Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:Januliiik píše:Taky dobrý
tak to u nás doma nemusím používat žádný trikmanžel by chtěl furt
spíš někdy vymýšlám trik jak se tomu vyhnout
![]()
![]()
u nás se nikdy nestalo, že by nechtěl ![]()
a když nechci já, tak jemu nepomůže nic! ![]()
Tak jsem čekala že si počtu a třeba něco ozkouším z dlouhé chvíle a ono je tu všude jako u nás ![]()
Ale co asi nezaznělo - u nás funguje lehce zavrtět zadkem, byť úplně nenápadně
a když se „blbě“ pohnu nevědomky, stejně mě už nic nezachrání
![]()
A nebo po příchodu z práce lehká poznámka „tak děti, dneska jdete brzy spát, máme ještě něco s tatínkem na vyřizování“ … a to pak běda jak ne!
![]()
Anonymní píše:
A nebo po příchodu z práce lehká poznámka „tak děti, dneska jdete brzy spát, máme ještě něco s tatínkem na vyřizování“ … a to pak běda jak ne!![]()
![]()
![]()
Tohle někdy říká klukům můj manžel. Asi zapomíná, že staršímu synovi už bude 15 let…
No, maj z nás kluci srandu.
Ali88 píše:
Tak jsem čekala že si počtu a třeba něco ozkouším z dlouhé chvíle a ono je tu všude jako u nás
Ale co asi nezaznělo - u nás funguje lehce zavrtět zadkem, byť úplně nenápadněa když se „blbě“ pohnu nevědomky, stejně mě už nic nezachrání
![]()
Nebo se předklonit
![]()
U mladých mužů vesměs platí, že je netřeba moc svádět, jak tady uvádí některé z vás, často se nikdy nesetkaly s tím, že by „nechtěl“. Funguje totiž hlavně vysoká hladina testosteronu, takže v podstatě zde příroda pracuje zatím za vás. Ale všeho do času, co teď vypadá jako samozřejmost a je to pro některé z vás až otravné, může být časem dost jinak…
lubor40 píše:
U mladých mužů vesměs platí, že je netřeba moc svádět, jak tady uvádí některé z vás, často se nikdy nesetkaly s tím, že by „nechtěl“. Funguje totiž hlavně vysoká hladina testosteronu, takže v podstatě zde příroda pracuje zatím za vás. Ale všeho do času, co teď vypadá jako samozřejmost a je to pro některé z vás až otravné, může být časem dost jinak…
Tak jistě
Ale mýmu je 42 a znám jich více v jeho věku, kteří chtějí každý den. A znám mladší než 30, kterým se prostě nechce
Takže je to dost o povaze (o testosteronu).
lubor40 píše:
Funguje určitě i vztah. Manželovi je právě 40 a když nám vše klape, je vše super i při milování. A to je většinou, máme hezký vztah. Věřím, že pokud nastanou časem nějaké problémy, že je spolu zvládnem.
Januliiik píše:
tak to u nás doma nemusím používat žádný trikmanžel by chtěl furt
spíš někdy vymýšlám trik jak se tomu vyhnout
Souhlasím ![]()
Mame sex vetsinou jen od patku do nedele
pac v tydnu vstava chlap v 5 a chodi domu mezi 6-8 vecer to je tak zbitej ze na sex nema ani pomysleni a ja to taky nemusim mit doslova kazdy den. Obcas je vyjimka ze se vrati driv tak to na nas prijde. Jinak o tom vikendu problem nemame, to chce vzdycky pac se na to cely tyden tesime.
Paoloska píše:Anonymní píše:Tohle někdy říká klukům můj manžel. Asi zapomíná, že staršímu synovi už bude 15 let…
A nebo po příchodu z práce lehká poznámka „tak děti, dneska jdete brzy spát, máme ještě něco s tatínkem na vyřizování“ … a to pak běda jak ne!![]()
![]()
![]()
No, maj z nás kluci srandu.
Taky dobrý