Jezdíte za rodiči když jsou ze stejného okresu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
17.3.21 21:18
@Anonymní píše:
Ne nejezdíme, chráníme sebe i je.

A až zemřou na něco jiného, můžete si gratulovat, že jste se poslední měsíce ani neviděli… Jak chytré ;) Stejně je neochráníš.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
17.3.21 21:20

My se s rodinou navštěvujeme normálně :nevim: Tohle mi nikdo zakazovat nebude. A bůhví jak dlouho to ještě bude… I kdybych byla z jiného okresu, jela bych.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.21 22:23
@Anonymní píše:
No nasi se musí pravidelně teď testovat ve fabrice a já jsem covid prodělala takže by to mělo být v pořádku táta mi právě volal že má 2 dny volno že by nám pomohl hlídat dcerku že se mu taky stýská a brečel docela mě rozsekal :( :,(

Ano, jezdíme i mezi okresy cca jednou do týdne, pokud si to prarodiče přeji a nemají strach, nevidím problém. Psychická pohoda je půl zdraví a nikdo neví, kdy tenhle cirkus skončí.

• Citovat
  • Upravit
19802
18.3.21 17:10
@Anonymní píše:
Holky a zejtra má můj táta tedy přijet pohlídat holku k nám. Může nás někdo naprašit že dva dny byl hlidat děda cca 1.5 h? Bydlíme bohužel v paneláku a naši taky…

Naprášit může, ale dost si nedovedu představit to správní řízení, kdy prarodiče dostanou pokutu za to, že hlídali vnoučata svým dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19802
18.3.21 17:39
@Sonarka píše:
A až zemřou na něco jiného, můžete si gratulovat, že jste se poslední měsíce ani neviděli… Jak chytré ;) Stejně je neochráníš.

Proč tak agresivně? Nevíš, jestli jsou na umření a i kdyby, je to jejich věc, třeba jednají ve shodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
19.3.21 00:14
@eumedon píše:
Proč tak agresivně? Nevíš, jestli jsou na umření a i kdyby, je to jejich věc, třeba jednají ve shodě.

To je pravda, každý ať si to dělá, jak chce..nemusím všemu rozumět.. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová