Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka1 píše:
Zivotni zkusenosti, zadna vrstevnice by mu makat na statek bez zamestnancu nesla.Ale tebe utahne na audinu a jehnatka s kuzlatkama
Třeba mě práce uspokojuje ať je jakakoliv. Ted peču dětem buchty na zitra rano a pro mě a manžela, makrobiotickej tvarohovej koláč jako zdravou alternativu. Bychom na MS v orienťaku udělali díru do světa. Jsou si představ ženský co se práce nebojí.
Nekazte ji budouci zdrave rodinne stesti vy rypavky
![]()
@Hanka1 píše:
No a hledá do stáje děvečku. Nepocitas s tim, ze si na statku budes po odpolednech a vikendech cist nebo lakovat nehty vid?
Jo poridit si audinu na leasing ci operak neni zadny umeni…
Jo jo, takovou zkušenost udělala jedna moje kámoška ve vztahu s bohatým statkářem. Nejdřív si ji pěkně rozpracoval a pak skončila jako uklízečka, pradlena a hlavně kuchařka pro něj a jeho dva puberťáky. A ještě poslouchala jejich kecy k uvařeným jídlům. Na jeho plány, že by ji časem zapřáhl u zvířat jako dojičku a pracovnici JZD, už nestihlo dojít.
Zakladatelko, jestli je to region Jižní Čechy, couvej!
@Královna Kosmíru píše:
Třeba mě práce uspokojuje ať je jakakoliv. Ted peču dětem buchty na zitra rano a pro mě a manžela, makrobiotickej tvarohovej koláč jako zdravou alternativu. Bychom na MS v orienťaku udělali díru do světa. Jsou si představ ženský co se práce nebojí.
No a ja mam hotovo tak se valim.
Pribuzni meli hospodarstvi a travila jsem tam prazdniny a brigadnicila, tak vim, co to obnasi.
Mame barak, velkou zahradu a taky nejaka zvirata, tak pokud nechci tak se taky nenudim, ale ve svym veku uz umim i praci, co me nebavi, delegovat…kdybych byla netahlo, zustala bych bydlet v Pze a nesla na vesnici…
Rozhodne nebudu mlady holce mazat med kolem huby jaka je starost o kuzlatka, telatka, konicky a brojlery bezpracna idylka ![]()
@Hanka1 píše:
No a ja mam hotovo tak se valim.
Pribuzni meli hospodarstvi a travila jsem tam prazdniny a brigadnicila, tak vim, co to obnasi.
Mame barak, velkou zahradu a taky nejaka zvirata, tak pokud nechci tak se taky nenudim, ale ve svym veku uz umim i praci, co me nebavi, delegovat…kdybych byla netahlo, zustala bych bydlet v Pze a nesla na vesnici…Rozhodne nebudu mlady holce mazat med kolem huby jaka je starost o kuzlatka, telatka, konicky a brojlery bezpracna idylka
Jo je to prostě práce, ale někoho to baví. Jsou typy lidí co furt něco dělaj. Takoví lidé k sobě hledají odpovídající protějšek. Samozřejmě ho dlouho určitě nemohou najít. Moje kolegyně v práci ty nevezmou do ruky rejč a to maj baráky a zahrady, ja mam chatu, ale dřu tam neskutečně, přes léto tam skoro bydlíme, hrozně mě to nabíjí. Takže dřu v praci, dělam náročnej sport, děti domácnost, chata… masakr, ale někdo to tak prostě má.
@Královna Kosmíru píše:
Umim si takový život představit. Je to zdravej život. Pokud se dva mají rádi, nevidim v tom problem.
Tak já jsem ovlivněná tím, že jako dítě jsem musela chodit pomáhat na zahradu.
Takže jsem ryla, plevelila, sázela, vybírala mandelinky, zalévala a to at jsem chtěla nebo nechtěla, muselo se pořád.
A tím jsou moje zemědělské ambice zcela vyčerpány i na příští životy a stačí mi kytky v bytě a balkon a už nic jinak nechci. ![]()
Zakl. se tam může jet podívat, jak to tam vypadá, ale zatím jen viděla fotky chlapa, jeho ptáka a audiny, neví se kde je pravda, jaká je realita.
Pochybuju, jestli tam má jen zvířata a neprodává třeba zeleninu po trzích, že by ji to tam uživilo, stejně by musela do práce a pak to tam na ni bude čekat.
I ten věkový rozdíl mi přijde velký, za pár let bude z chlapa padesátiletý morous v přechodu a zakl. v nejlepším rozkvětu.
@free333 píše:
Tak já jsem ovlivněná tím, že jako dítě jsem musela chodit pomáhat na zahradu.
Takže jsem ryla, plevelila, sázela, vybírala mandelinky, zalévala a to at jsem chtěla nebo nechtěla, muselo se pořád.A tím jsou moje zemědělské ambice zcela vyčerpány i na příští životy a stačí mi kytky v bytě a balkon a už nic jinak nechci.
Zakl. se tam může jet podívat, jak to tam vypadá, ale zatím jen viděla fotky chlapa, jeho ptáka a audiny, neví se kde je pravda, jaká je realita.
Pochybuju, jestli tam má jen zvířata a neprodává třeba zeleninu po trzích, že by ji to tam uživilo, stejně by musela do práce a pak to tam na ni bude čekat.
I ten věkový rozdíl mi přijde velký, za pár let bude z chlapa padesátiletý morous v přechodu a zakl. v nejlepším rozkvětu.
Tak to beru jako samozřejmost. Zkouknout a vyzpovidat. Potom s nim klidně prožít den, víkend, at ví do čeho by šla. Pokud to bude v bordelu a chlap nebude mít v práci system, tak zdrhat.
@Královna Kosmíru píše:
Fotka ptaka tě vzrušuje? Neříkam v kompozici s tělem, ale mě vetšinou posílaj jen ptáky. Z toho se mi navaluje.
Mně přijde pták taky jako nuda
A ještě k tomu, když je to cizí chlap a bez obličeje, tak to hned mažu. Co s tím jako?
Muj milenec mi naštěstí posílá fotky, kde je celej, úsměv, oči a tak
Ptáka mám ráda jen když ho mám zrovna v posteli. Fotka je mi na nic.
@Královna Kosmíru píše:
Tak to beru jako samozřejmost. Zkouknout a vyzpovidat. Potom s nim klidně prožít den, víkend, at ví do čeho by šla. Pokud to bude v bordelu a chlap nebude mít v práci system, tak zdrhat.
Tak co bych možná přežila, by bylo pěstovat levanduli, tu miluju a vyrábět mýdlo.
Ale samozřejmě jako koníček.
Anebo mít včely, když jdeme kolem úlů, já na ně tak ráda koukám, to je taky krásný koníček, ale samozřejmě taky spousta práce…
Tak já to mám zatím v planu jako kamarádství, zajet se tam podívat, pomuchlovat zvířata, pokecat s ním. Jako kamarádství může být vždycky ![]()
@free333 píše:
Tak co bych možná přežila, by bylo pěstovat levanduli, tu miluju a vyrábět mýdlo.
Ale samozřejmě jako koníček.Anebo mít včely, když jdeme kolem úlů, já na ně tak ráda koukám, to je taky krásný koníček, ale samozřejmě taky spousta práce…
Jsem ten typ co by to dal, ale muj starej mi neumí přitlouct hřebík do zdi, nebo nafouknout kola u auta, takže ted jako hotelier je mi v teto době platnej jak mrzvýmu zimník.
Jak vidím, tak tady je spousta odpůrkyň života mezi zvířaty. To je snad lepší panelák a špinavé město plné aut?
@Anonymní píše:
Ode mě cca 30 km a můj věk? no píše: Více
Je na tebe moc starej. Jestli chceš někdy rodinu tak si najdi nějakýho blíž svýmu věku. On už je teď na hranici kdy by děti už spíš mít neměl, natož za nějaký dva, tři roky. Navíc v tomto věku už je zvyklej na svůj život a mění se to už jen těžko. Ale jestli si chceš jen užít tak do toho běž.
@Anonymní píše:
Já v tom vidím spoustu příležitostí k romantice
Jenže ten každodenní život a práce na statku má ke tvé představě romantiky na míle daleko. Hospodářství je především práce a znovu práce. Ty si to představuješ značně zkresleně. To se ti tu nakonec holky snaží říct.