syna a jiné situace řeším sama. Mám i fyzické problémy degenerativní poruchu celé páteře často mě bolí hlava, po každém jídle mi není dobře v noci mě tlačí a Boli žaludek, bolest zad a přes den se mi 3× v týdnu motá hlava nebo mám pocit mlhy, rozmazané videni. Nic mě nebavi. Děkuji za rady, že vztahu bych nejraději odešla ale bohužel finance mi to nedovoli. Mal úzkostne stavy, obavy co bude, v noci bolest rukou.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1965
17.5.25 08:20

Pokud při vyšetření nic nezjistili, tak bych řekla, že se vám tělo jednoduše snaží říct, že jdete úplně blbě. Sama proti sobě. Prostě to vnitřně nedáváte a tělo to somatizuje, protože doufá, že takhle to konečně pochopíte a něco s tím uděláte. Upřímně si úplně nemyslím, že se to zlepší, dokud budete trvat na tom, že budete žít jako doposud. Naopak, bude se to zhoršovat. Změňte aspoň tu práci. Pro začátek. A pak bych řešila i ten vztah. Nehledala bych důvody, proč to nejde, ale způsoby, jak by to šlo. Finančně si nakonec poradily i ženy, které byly ještě na rodičáku. Což vy ani nejste. Hitparáda to sice není, člověku ta úroveň klesne, ale je to pořád lepší, než se nechat totálně zničit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34278
17.5.25 08:56
@Anonymní píše: Více

Tělo ti dává signály, že takhle se žít nedá. Jsi neustále ve stresu. Manžel nepomáhá proč? Je jasný že když jsi na vše sama, tak toho máš plný zuby. Bojíš se ze vztahu odejít kvůli financím, ale zamysli se. Hodně žen odešlo a zvládly to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.25 10:48
@arinecka píše: Více

Manžel nepomáhá protože má rád svůj klid neustále chodí ven. Malého si musím brát i k doktorovi a nedává mi ani moc penize

• Citovat
  • Upravit
601
17.5.25 11:54

Pokud máte fajn rodiče, poprosit je o dočasnou pomoc s malým a nebo aby Vám poskytly azyl.. první vec ale konfrontace přítele… taky je to rodič :nevim: Kdyby můj chlap zlenivěl, sbalila bych se a odjela třeba na wellness a nechala je doma, jenže já vím, že přítel by dítě nenechal a postaral by se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
4.6.25 06:38
@Anonymní píše: Více

Za 1000 na hodinu nabízím životní coaching, který vám vrátí chuť do života. Najdete opět víru v sama sebe, svoje city a sílu

Případně SZ. hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky