Je to už za hranou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24019
14.3.21 06:38
@Anonymní píše:
Jak vidím, tak tady je spousta odpůrkyň života mezi zvířaty. To je snad lepší panelák a špinavé město plné aut?

Život mezi zvířatama je fajn… Vylézt z chalupy s hrnkem kafe v ruce a cigárem v hubě, koukat jak vrabčáci a sýkorky zobou z krmítka, v dálce srnka, občas proběhne okolo zajíc, králík… Ale vstávat ve 3 ráno, vykydat vidlema tunu hnoje, vyvozit to na kolečkách ven, navozit slámu, podestlat, nasypat žrádlo, k tomu třeba ještě ručně podojit… A to 2-3× denně… A jak to často bývá na takových malých statcích, hnojiště na dvorku pod oknama do kuchyně… To je i na vesnickýho kluka moc… Na to bych se mohl vys.rat… :roll: 8) A zeptej se starších ženských, který dělaly v kravíně, nebo někoho, kdo tam dělá aktuálně… Stačí pobýt v takovým prostředí v normální pracovní době 8 hodin a ten smrad je zažranej do všech pórů, hodiny koupelí nepomůžou, ten pach kravína musí i po vykoupání přerážet silnýma voňavkama, když jdou jednou za čas na hasičskej bál… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24019
14.3.21 06:40
@gronan píše:
Musíš zakladatelko vycházet z toho, že se tady houfujou starý, líný kozy, které by jen trochu solidní chlap hnal z farmy bičem a tak jím nezbývá, než prskat jedovatý sliny na EM.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24019
14.3.21 06:44
@Hanka1 píše:
Solidní chlap z farmy ma po čtyřicítce uz doma pořádnou selku a kupu deti, at ma to zvířectvo komu předat a připravuje si vejminek na duchod, za par let uz toho moc neudělá…tys nevidel poradny kozy a praci kolem nich ty onane, pardon gronane, ani z rychlíku… :mrgreen: :P

A divíš se… Když si ženský při focení ve vaně přikrejvaj kozy rukama a ukazujou jen kousek bradavky… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40463
14.3.21 06:47
@Anonymní píše:
Tak já to mám zatím v planu jako kamarádství, zajet se tam podívat, pomuchlovat zvířata, pokecat s ním. Jako kamarádství může být vždycky :nevim:

On je na Tebe i starej.

Uteče pár let a bude z něj dědek, ti chlapi nejsou soudní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24019
14.3.21 06:57
@free333 píše:
On je na Tebe i starej.Uteče pár let a bude z něj dědek, ti chlapi nejsou soudní.

Naopak… My chlapi jsme soudní… Chlap, kterej se statisticky dožívá menšího průměrnýho věku, potřebuje na konci života babu v plný síle, která mu bude měnit plíny a otáčet z jednoho boku na druhej… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40463
14.3.21 06:59
@bse.pedro píše:
Naopak… My chlapi jsme soudní… Chlap, kterej se statisticky dožívá menšího průměrnýho věku, potřebuje na konci života babu v plný síle, která mu bude měnit plíny a otáčet z jednoho boku na druhej… :nevim: 8)

To je sice hezké, ale aby se to zvládlo, musel by se najmout statný mladý výkonný čeledín, který by nemohoucího hospodáře zastoupil tam, kde je potřeba… :lol:

Nic nového, jistě se to takhle dělo i dřív při domluvených snatcích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24019
14.3.21 07:06
@free333 píše:
To je sice hezké, ale aby se to zvládlo, musel by se najmout statný mladý výkonný čeledín, který by nemohoucího hospodáře zastoupil tam, kde je potřeba… :lol:Nic nového, jistě se to takhle dělo i dřív při domluvených snatcích…

Hospodářova žena si najde zdatného milence, který se postará o krávy i o ní a hospodáře nenápadně přidusí polštářem… A budou spolu šťastně žít až do smrti mezi zvířátkama a haldama hnoje… Konec pohádky… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.21 08:03

Dickpic stranou, jen osobní zkusenost: v 18-20 letech jsem to táhla taky s panem hospodarem, 40 let. Taky měl parádní auto a taky jezdil kamiónem. :mrgreen: to mi přijde dost vtipný, akorát těch zvířat bylo trochu méně, ale hospodářství přesto řádné, včetně koni (na ty mě utahl).
Tenkrát to bylo fajn, romantika teda nevím, všude seno, sláma, prach, pot a neustále hromady práce, ale mně to nevadilo, já prostě život venku u zvířat doceňovala. Co jsem moc nedocenila bylo ranní vstávání. :mrgreen: Ale kafe a cigarko při pohledu na nekončící zeleň je opravdu hezké, jen když pak člověk přijde na to, že si z tebe udelal chlap jen děvečku a nemáš právo na nic, tak pak přijde prozření.
Nikdo neříká že to budes mít stejně, že tenhle čtyřicátník je jen neodhaleny diamant, jako opravdu i takového znám, i když je to zvláštní povaha, tak pro správnou ženskou super. Ale na druhou stranu, věkový rozdíl máte 17 let, když to dovedu dal, dovedes si představit, že tobě bude 40 a jemu 57? Tobě bude 60 a on tu buď nebude nebo mu budes utirat zadek? Já chápu, že ti to teď nepřijde důležité, ale má smysl investovat čas a úsilí do vztahu, kde máš takové vyhlídky? Já si na to teda taky musela přijít sama, tak asi mlčím raději :mrgreen: můžu ti rovnou říct, že bych ale ani nemyslela na možnost, ze kdyžtak zůstaneme kamarádi, po tom, co by mi poslal ptáka.

• Citovat
  • Upravit
5571
14.3.21 08:22

Zakladatelko a ty jsi z města? Popravdě, pokud jsi v tom nevyrůstala, tak doopravdy nevíš do čeho chceš jít. Jako kdybys jela 2 víkendy do měsíce někam vypomoct, tak jako relax by to asi bylo dobrý. Třeba i pro někoho, kdo celé dny třeba dělá v kanceláři a potřebuje vyčistit hlavu. Bohužel v rodině máme něco podobného a i když holka v tom celý život vyrůstala. Byla zvyklá i chodit do lesa dělat. Tak teď má děti a kdyby neměla rodiče, kteří jí s dětmi vezmou aspoň na hory nebo víkend (samozřejmě před Covidem), tak by seděli pořád doma. Jako jo, děcka jsou pořád venku, mají tam jiné vyžití. Ale nikdy nebyli jako rodina na dovolené (o zahraniční už vůbec nemluvě). Když měli jít na svatbu v rodině, tak šla sama s děckama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.3.21 08:49
@Anonymní píše:
Připadáš mi zbytečně jedovatá :? Proč?

Chce ti tu naivitu dostat z hlavy. Marně. Dneska jsou holky dost nenáročný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.3.21 08:51
@Morska vila píše:
zní to velice romanticky, jako JR Ewing z Dallasu

To vypadá na Bobbyho. Takovej moderní Mirek Dušín. Až na to péro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.3.21 08:54
@Anonymní píše:
Tak já to mám zatím v planu jako kamarádství, zajet se tam podívat, pomuchlovat zvířata, pokecat s ním. Jako kamarádství může být vždycky :nevim:

On se ale kamarádit nechce. To by ti neposílal pinďoura. Nejspíš mu hodně hučí v tom horním mozku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.3.21 08:55
@Anonymní píše:
Já v tom vidím spoustu příležitostí k romantice :think:

Psala jsem naivní, ale ty jsi fakt hloupá. Velký statek je na hony vzdálen romantice. Především je to práce a úvazek na 24 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
14.3.21 09:12
@Russet píše:
Psala jsem naivní, ale ty jsi fakt hloupá. Velký statek je na hony vzdálen romantice. Především je to práce a úvazek na 24 hodin.

Někdo se asi dívá na Slunečnou ;) Tam se Burešová také mazlí s kůzlatky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
14.3.21 09:16
@bse.pedro píše:
A divíš se… Když si ženský při focení ve vaně přikrejvaj kozy rukama a ukazujou jen kousek bradavky… :nevim: 8)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová