Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
9.2.16 15:32

@Denulíí hlavně ne Sofie - u nás se tak jmenuje snad každá druhá holčička :? já vybírám tak, že projedu kalendář, sepíšu co se mi líbí, předhodím manželovi, on to proškrtá a já pak něco vyberu z toho, co zbyde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
9.2.16 19:18
@Denulíí píše:
Ach jo :( a víte o nějakých které nejsou tak často používané? A nejsou lidé na ně alergičtí? :D

Tak napiš nějaké podrobnosti, jaké jméno by to mělo být. Jinak podle těchto dala bych

Podle Sofie: Žofii, Antonii, Valerii, Patricii, Lydii, Olivii
Podle Elišky: Elizabeta, Alžběta, Izabela (ony všechny Ely jsou dost časté) :think:
Podle Natálie: Renata, Nataša

• Citovat
  • Upravit
9.2.16 19:28
@Denulíí píše:
Ach jo :( a víte o nějakých které nejsou tak často používané? A nejsou lidé na ně alergičtí? :D

Ani jedno, ani třetí :mrgreen: Všechny jsou dost populární :roll:

Co tohle:
Agáta, Anežka, Alexie, Alexis, Alis, Aloisie, Anděla, Antonie, Apolonie/Apolena, Ariadné, Artemis, Astrid, Athena, Aurelie, Aurora
Beata, Běla, Brigid, Bereniké, Bertha, Božidara
Cecilie
Dafné, Dagmar, Dana, Danica, Darina, Diana, Delia, Dobromila, Dobromíra, Dorota, Doubravka, Drahomíra
Edyta, Elektra, Emilie, Erin, Etel, Euniké, Evelin
Filippa, Fiona, Flavie, Floriana, Františka, Freja
Gita, Gisel, Gracie, Gvendolin
Heidi, Hedvig, Helen, Henrieta, Chloe
Ida, Ingrid, Ingeborg, Iris, Irma, Iv(on)a, Isolde
Jarmila, Jasna, Jenovefa, Jolana, Jolantha, Jorga, Josefina, Juno, Justina
Kalypso, Karin, Kassandra, Kazi, Klementina, Kleo, Klotilda, Konstancie, Cornelie, Květa
Lada, Leontina, Lesana, Liběna, Libuše, Ludmila, Lilie, Lilith, Liv, Lotte, Ludiše, Luna
Maia, Mahulena, Malvína, Margit, Marina, Martina, Matilda, Maxie, Meda, Melissa, Milena, Miluše, Miroslava, Minerva
Naděje, Niké
Odeta, Ofelia, Olga, Oldřiška, Olivie
Patricie
Radana, Radmila, Regina, René, Robyn, Romy
Sabina, Sandra, Saskia, Selene, Silvie, Slavěna, Svatava, Stáza, Stella
Tatiana, Tara, Thea, Timea
Valerie, Věnka, Venuše, Věra, Vesna, Viola, Virginie, Vivien, Vlasta, Vlaďka, Wilma
Zdenka, Zdislava, Zita, Zlata, Zoe, Zora, Živa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denulíí
10.2.16 12:14

@Morrígan Ní_Boii Jééééj tolik jméén, šikulka :pankac: měla jsem si z čeho vybrat :) Takže ted už mám vybrané :D bud to bude SILVIE KOLAJOVÁ a nebo STELLA KOLAJOVÁ :think: :lol: teď babo raď :D

• Citovat
  • Upravit
Denulíí
10.2.16 12:15

@Tichošlápek Taky nad tím přemýšlím že bych to tak udělala :lol: a jaké u vás zatím boduje?? :oops:

• Citovat
  • Upravit
21311
10.2.16 12:26

@Denulíí mam vybranou Terezku, ale na ceste je asi druhy chlapeček :D jinak z těch dvou se mi více líbí Silvie k příjmení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
10.2.16 12:26
@Denulíí píše:
@Morrígan Ní_Boii Jééééj tolik jméén, šikulka :pankac: měla jsem si z čeho vybrat :) Takže ted už mám vybrané :D bud to bude SILVIE KOLAJOVÁ a nebo STELLA KOLAJOVÁ :think: :lol: teď babo raď :D

A co ještě Estelku Kolajovou? Estel/Estell, je méně časté než Stella, jinak je to krásný jméno :mavam:. Z těchto dvou Stelu.

• Citovat
  • Upravit
Denulíí
10.2.16 12:33

@Flenka To už radši Stellu :) Estel by se mi těžko pamatovala :D :lol: Děkuju tiii :)

• Citovat
  • Upravit
Denulíí
10.2.16 12:35

@Tichošlápek Terezka je pěkné jménooo :) Ale dost časté :/ ale člověk se podle toho furt řídit nemůžee ;) Jéé co bych dala za chlapečka :D A jaké máš vybrané jméno pro chlapečka?? :D já bych chtěla Filipa :srdce:

• Citovat
  • Upravit
21311
10.2.16 12:49

@Denulíí uz mame Ondřeje a druhy bude Eduard :) třeba ti vyjde kluk příště ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
10.2.16 14:33

Co říkáte na jméno Bianka?? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
10.2.16 15:22

@pamelka20 hezke pro holčičku, dost bída pro třeba 40 letou paní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.2.16 11:35

Ahojky, o jménu jsem přemýšlela už před otěhotněním, nevím proč, ale vybírám spíše holčičí jména, přestože stále nevím co čekáme. U těch klučičích mi to asi přijde jednodušší.
Každopádně mi jich pusou prošlo několik. Naše příjmení je Kout/Koutová, takže se hodí spíše ryze české jméno.
Líbí se mi Tereza (ale těch je všude plno), Monika (ikdyž…), Klaudie (nemá zdroběliny +-), Anna, a poslední dobou se mi líbí Anežka (zase si jí ale neumím představit jako puberťačku) :-D
Jaké myslíte, že se k nám hodí, případně jiné jméno? Už jsem skoro zoufalá :-D Díky za návrhy a nápady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.2.16 12:02
@luciest píše:
Ahojky, o jménu jsem přemýšlela už před otěhotněním, nevím proč, ale vybírám spíše holčičí jména, přestože stále nevím co čekáme. U těch klučičích mi to asi přijde jednodušší.
Každopádně mi jich pusou prošlo několik. Naše příjmení je Kout/Koutová, takže se hodí spíše ryze české jméno.
Líbí se mi Tereza (ale těch je všude plno), Monika (ikdyž…), Klaudie (nemá zdroběliny +-), Anna, a poslední dobou se mi líbí Anežka (zase si jí ale neumím představit jako puberťačku) :-D
Jaké myslíte, že se k nám hodí, případně jiné jméno? Už jsem skoro zoufalá :-D Díky za návrhy a nápady :-)

Z těch tvých Tereza. Klaudie mi k českému příjmení nejde + problematické zdrobněliny. Anna má jedinou zdrobnělinu Anička, ale dospělé Anny si často stěžují, že neví, jak se představovat - Anna je tvrdé a Anička dětské. Anežka si představím nějakou postarší světici :oops:
Jinak my Terku máme a je jediná ve školce. Naopak se tam sešly jména, která bych vůbec nečekala. Je to o náhodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.2.16 12:32
@pe-terka píše:
Z těch tvých Tereza. Klaudie mi k českému příjmení nejde + problematické zdrobněliny. Anna má jedinou zdrobnělinu Anička, ale dospělé Anny si často stěžují, že neví, jak se představovat - Anna je tvrdé a Anička dětské. Anežka si představím nějakou postarší světici :oops:
Jinak my Terku máme a je jediná ve školce. Naopak se tam sešly jména, která bych vůbec nečekala. Je to o náhodě.

Napadá tě případně i jiné, které by se hodilo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze