Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
sanule píše:
Ahoj no my by nejradši taky julinku ale tatínek už nechce.Zatím máme tři děti Sandru 11,Samuela 8, Maxe 6.Nevím si rady s tím že tatínek říká že když malou budu mít tak že odejde
Ahoj mám tady pár návrhů: Kačka,Lucka,Nikolka,Zuzka,Peťka,Eliška,Helenka,Julinka,Sofinka,Sára,Ester,Kristýnka,Sandra,Terezka a Sabi.
![]()
My máme Elišku
Líbí se nám klasická česká jména. Nesnáším jména poangličtělá, američtělá atd. Pokud budeme mít druhou holčičku, bude to asi Lucinka, i když u mě je velká favoritka také Anežka ![]()
Kallkapa píše:doota píše:Libuše
Moc prosim o radu, v dubnu se nam ma narodit holčička a stále nevime jmeno k přijmeni Šafrankova, brasku ma Davidka. Me se libi Amalka (Amalie), Petra, Anna, manželovi zas Marketa… Co se vam libi, může to byt i něco uplně jinehoDiiiiikyyyyy
Markéta Šafránková je takový dlouhý a kostrbatý… Anna se mi líbí taky, co Anežka třeba? Nebo Eva?
Ahoj holky, zdravím vás, jsem tady nová
. Čekáme prcka
a nemůžeme vymyslet žádné jméno pro holčičku. Příjmení bude Absolonová. Poradíte prosím? V případě, že to bude chlapeček, máme vymyšlené jméno Patrik.
01Mirďa01 píše:
My máme EliškuLíbí se nám klasická česká jména. Nesnáším jména poangličtělá, američtělá atd. Pokud budeme mít druhou holčičku, bude to asi Lucinka, i když u mě je velká favoritka také Anežka
Anežka je krásné jméno ![]()
Já mám favority Ernestinku, Julii a nebo Anežku ale bohužel tatínek ne a ne povolit chce totiž Zdeničku po sobě
01Mirďa01 píše:
My máme EliškuLíbí se nám klasická česká jména. Nesnáším jména poangličtělá, američtělá atd. Pokud budeme mít druhou holčičku, bude to asi Lucinka, i když u mě je velká favoritka také Anežka
Anežka je krásné jméno
jednu mám doma ![]()
ahoj holky , koukám, že tu nikde nepadlo jméno DENISA…Doma už mám dceru Dominiku a za 14 dní se narodí druhá holčička…ještě pořád nemáme jméno
Denisa se mi líbí moc…Manžel by radši Magdu , nebo Anetu…U mě magda - připadá v úvahu jen Magdalena..... ale stále vede DENISA..
Ahoj holky…jdu na radu se jmény zase,prostě Kuba pro kluka je jasnej o d začátku a holčička totál bez jména,teda kdyby jich mohla mít 10 najednou,asi by nebyl problém
Zpočátku nás napadaly Anička,Kačenka a Lucinka,ale těch je habakuk všude,moc se mi tedy zalíbila Klaudie a to i k našemu příjmení - Drexlerová,jenže manželovi se nelíbí,ale mě to až tolik nejde do pusy a není moc jak jí oslovovat co???Tak ještě dnes jsem našla Viktorku a Lauru,říkají jí Lolinko,hezké
jenže nevím,jak ty poslední 2 jména s naším příjmením..co myslíte?ikdyž karel taky není zrovna ideál no
máme klučíka Karlíka už doma ![]()
Ahoj,tak já mám doma Nelu a Viktorku
.Klaudie se mi taky líbí,ale asi nemá moc zdrobnělin,napadá mě jen Klaudinka,Klaudí
.Laura se mi nelíbí,přijde mi to moc tvrdé a oslovení Lola se mi taky nelíbí.Pak se mi ještě líbí ta Lucie.
Ahoj no my by nejradši taky julinku ale tatínek už nechce.Zatím máme tři děti Sandru 11,Samuela 8, Maxe 6.Nevím si rady s tím že tatínek říká že když malou budu mít tak že odejde