Máte zkušenost s osobním ternérem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
718
29.7.13 16:58

Osobní trenér ?

Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenosti s osobním trenérem? Dívala jsem se na nějaké webové stránky a vypadá to velmi zajímavě, prý by měl dokonce sestavit jídelníček a cvičební plán. Mohly byste mi tedy někdo nějakého osobního trenéra doporučit, popřípadě napište o výsledcích, kterých jste dosáhly a jak dlouho jste s ním cvičily. Není mi totiž jasné, kolik lekcí si mám zaplatit, jak dlouho s ním cvičit, popřípadě jestli bych pak byla schopná cvičit dál sama i bez trenéra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
29.7.13 17:14

Zkusila jsem dvakrat, prvni byla fajn, poradila, ukazala co-jak-kolik cvicit, abych dosahla, ceho jsem chtela. cvicila jsem s ni asi 3×, pak uz jsem si jela sama to same. podruhe jsem do toho sla v ramci nejake akce, trenerka maniak, co mi navrhla takovy plan, ze bych tam mela byt 5×tydne a za pul roku by ze me asi byl Rambo :roll: takovy ten typ, co kolem tebe poskakuje a pokrikuje - mas na to, to das. s tou jsem skoncila okamzite ;)
takze zalezi jednak na kvalite dotycneho (nekteri pry radi vylozene spatne) a pak jeste o osobnost, jak si kdo sedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
29.7.13 17:21

Chodila jsem od ledna dvakrát týdně. Je to trenérka fitboxu a míčů, ale dělá i všechno ostatní. JE perfektní. Já měla výsledky v kombinaci s dalším domácím cvičení. Jídelníček by jistě sestavila, ale to není nic pro mne.TEd máme prázdniny pauzu, ale pak zase najede v září. už se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.7.13 17:21

Tak já si trenéra vzala na začátku kdy jsem chtěla ukázat jak a který sval si vypracovat a spokojenost. Postupem času jsem si už pak cvičila sama, ale když jsem si šla zaběhat na pás tak jedině s ním. Běhat umím i sama, ale je to lepší, když běží dva..člověk má pak i větší výdrž a toho druhého vnímá jako tahouna..aspon já jsem to tak měla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková