Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
sanule
21.2.12 16:20

Ahoj no my by nejradši taky julinku ale tatínek už nechce.Zatím máme tři děti Sandru 11,Samuela 8, Maxe 6.Nevím si rady s tím že tatínek říká že když malou budu mít tak že odejde :,(

• Citovat
  • Upravit
8566
21.2.12 16:23
sanule píše:
Ahoj no my by nejradši taky julinku ale tatínek už nechce.Zatím máme tři děti Sandru 11,Samuela 8, Maxe 6.Nevím si rady s tím že tatínek říká že když malou budu mít tak že odejde :,(
:?:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sanule
21.2.12 16:30

Ahoj mám tady pár návrhů: Kačka,Lucka,Nikolka,Zuzka,Peťka,Eliška,Helenka,Julinka,Sofinka,Sára,Ester,Kristýnka,Sandra,Terezka a Sabi. :D :D :D :D :) :) :) :) :* :* :* :hug: :hug: :hug: :hug: :andel: :andel: :andel: :andel:

• Citovat
  • Upravit
sanule
21.2.12 16:31

JJ děláš si srandu že?

• Citovat
  • Upravit
61
21.2.12 21:09

My máme Elišku :lol: Líbí se nám klasická česká jména. Nesnáším jména poangličtělá, američtělá atd. Pokud budeme mít druhou holčičku, bude to asi Lucinka, i když u mě je velká favoritka také Anežka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12573
22.2.12 13:18
Kallkapa píše:
doota píše:
Moc prosim o radu, v dubnu se nam ma narodit holčička a stále nevime jmeno k přijmeni Šafrankova, brasku ma Davidka. Me se libi Amalka (Amalie), Petra, Anna, manželovi zas Marketa… Co se vam libi, může to byt i něco uplně jineho :-) Diiiiikyyyyy
Libuše :mrgreen:

Markéta Šafránková je takový dlouhý a kostrbatý… Anna se mi líbí taky, co Anežka třeba? Nebo Eva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
23.2.12 16:13

Ahoj holky, zdravím vás, jsem tady nová :D . Čekáme prcka :srdce: a nemůžeme vymyslet žádné jméno pro holčičku. Příjmení bude Absolonová. Poradíte prosím? V případě, že to bude chlapeček, máme vymyšlené jméno Patrik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
23.2.12 16:45
01Mirďa01 píše:
My máme Elišku :lol: Líbí se nám klasická česká jména. Nesnáším jména poangličtělá, američtělá atd. Pokud budeme mít druhou holčičku, bude to asi Lucinka, i když u mě je velká favoritka také Anežka :srdce:

Anežka je krásné jméno :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
25.2.12 13:55

Já mám favority Ernestinku, Julii a nebo Anežku ale bohužel tatínek ne a ne povolit chce totiž Zdeničku po sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
28.2.12 08:02
01Mirďa01 píše:
My máme Elišku :lol: Líbí se nám klasická česká jména. Nesnáším jména poangličtělá, američtělá atd. Pokud budeme mít druhou holčičku, bude to asi Lucinka, i když u mě je velká favoritka také Anežka :srdce:

Anežka je krásné jméno :palec: jednu mám doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.12 23:36

ahoj holky , koukám, že tu nikde nepadlo jméno DENISA…Doma už mám dceru Dominiku a za 14 dní se narodí druhá holčička…ještě pořád nemáme jméno :nevim: Denisa se mi líbí moc…Manžel by radši Magdu , nebo Anetu…U mě magda - připadá v úvahu jen Magdalena..... ale stále vede DENISA..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sanule
19.3.12 18:42

Denisa je taky moc krásné jméno :D :lol:

• Citovat
  • Upravit
221
21.3.12 12:34

Ahoj holky…jdu na radu se jmény zase,prostě Kuba pro kluka je jasnej o d začátku a holčička totál bez jména,teda kdyby jich mohla mít 10 najednou,asi by nebyl problém :-)Zpočátku nás napadaly Anička,Kačenka a Lucinka,ale těch je habakuk všude,moc se mi tedy zalíbila Klaudie a to i k našemu příjmení - Drexlerová,jenže manželovi se nelíbí,ale mě to až tolik nejde do pusy a není moc jak jí oslovovat co???Tak ještě dnes jsem našla Viktorku a Lauru,říkají jí Lolinko,hezké :-) jenže nevím,jak ty poslední 2 jména s naším příjmením..co myslíte?ikdyž karel taky není zrovna ideál no :-)))máme klučíka Karlíka už doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
21.3.12 13:02

Ahoj,tak já mám doma Nelu a Viktorku :srdce: :srdce: .Klaudie se mi taky líbí,ale asi nemá moc zdrobnělin,napadá mě jen Klaudinka,Klaudí :think: .Laura se mi nelíbí,přijde mi to moc tvrdé a oslovení Lola se mi taky nelíbí.Pak se mi ještě líbí ta Lucie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
21.3.12 13:23

a mně se ta Laura líbí moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie