Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11565
19.6.12 13:52

@Enoulik Určitě Klára.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
19.6.12 14:57

Klára :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
21.6.12 20:53
@Enoulik píše:
Holky co se vám líbí víc :lol: Klára nebo Natálie?? :think:

Natálie se mi nelíbí vůbec, takže mému uchu lahodí více Klára.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
22.6.12 11:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
22.6.12 17:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
25.6.12 17:46

Tak vidím, že jste se shodli :) tchýně mi řekla, že nic horšího jsme vybrat nemohli, ale že nevadí, hlavně když bude zdravá a že bude jí říkat Kájo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
26.6.12 15:55

Měli jsme vybraná tři jména pro holčičku hned jak jsme se dozvěděli, že to bude holčička. Nakonec jsme ale dali jméno, které se nám zalíbilo až snad týden před porodem- Johanka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
26.6.12 21:28

@jasska A je to Johana, nebo vyloženě Johanka? Popravdě toho jména bych se bála, co kdyby jednou vážila metrák a jmenovala se Johanka… ale jinak je to moc krásný jméno, to zas jo :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
7.7.12 15:12

Je to Johana, s tím metrákem to snad tak nebude, i když ve čtyřech měsících už má přes 7 kilo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
7.7.12 15:23

My máme Aničku :srdce: Pokud by další dítko bylo opět slečna, máme v záloze Adélku a Nikol :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
7.7.12 15:35

Johanka je moc hezký.
My jsme měli Emu, teda já, přítel to zavrhl. Pak navrhnul Bětku (Alžbětu), ale tam jsme nepřišli na moc variant a na úplný překomolování jmen nejsem. Teď je ve hře Agáta. Aničku jsme nakonec vzdali, četla jsem tu diskuzi o Aničkách a dospělý Aničky si stěžovaly, že se jim říkalo Anička a když vyrostly, přešlo se na oslovování příjmením (ve škole)…jak se jim řiká? Anno asi ne. Andulo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
7.7.12 17:06
@Izzz píše:
Johanka je moc hezký.
My jsme měli Emu, teda já, přítel to zavrhl. Pak navrhnul Bětku (Alžbětu), ale tam jsme nepřišli na moc variant a na úplný překomolování jmen nejsem. Teď je ve hře Agáta. Aničku jsme nakonec vzdali, četla jsem tu diskuzi o Aničkách a dospělý Aničky si stěžovaly, že se jim říkalo Anička a když vyrostly, přešlo se na oslovování příjmením (ve škole)…jak se jim řiká? Anno asi ne. Andulo?

my nejčastěji říkáme Aničko, Ani, Andulko, jak kdy a jak kdo…malá má teprve 3,5 měsíce, takže se ke jménu zatím nevyjádřila :D Já si myslím, že většina z nás někdy měla období, kdy své jméno nesnášela, já nebyla výjimka, jsem Veronika a jako malá jsem své jméno neměla ráda…teď mi nevadí ale jsem radši, když mi říkají Veru nebo Verčo, oslovení Veroniko mi moc nevoní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
7.7.12 17:11

Je to krásný jméno. Já jen nevim, jak bysme jí řikali v 15 třeba. Nejsem ani příznivec nějakýho poameričťování jako „Eny“ „En“…měli jsme ve škole holku, tý se řikalo Ančo, ale to se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
7.7.12 19:50

Ančo se mi taky nelíbí, tak jen nezbývá doufat, že jí tak nikdo říkat nebude. Ale ono je celkem jedno, jaké má člověk jméno, na každé jméno se dá vymyslet něco ošklivého…no a v 15ti, když mě nebude štvát to prostě bude Ani :) Akorát budem muset přehodnotit tu Adélku, Ani a Adi, to by se asi pletlo, tak radši tu Nikol…a nejlépe Kubíka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
7.7.12 20:55
@Izzz píše:
Je to krásný jméno. Já jen nevim, jak bysme jí řikali v 15 třeba. Nejsem ani příznivec nějakýho poameričťování jako „Eny“ „En“…měli jsme ve škole holku, tý se řikalo Ančo, ale to se mi nelíbí.

Anno, Anko, Aňo..atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko