Jiné snažilky :-D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5761
13.12.13 08:30

@Gituš tak snad jsi se vyspala, já moc ne, starší vstával nečekaně v půl 6 a já pak musela v polospánku stavět komín z kostek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
13.12.13 10:33

Počmárané zdi je další velká kapitola..už jsem chtěla minulý týden i malovat, myslela jsem si, že už mají rozum..jenže chyba lávky..malovaly v kuchyni vodovkami a nějaký chytrák je nechal minutu bez dozoru a mám nad stolem čerty a sluníčka.. :mrgreen:
Takže se bílení odkládá na neurčito..
Sranda byla když u nás natáčela televize a v pokoji dělala záběr na děti..povídám kameramanovi: Jestli tam bude vidět to čmárání, tak tě zabiju!!! Naštěstí to dobře prostřihnul a záběr byl dokonalý… :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
13.12.13 12:25

Proč u vás natáčela televize? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
13.12.13 18:13
@PetiteFillette píše:
Proč u vás natáčela televize? :lol:
Ále..kvůli (ne)očkování.. :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
13.12.13 21:37

@Venetta Já moc ne, mladším dcerám se zdálo něco ošklivého - jedna povídala o nějakém ošklivém klokanovi, druhá tuším o autíčku, nebo tak něco, takže se nakýblovaly k nám do postele, syn naštěstí spal pak už celou noc. Ale mě a manžela okopávaly celou noc holky :-D. Takže jsem byla nesmírně šťastná, když si ráno manžel vzal s sebou všech 5 dětí a já měla 2 a půl hodinky klid :-D.

Jak ses dnes měla ty? Nikdo nezlobil? :-D

@peggy.sl Ty děti jsou opravdu pořád stejné, u nás teď frčí sluníčko, mráčky a mašinky - takže máme takhle jednu vrstvu, pod tím máme myslím kytičky a domečky, jsem zvědavá, co přijde příště :-D.

Ještě, že to šikovně zakamufloval :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital