Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My se s rodinou navštěvujeme normálně
Tohle mi nikdo zakazovat nebude. A bůhví jak dlouho to ještě bude… I kdybych byla z jiného okresu, jela bych.
@Anonymní píše:
No nasi se musí pravidelně teď testovat ve fabrice a já jsem covid prodělala takže by to mělo být v pořádku táta mi právě volal že má 2 dny volno že by nám pomohl hlídat dcerku že se mu taky stýská a brečel docela mě rozsekal![]()
Ano, jezdíme i mezi okresy cca jednou do týdne, pokud si to prarodiče přeji a nemají strach, nevidím problém. Psychická pohoda je půl zdraví a nikdo neví, kdy tenhle cirkus skončí.
@Anonymní píše:
Holky a zejtra má můj táta tedy přijet pohlídat holku k nám. Může nás někdo naprašit že dva dny byl hlidat děda cca 1.5 h? Bydlíme bohužel v paneláku a naši taky…
Naprášit může, ale dost si nedovedu představit to správní řízení, kdy prarodiče dostanou pokutu za to, že hlídali vnoučata svým dětem.
@Sonarka píše:
A až zemřou na něco jiného, můžete si gratulovat, že jste se poslední měsíce ani neviděli… Jak chytréStejně je neochráníš.
Proč tak agresivně? Nevíš, jestli jsou na umření a i kdyby, je to jejich věc, třeba jednají ve shodě.
@eumedon píše:
Proč tak agresivně? Nevíš, jestli jsou na umření a i kdyby, je to jejich věc, třeba jednají ve shodě.
To je pravda, každý ať si to dělá, jak chce..nemusím všemu rozumět.. ![]()
A až zemřou na něco jiného, můžete si gratulovat, že jste se poslední měsíce ani neviděli… Jak chytré
Stejně je neochráníš.