Jít k psychologovi, nebo psychiatrovi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Republic
17.11.15 15:40

Ja to nechapu, a proc ji tam poustis?

• Citovat
  • Upravit
20155
17.11.15 15:45
@Tyna_matiss píše:
Holky už nevím jak dál nemáte nějakou radu jak se normálně vypořádat s neunavnou příbuznou… v podstatě švagrová.. permanentně jí mám nahoře včetně její dcery… ktera je u nás pečená vařená… sou jí 3 a neumí jít ani na nočník a nosí plínky… už neví jak slušnmě jí vysvětlit že sem chodit ani jedna nebude… Podotýkám nemá vlastní pračku pere u nás… nějaká rada? nebo jít k psychologovi nebo psychiatrovi.. Sem už vážně bezradná…

K psychologovi jít můžeš - v každém bývalém okresním městě fungují tzv. poradny pro manželství a mezilidské vztahy, kde psychologové nabízí poradenství zdarma.
Já osobně bych byla tvrdší a švagrovou bych ohlásila sociálce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.15 16:06

@Maddlen jo a ve finále mi pračka směsi chcan..ma a mám v ní písek že stavby

• Citovat
  • Upravit
30422
17.11.15 18:03
@Tyna_matiss píše:
@Maddlen jo a ve finále mi pračka směsi chcan..ma a mám v ní písek že stavby

No já myslím, že ty taky nebudeš žádná francouzská šlechtična :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
17.11.15 18:11

@Tyna_matiss A jak se teda k tomu staví manžel? Už se sestrou o tom mluvil? Vždyť mu to přece taky musí vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.15 18:41

@hanka.br. Ne to nejsem ale aspon se mi děcko nevalí ve špíne nelítá po ulici a mám doma uklizeno a nechodí mi špinavej a má co jíst… nemusí jíst v komoře protlak… Nejsem svata.. mám sví mouchy.. ale umím si to přiznat… Neměla sem uplně čistou minulost… sem agresivní a mám za to sví nasledky ale i tak se stím snažím neco dělat

• Citovat
  • Upravit
30422
17.11.15 18:59
@Tyna_matiss píše:
@hanka.br. Ne to nejsem ale aspon se mi děcko nevalí ve špíne nelítá po ulici a mám doma uklizeno a nechodí mi špinavej a má co jíst… nemusí jíst v komoře protlak… Nejsem svata.. mám sví mouchy.. ale umím si to přiznat… Neměla sem uplně čistou minulost… sem agresivní a mám za to sví nasledky ale i tak se stím snažím neco dělat

No tak vidíš. To tvé jednostranné líčení švagrové coby největší spodiny spolu s tvým vyjadřováním mi spíš ukazuje, že na tom budete tak zhruba podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.15 19:13

@hanka.br. To opravdu nejsme clovek by ji musel znát neni to sni jednoduché vždy je jen ona

• Citovat
  • Upravit
11439
17.11.15 22:13

@Tyna_matiss To mně se tedy děcko venku ve špíně válí zcela běžně, netušila jsem, že to je znak, že jsem špatná matka :lol:

Proč si k sobě tu ženskou pouštíš, když je tak hrozná? Hoď si před dveře koš na prádlo a to stačí. Když je ti protivná a krade, tak nemáš žádný důvod si ji pouštět do domácnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.15 22:16

@Fjodorka tj fakt ale asi se ti dítě válí v blátě a pod.. a né v bordelu co je na dvoře odpadky popel hřebíky s dřevem a podobně…

• Citovat
  • Upravit
11439
17.11.15 23:03

@Tyna_matiss To ne, no :)

A druhá půlka mého příspěvku bude bez reakce? Přitom ta je k tématu mnohem víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.15 05:21

@Fjodorka promiň řešila jsem s manželem sestru. To je taky fakt, ale kdo mi zaručí ze nam nebude dělat dusno, kdyz mame jeden vchod a chodíme po jedné chodbe aby sme se dostali nahoru. S ni se musí na vše systematicky. Při představě ze tu bude ještě sto let mam husi kůži. Uz nevim psala ze už se nechce hádat, ale hádky vyvolává ona :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.15 05:37

@hanka.br. Možná finančně ano mame s manželem dluhy kdo v dnešní době ne? Ze co budeme vykládat. Ale snažíme se zit aspon trochu normálně. Taky sme jeste pred narozenim syna neměli pracku, ona v té době ano a mi sme v ni prat nesměli a ja těhotná prala veci ve vane. Pak sme si sehnali pracku od jednoho pana co tu zpravuje pracky za pak korun jen se vyměnili cerpadlo a ejhle, ale ze někdo prodá pracku aby mel na dluhy který si nadelal pujckama a půjčku platil pujckou a kupoval picoviny tak to už mi prijde divny. A ve finále tím ze jedna pracka přece v domě staci. Ja nadavam na to ze se nevěnuje svimu detsku jak ma sedí u PC a mala si lita kde chce… ( viz příspěvek víše) a ze se chova tak jak se ke me chova.. Podle ni chci tenhle barák pro sebe… Uprimne ani zadarmo bych to nechtěla. A ze sem jeste ta špatná kdyz se ji zeptám kdy dají nejaky peníze na sipo nebo kdy to míní nejak řešit a to ji nechavam prat kdyz si to tak člověk veme

• Citovat
  • Upravit
30422
18.11.15 07:15

@Tyna_matiss Abych byla upřímná, dle tvého vyjadřování si myslím, že k sobě prostě tak akorát pasujete a nemáte jedna druhé co vyčítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524
18.11.15 07:50
@Tyna_matiss píše:
@Fjodorka tj fakt ale asi se ti dítě válí v blátě a pod..a né v bordelu co je na dvoře odpadky popel hřebíky s dřevem a podobně…

A proč to neuklidíte? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová