Jméno Adolf

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11565
9.8.14 15:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
9.8.14 15:24
@Jani6 píše:
Termín mám 12.září, ale dle dr budu ráda, když přijdu 20.tého na kontrolu :think: Určitě vědět dám a rozhodně to Adolf nebude :palec:

Tak to držím palce, to už je jen kousek,
my máme prostřední dítě narozené 11.září :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.8.14 15:26
@Jannnča píše:
@smurfka Ale vždyť dole máš graf s jednotlivými roky. Úplná nula to vloni není - tipuji na 1, max 2 „kousky“ - http://www.kdejsme.cz/…Adolf/pocet/

aha..tak to jo:o) jsem si nevšimla..no tak tři vyjímeční Adolfové se tu mezi námi ještě pohybují :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
9.8.14 15:27
@Slečna Ferka píše:
@smurfka Tady je křivka podle roků http://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?….

no tak ale zase aspon jich nebude ve třídě 10 se stejným jménem jak se to ted stává:o))) když jich je jen pár v republice :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
6257
9.8.14 15:28

To není vtip 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
9.8.14 15:29

@Kelsey A to si vždy vybavim útok v NY :D No, je to fakt jen kousek, možná i proto tak šílim s tím jménem, že už je to fakt za rohem a nebo moje hormony potřebují zavřít do klece :nevim:

Jinak koukám, že u nás je na celé město 27 Dolfiků, hmm, bydlím tu krátce, neznám žádného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
9.8.14 15:30

@Jani6 To proto, že většina jich má vyndavací zuby a inkontinenční pleny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
9.8.14 15:30
@Slečna Ferka píše:
@Jani6 To proto, že většina jich má vyndavací zuby a inkontinenční pleny…
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: se pochčiju
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
9.8.14 15:31
@Slečna Ferka píše:
@Jani6 To proto, že většina jich má vyndavací zuby a inkontinenční pleny…

Asi jo :D Jako je fakt, že když se kouknu na křivku, kolik Adolfů se narodilo, tak rozhodně vede to, že vymírají 8) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.8.14 15:32
@Jani6 píše:
@Kelsey A to si vždy vybavim útok v NY :D No, je to fakt jen kousek, možná i proto tak šílim s tím jménem, že už je to fakt za rohem a nebo moje hormony potřebují zavřít do klece :nevim:Jinak koukám, že u nás je na celé město 27 Dolfiků, hmm, bydlím tu krátce, neznám žádného :think:

u nas je jich 42 a taky žádného neznám..zřejmě to totiž nebudou Dolfíci ale Adolfové v domovech důchoců, protože s miminkem tohoto jména jsem se ještě nesetkala..tady u nas ani jinde teda

• Citovat
  • Upravit
104
9.8.14 15:33
@Nina Filipi píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: se pochčiju

Taky mě rozsekala :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
9.8.14 15:33
@Jani6 píše:
Taky mě rozsekala :D :D
:palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
9.8.14 15:35

No, tak doufám, že si ten můj drahoušek nechce hrát na zachránce tohoto jména :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
9.8.14 15:47

@Jani6 Nedej se! Právě proto, že dítě je obou, tak neustupuj, za žádnou cenu. Pokud se o jménech nechce normálně bavit a najít kompromis, dej jméno, které se líbí tobě a jeho neuváděj v RL. Je to jeho problém, přece kvůli jeho ješitnosti nebude chlapeček celý život šikanován. Ať se třeba staví na hlavu. Přeji, ať jsi ty a miminko v pořádku :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
9.8.14 15:53

Zakladatelko, docela tě lituju, nedovedu si představit tuhle situaci, kdybych ji řešila s manželem. mě by asi tresklo :oops: :oops:

Ale nedovolila bych to, i kdyby se dělo nevím co. Prostě přes moji mrtvolu.

Stejně stále razím názor, že dítě je společné a snad by se mělo jmenovat tak, ať se t líbí oběma rodičům :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze