Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na všech prezidentských diskuzích je většina proti, tak se zcela vážně ptám, kolik nás vlastně je.
Prosím ostatní, tedy většinu, aby se zdržela komentářů.
Ja jsem jednoznačně proevropska. I kdyz to neni vždycky růžový, me osobně se porad lépe žije v Evropě s Evropou nez bez ni.
Já pro setrvání v EU, z Eura nejsem moc odvázaná, ale beru to jako potřebnou věc…
@Lenka002 píše:
Na všech prezidentských diskuzích je většina proti, tak se zcela vážně ptám, kolik nás vlastně je.
Prosím ostatní, tedy většinu, aby se zdržela komentářů.
Jasně, že jsem pro setrvání v EU.
Jak bychom z ní asi mohli reálně vystoupit?
Všechen pohyb zboží by se zastavil a šel by přes překážky typu clo, obnovily by se hranice… My bychom byli jako ostrůvek chudých blbců uprostřed EU.
A regiony by brzo bolavě zjistili, kolik nám ta proklínaná EU zaplatí na ROP.
Já. Ano bude to možná bolet, ale změny k lepšímu většinou bolí. Ale bude to dobré.
@Bábrdl píše:
Jasně, že jsem pro setrvání v EU.
Jak bychom z ní asi mohli reálně vystoupit?Všechen pohyb zboží by se zastavil a šel by přes překážky typu clo, obnovily by se hranice… My bychom byli jako ostrůvek chudých blbců uprostřed EU.
A regiony by brzo bolavě zjistili, kolik nám ta proklínaná EU zaplatí na ROP.
Jako když cituješ manžela.
EU určitě ano, neumíme být soběstačný stát. Po Euru zase až tak neprahnu.
Já jsem pro oboje. S Eurem se stačí podívat na Slovensko. Popravdě stačí si o tom trochu něco přečíst a neposlouchat ty populistické strasive řeči.
A vystupovat z EU? Kdo by na to nejvíc doplatil? Samozřejmě ti nejchudší.. To může chtít jen blázen.