Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gituš to jsi mě vůbec nepotěšila
Ale před tebou jako fakt smekám
![]()
@Venetta No jo, já vím, ale někdo tě o iluze připravit musí
, teď to míň bolí, než by to bylo za pochodu
.
@Gituš No zdi jsou zatím v cajku, protože jich moc volných není, ale hračky, regály, stůl, židle, postele, povlečení, koberec, houpačka, dveře, had (teda jen terárko, hada se mu zatím lapit nepodařilo
).. no moje nervy ![]()
@PetiteFillette Tak to se máš! To u nás přežívaj tyhle serepetičky, ale zdi to odnášej fest
.
Ani toho nejsem ušeřená vlastně. Ty zdi přežívají jen v pokojíčku, ale obývák a chodba, to je jedno velké impresionistické plátno ![]()
@Gituš tak díky, ale stejně budu raději doufat v růžovoučkou chumláčkovou budoucnost
![]()
@PetiteFillette Koukám, že děti jsou všechny stejné ![]()
@Venetta: v tu jsem přestala doufat, když se narodila prvorozená dcera
.
@Venetta Jasně, naděje umírá poslední. Nebo taky, věř a tvá víra tě zabije
.
@Venetta Obvykle jsem optimista, kudy chodím, ale dnes toho mám až po krk. Naštěstí dnes uspával manžel, už spí dokonce i starší děti, akorát malej se teď zase probudil, tak snad brzo usne
, nechci zase probdít noc
.
tak u nás se to zatím nemydlí pač mladší klokáně má teprve 4 měsíce… ale za takový rok to nechci vidět
![]()
@Venetta Občas se šmudlík budí třeba po 2,5-4 hodinách na jídlo, jindy zase prospí komplet celou noc, což nechápu, že to vydrží. Většinou to je tak, že dva, tři dny spí od 18:30 do 6:00 a jindy, jako dnes se probudí po 3,5 hodinách, přitulí se, nakrmím ho a zase spí jak mimino
.
Už jdu taky spát, zítra veze do školy a školky děti manžel, takže si užiju, že se můžu vyspat, možná mu dám ráno i malého a já budu mít 2 hodinky klid na dospání.
Dobrou noc! ![]()