Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@JanduleD tak my máme ještě o něco delší příjmení a pro holčičku se nám líbí Amálie, ale my se nemůžeme shodnout na klukovi.
On chce Michael a já Filip ![]()
@Anna766 s Anitou souhlasím
nebo Anika se mi líbí. @MisaHanuska Mia je taky pecka. To byla jedna z našich top. Amálka vyhrála. Problém je, že u nás to bude s největší pravděpodobností kluk ![]()
@Anna766 Děkuji
snad mi Filípek projde. Přišla jsem na jeden argument tak ho použiju ![]()
@Mexie píše:
@Anna766 Děkujisnad mi Filípek projde. Přišla jsem na jeden argument tak ho použiju
Neni to doufám argument typu jedna Anča z emimina má doma taky Filipa?
to by si myslim neprošlo ![]()
@Anna766 To ne, ale chteli jsme se brát jenže jsem otěhotněla tak jsne to odlozili…no a puvodne chtel jmeno na M, protoze jsme oba dva na M a chce stejne iniciály. Jenze tim, ze svatba nebyla tak mam stale svoje prijmeni a vi jak mi je proti srsti, ze se budu jmenovat jinak nez prcek tak jsme se dohodli, ze jmeno vybereme jake se nam bude libit a na zacatecni pismeno se vykasleme. Takze holcicka se nam libi Amalka jenze to vypada na kluka a kdyz jsme resili jeste to zacatecni pismeno tak byl predhozen ten Michael…no a asi pred mesicem jsem mluvila o tom Filipovi, ze se mi to moc libi a chlap zpozornel, ze se mu taky nelibi, ze o nem jsme nemluvili a klidne to bude Filip…no a za tyden uz me s Filipem brzdil, ze Filip to nebude atd…
proste nerozhodny chlap
takze mu reknu, ze nemuze byt po jeho aby mel jeho prijmeni a jeste si vybral jmeno
to teda ne!!!
ja si toho Filipa prosadim. Jednou se mu to libilo tak basta
jinak se omlouvam za chyby. Pisu z mobilu
snad to rozlustis a pochopis ![]()
@Anna766 juchuuuu
tak už mému bříšku říká „Filípku“
sice pohlaví ještě nevíme, ale stejně si myslím, že to bude na 90% kluk
![]()
@Mexie píše:
@Anna766 juchuuuutak už mému bříšku říká „Filípku“
sice pohlaví ještě nevíme, ale stejně si myslím, že to bude na 90% kluk
![]()
Juchuuuuu
náš Filda je skvělej
a ještě máme Kristinku, to jen tak pro inspiraci
![]()
Ja už pokukuju po břichatých maminkách a usínám s polštářem na břiše
v rodině teď máme taky těhulku, až se to narodí bude to moje o 22 let mladší sestřenice
přemýšlí že to bude Marie Anna - že by rádi nechali zapsat obě jména v tomto pořadí. A at přemýšlím jak přemýšlím, myslím že rozhodování o jménách bude fakt ořišek. Nebo spíš ořech.
Ale Ella - eliška se mi taky celkem líbí, stím že by se říkalo Elo, Eli, Eliško, nevím,, pro holku bych asi něco našla, ale pro kluka vubec netuším
občas se mi líbí nějaké jméno, ale s příjmením mi to někdy nesedí
navíc mám takovej zlozvyk, jestli se tomu tak dá říct, že si jména spojuji s osobami které stím jménem znám, a když vím jací jsou hned mě to jméno přejde, anebo pokud je to v rodině, tak ani moc nechci aby se jmenovali stejně ![]()
@Anna766 no co znám kluky Filípky tak to jsou strašně krásné děti
hlavně miluji toho z ordinace v růžovce od Gábiny a Hanáka
je krásnej
pro holčičku máme vybráno Amálka ![]()
Ahoj, prosim o radu, cekame holcicku a nemuzem se shodnout na jmenu. Chlapovi se libi jen Denisa ale to me teda vubec, me se jich libi vic ale jemu zadny, ja fakt uz nevim. Takze si proste asi nejaky vyberu ja a hotovo
prijmeni bude mit Matlova, takze moje favoritky: Magdalena, Gabriela, Karolina, Aneta ( ale ta ma svatek 18.5 a ja termin 15.5 ) vim ze se stejne musim rozhodnout sama ale i tak moc dekuju za nazory popr. i za dalsi tipy. ![]()
@00.katka vysvětl mu, ze čekáte miminko spolu a spolu musíte vybrat i jméno. Jinak mě se Denisa moc líbí
jste manželé?? My jsme se teď taky nemohli shodnout, ale svatbu jsme nestihli a těhotná se vdávat nechci. A chlap moc dobře ví, že je mi proti srsti když bude mít prcek jiné příjmení, ale překousnu to. No a vysvětlila jsem mu, že nemůže byt tak sobecký, aby si stál pouze za jedním jménem a ještě aby mimčo mělo jeho příjmení a ja na VŠE kývla. Jinak klidně dám příjmení svoje a otcovství podepisovat nemusí :'D to se mu rozsvítilo a uznal, že mám taky právo na výběru jména ![]()