Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tyna_matiss Takže se vám válí hromada odpadků po zahradě?
Ty to uklízet nebudeš, ona také ne, takže jste jak cikánský panelák. No fuj, vás tak mít za sousedy…
Já bych se odstěhovala. Proč tam bydlíš?
@Tyna_matiss píše:
@PetraJ a proč mám uklízet její bordel? můj syn si tam nehraje a ona si neplatí ani popelnice a bordel háže na dvur a pod..
Tak předpokládám, že máte zahradu společnou. Vy musíme bejt rodinka, jen co je pravda. ![]()
@Fjodorka mi sme po ni uklidili 2,5metraku komunalniho odpadu a ona neni schopna zaplatit si 450 za popelnici? A jeste mam z nova uklízet jeji bordel? Ja si počkám az ji za to servpu majitele.. Cikansky barák nejsme TJ rodiny dum na vesnici podotykam mam okna do dvora proč to po ni mame zase s manželem uklízet mi? On sni mluvil ze to takhle nejde ze musí platit a at si pořídí pracku a ona mu řekla ze takhle muž zit jak dlouho se ji chce ze ma exekuce a nedoplatky a ze to musí platit první ( neplatila ani zálohy za sipo kdyz bylo na její jméno) ![]()
@PetraJ tak mi mame ve smlouvě v nájemní pouze prujezd studnu balkony a pudy chodbu a byt který užíváme plus dílnu za dvůr zodpovídá ve své nájemní smlouve ona
@Fjodorka momentálně na to nemáme aby sme šli jinam
finančně na tom nejsme nejlíp vyzijeme to jo ale žádná sláva
@Tyna_matiss píše:
@Fjodorka momentálně na to nemáme aby sme šli jinamfinančně na tom nejsme nejlíp vyzijeme to jo ale žádná sláva
Takže jste všichni nakvartýrovaní v domě manželovy matky, protože na vlastní bydlení nikdo nemáte, a házíte na sebe vzájemně špínu. No bezva ![]()
@hanka.br. Ne mi tu jsme u strejdy ten dům má dvě samostatné bytové jednotky
@Tyna_matiss píše:
@Fjodorka momentálně na to nemáme aby sme šli jinamfinančně na tom nejsme nejlíp vyzijeme to jo ale žádná sláva
Tak když nejste schopni se o sebe postarat, chce to holt zatnout zuby a vydržet a makat na tom, abyste byli soběstační.
Máte větší štěstí, než všechny ty ženské po azylácích, které nemají ani na garsonku a nemají žádné příbuzné s barákem, kde by mohli zadarmo bydlet. Važte si toho, co máte.
@Fjodorka jako toho si vážíme jen se sní neda vydržet no… jediný problém… že mi hradíme všechno celé zálohy a ona nic ani bez odezvy bez reakce nic.. to mě sttve nejvic
@Anonymní píše:
@Fjodorka jako toho si vážíme jen se sní neda vydržet no… jediný problém… že mi hradíme všechno celé zálohy a ona nic ani bez odezvy bez reakce nic.. to mě sttve nejvic
No jo, to je holt riziko toho, že bydlíte s jinými lidmi (bez rozdělených hodin na energie) ![]()
@Fjodorka Ano to je to přemýšleli jsme nad tím že si dáme vlastní hodiny ale problém je ten že vytápění je kotlem bud na dřevo nebo na plyn a oba dva jsou na společné chodbě
@PetraJ a proč mám uklízet její bordel? můj syn si tam nehraje a ona si neplatí ani popelnice a bordel háže na dvur a pod..