Jméno Adolf

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17013
9.8.14 16:31
@Nina Filipi píše:
http://www.kdejsme.cz/…dolf/hustota

Hustota: 1 ‚Adolf‘ na 3520 obyvatel ČR, průměrný věk: 66

Příspěvek upraven 09.08.14 v 15:15

Tak je jich 3040 8o což fakt čumím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
9.8.14 16:40
@Meredit píše:
@Jani6 taky nemám ráda jména po rodičích, ale když vidím jak je teď strašně rád a pyšný… :D
Každopádně mi ale tohle jméno nevadilo, kdyby se jmenoval třeba Alois tak bych se sekla taky :mrgreen:
Po sms to neřeš, tohle musíte z očí do očí, prostě si promluvit jako dospělí, držím palce ať se domluvíte na nějakém kompromisu :hug:

Já teda vidím velký rozdíl mezi zájmem o historii a války a tím když je někdo nácek chce dát svému dítěti jméno Adolf, osobně pro mě nemyslitelné vůbec s takovým člověkem žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.8.14 16:51
@Ananta píše:
Já teda vidím velký rozdíl mezi zájmem o historii a války a tím když je někdo nácek chce dát svému dítěti jméno Adolf, osobně pro mě nemyslitelné vůbec s takovým člověkem žít.

tak jak jsme řešili výše, tak v ČR je 3OOO lidí s tímto jménem..jasně většina duchodci, ale jejich rodiče asi taky nebyli nácci když jim jméno dali :nevim:
Osobně bych jméno nedala aby nedošlo k omylu

• Citovat
  • Upravit
104
9.8.14 16:53

No budu nekompromisní, teď dorazila jeho máti na kávu, no to bude taky diskuze na úrovni. Ona na něj tady bude nadávat, jak je blbej, že vymýšlí kraviny a že mu to napálí a až dojde na věc, tak neřekne nic a bude dělat, že vlastně vůbec nic neví. A když ji řeknu, ať se do toho rovnou nemontuje, tak bude strašně aktivně hlásat, že mu k tomu řekne svoje a přitom z něj má strach :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
9.8.14 17:21

@Jani6 jaké jméno se líbí tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.8.14 20:11
@hanka.br. píše:
Tak pokud by jako vážný důvod uvedl, že se chce jmenovat jako Hitler, třeba by ho rovnou někam izolovali a zakladatelka by měla pokoj.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
9.8.14 20:21
@LuckaPt píše:
@Jani6 jaké jméno se líbí tobě?

Dominik, Šimon apod. Byla jsem ochotná přistoupit i na to, že bych dala jméno po něm, ať si je hrdý otec, ovšem o to mu nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Robin154
9.8.14 20:33

Mě se teda asi jako jedné z mála při jméně Adolf vybaví můj děda, kterej už bohužel zemřel, ale byl to strašně hodnej člověk, měla jsem ho moc ráda… Takže já sama za sebe bych o tomto jméně alespoň přemýšlela, ale protože si to jméno naprostá většina lidí ještě stále spojuje s Hitlerem, taky bych jej asi nedala.

• Citovat
  • Upravit
30407
9.8.14 20:39
@Robin154 píše:
Mě se teda asi jako jedné z mála při jméně Adolf vybaví můj děda, kterej už bohužel zemřel, ale byl to strašně hodnej člověk, měla jsem ho moc ráda… Takže já sama za sebe bych o tomto jméně alespoň přemýšlela, ale protože si to jméno naprostá většina lidí ještě stále spojuje s Hitlerem, taky bych jej asi nedala.

V takovém případě proti jménu jako takovému nemám nejmenší. Zakladatelka ale uvedla, že partner prosazuje jméno v souvislosti s Hitlerem, což ukazuje spíš ne nějakou psychickou poruchu nebo naprostý nedostatek inteligence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
9.8.14 20:41
@Jani6 píše:
Dominik, Šimon apod. Byla jsem ochotná přistoupit i na to, že bych dala jméno po něm, ať si je hrdý otec, ovšem o to mu nešlo.
Židovské jméno k Adolfovi? Tak to se asi nedomluvíte. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
9.8.14 20:46
@hanka.br. píše:
V takovém případě proti jménu jako takovému nemám nejmenší. Zakladatelka ale uvedla, že partner prosazuje jméno v souvislosti s Hitlerem, což ukazuje spíš ne nějakou psychickou poruchu nebo naprostý nedostatek inteligence.

Nebo chce být „zajímavý“.
Každopádně je to děs.

• Citovat
  • Upravit
Robin154
9.8.14 20:47

@hanka.br. Aha, nečetla jsem celou diskuzi, tak to néééé toto! :roll:

• Citovat
  • Upravit
104
9.8.14 20:50

Mě by to jméno jako takové nevadilo, ale prostě tohle je blbý skrze Hitlera prostě. Já sama sice nesnáším předsudky, když někdo někoho škatulkuje apod, ale tady nejde o mě, tady by terčem bylo moje dítě a už vidim jak chudák doma brečí, že ho šikanují, posmívají se mu, to by bylo něco na mě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
9.8.14 20:52

Zakladatelko tohle si pročti a třeba si přítel vybere i nějaké jiné jméno než Adolfa ;) http://www.zbynekmlcoch.cz/…ite-100-tipu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
9.8.14 20:53

@Jani6 Potom, co tady vše čtu, si myslím, že Tvůj největší problém bohužel není jméno pro syna, snad se pletu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence