Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@makakela
Jj, taky jsem na to čučela, zvlášť po tom, co napsala o admince Monice modelína na lidech. Tohle napsat o mně, tak ji nepustím nikam
.
No jo tak hlavně že to všechno dopadlo sluníčkově, všichni se milujou a nic se vlastně nestalo.
Ale tak žížalka jí udala tak i tak. Jde o to, jak pak bude vypovídat. „No ona psala ošklivé věci,ale pak jsem jí domluvila, ona zpytovala svědomí a je z ní napravenec.“ Fakt nechápu, jak jí kdokoliv mohl uvěřit omluvu
![]()
@annamat9 píše:
No jo tak hlavně že to všechno dopadlo sluníčkově, všichni se milujou a nic se vlastně nestalo.Ale tak žížalka jí udala tak i tak. Jde o to, jak pak bude vypovídat. „No ona psala ošklivé věci,ale pak jsem jí domluvila, ona zpytovala svědomí a je z ní napravenec.“ Fakt nechápu, jak jí kdokoliv mohl uvěřit omluvu![]()
Vypovídat nebude vůbec, ta horká linka je anonymní udání a nikdo už se jí dál na nic ptát nebude…
@Mrkvetka píše:
Vypovídat nebude vůbec, ta horká linka je anonymní udání a nikdo už se jí dál na nic ptát nebude…
Ona přeci psala, že ji udala na linku a i na policii ne?
@annamat9 píše:
Ona přeci psala, že ji udala na linku a i na policii ne?
Policie reaguje na udání na horkou linku, toť vše… Myslím, že přímo na Policii to neudala. Tak snad se přesto začne něco dít. Včera to tu celé možná vypadalo komicky, ale mně to moc vtipné nepřišlo…
NO tak se uvidí. Prostě já jsem toho názoru, že by se takovýhle lidi přehlížet neměly ani na internetu. Žížalka se nám asi už nevyjádří a o modelíně nechci slyšet. Předpokládám, že admini ji už blokaci nenavrátí, když se teda tak poučila a omluvila se a až tahle bublina splaskne tak může začít řádit třeba tady. Však proč ne, je to jen internet
![]()
@annamat9 píše:
NO tak se uvidí. Prostě já jsem toho názoru, že by se takovýhle lidi přehlížet neměly ani na internetu. Žížalka se nám asi už nevyjádří a o modelíně nechci slyšet. Předpokládám, že admini ji už blokaci nenavrátí, když se teda tak poučila a omluvila se a až tahle bublina splaskne tak může začít řádit třeba tady. Však proč ne, je to jen internet![]()
![]()
![]()
![]()
Naprosto souhlasím…
Holky,ale i kdyz ji admini IP bloknou,porad muze psat z mobilu,od nekoho jineho z pc,takze pristup porad mit bude ![]()
@Jaruna píše:
Holky,ale i kdyz ji admini IP bloknou,porad muze psat z mobilu,od nekoho jineho z pc,takze pristup porad mit bude
no právě proto by to měla řešit policie však oni si ji najdou a mají i jené páky si myslím…
změnit si ip adresu dokáže po stažení programu každej pruměrně inteligentní člověk během 15minut
takže blokovat se muže klidně stokrát..
Já si myslím ze zizalka je ta modelina !!! Je to všechno dívny hlavne jak věděla ze o ni založila diskusi !!!!!
@Barborka4 no to mi prijde taky divny
,ale modelina to vysvetlila tak,ze pry svuj nick dala do vyhledavace a tam podle toho nasla tuhle diskusi.Dobre,ale z jakeho duvodu dala svoje jmeno do vyhledavace?Me by to treba nikdy nenapadlo. ![]()
To jedine mi prijde na cele diskusi zvlastni teda a hlavne ve stejny den vsechno,nevim no.
No tak mě zase spíš napadlo, jeslti jí třeba žížalka nenapsala „hele podívej jak tě všichni odsuzují“. I když to je hodně nepravděpodobný, když na začátku většina psala, že by to nechala být. Nevím, mě je to šumák, ať si obě dělají co chtějí. Pokud na ní narazím a budu s mí konflikt, nebo s kýmkoliv jiným budu to řešit po svém ![]()
@Barborka4 píše:
Já si myslím ze zizalka je ta modelina !!! Je to všechno dívny hlavne jak věděla ze o ni založila diskusi !!!!!
Mám naprosto stejný názor,jako ty!A že má jinou IP adesu neznamená,že to není ona
![]()
Zdravím,
modelina.z.kolina se omluvila, prostor pro vyjádření snad už dostaly všechny z vás. Znovu opakuji, že podle dostupných údajů není uživatelka modelina.z.kolina a žížalka0 ta samá osoba. Pochyby o nestranosti adminů snad ani nemohou být myšleny vážně.
Diskuzi nyní už uzamykám a doufám, že tento spor je už vyřešen.
Monika
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat