Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky holky
moc prosim neni tu nekdo kdo roZumi nebo ma. Zkusenost s tim, jestli se
Na kole hubne, nebo se pouze zpevnis a rostou svaly?? Jezdim na kole kazdy den abych zhubla ale co
Clovrk to nazor:-( nevim jestli jezdit na kole nebo radeji nehat nechci pribirat na svalech, chci hubmoit :-/
Záleží na tom, jakou máš tepovou frekvenci.
Hubne se kolem 114 tepů za minutu, když máš víc, tak ti rostou svaly
@jizvíková píše:
Záleží na tom, jakou máš tepovou frekvenci.
Hubne se kolem 114 tepů za minutu, když máš víc, tak ti rostou svaly
Jj vim jak se pocita tepovka,, ale nevim pravr jestli n tom kole je to nak hodne dulezity
jezdim kazdy den 10 km tak abu se mi jelo dobre a po 14 dnech rvu dziny co mi byly driv dobre ![]()
@Janicka159 píše:
Jj vim jak se pocita tepovka,, ale nevim pravr jestli n tom kole je to nak hodne dulezityjezdim kazdy den 10 km tak abu se mi jelo dobre a po 14 dnech rvu dziny co mi byly driv dobre
a kde rveš ty džíny? na nohách nebo i na břiše/bocích?
tep je důležitý při jakékoliv aktivitě pokud ti jde čistě o hubnutí ![]()
Záleží na tepové frekvenci, to se liší podle věku, je na to nějakej vzoreček, ale te´d z hlavy nevím
@mijah píše:
Záleží na tepové frekvenci, to se liší podle věku, je na to nějakej vzoreček, ale te´d z hlavy nevím
220 - věk a z toho 60-70% ![]()
Já jezdím denně nejméně 20km -teda na rotopedu ![]()
většinou jezdím tak, že prvních 30 min to „napálím“ takže spíš posiluju a spaluju cukry v krvi a pak si hlídám tepovku těch zbylých 40min
@Becky00 píše:
a kde rveš ty džíny? na nohách nebo i na břiše/bocích?tep je důležitý při jakékoliv aktivitě pokud ti jde čistě o hubnutí
Boky a stehna
jsrm z toho hotova:-( nevim jestli radeji nebejay
@jizvíková píše:
Já jezdím denně nejméně 20km -teda na rotopedu
většinou jezdím tak, že prvních 30 min to „napálím“ takže spíš posiluju a spaluju cukry v krvi a pak si hlídám tepovku těch zbylých 40min
A hubnes?
@Janicka159 píše:
Boky a stehnajsrm z toho hotova:-( nevim jestli radeji nebejay
hele boky, to ti svaly nerostou, asi se spíš zamysli na jídlem, na bokách se usazuje tuk, svaly ne. Jinak stehna možná jo.
Hele udělěj si zdravý jídelníček a budeš hubnout při skoro čemkoliv, musela by jsi jezdit aspoň 30 km aby se ti dělaly svaly. Podívej na kluky co jezdí Tour de France. Jezdí 200 kilometrů a svaly nemají nijak monstrózní ![]()
@Janicka159 píše:
A hubnes?
já jsem už zhublá ![]()
jen si udržuju váhu a kondičku, ale já k tomu i posiluju a hlídám si jídelníček
ale mívala jsem i 77kg a dneska ráno váha ukazovala 51,5
Ty blaho tak to jsi dobra za jak dlouho? ja moc nejim ake nejim pravidelne,
To je nejhorsi a to asi ani nikdy nedam:( mam po pirodu 10 kg nahore a
Nejde to dolu poradte prosim ![]()
Břicho se kolem nehubne, pokud teda člověk nejezdí fakt hodně. A Ty stehna mi taky vyskočily svaly, měnila jsem všechny kalhoty. Kolo je spíš na fyzičku řekla bych, možná na rotopedu je to jinak, holt nejezdíš podle nějakých frekvencí, ale podle terénu a podle toho, jak pospícháš.-) Na druhou stranu mě pocení pro pocení někde uvnitř neba, venku je to krásnej zážitek, pročistím si hlavu…
Ja mam stehna v tom nejsirsim nahore 59cm pres zadek 98cm bricho boky 97
Na čem to píšeš? To se nedá číst
Základem je pravidelná strava