Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Nina Filipi píše:
http://www.kdejsme.cz/…dolf/hustotaHustota: 1 ‚Adolf‘ na 3520 obyvatel ČR, průměrný věk: 66
Příspěvek upraven 09.08.14 v 15:15
Tak je jich 3040
což fakt čumím ![]()
@Meredit píše:
@Jani6 taky nemám ráda jména po rodičích, ale když vidím jak je teď strašně rád a pyšný…
Každopádně mi ale tohle jméno nevadilo, kdyby se jmenoval třeba Alois tak bych se sekla taky
Po sms to neřeš, tohle musíte z očí do očí, prostě si promluvit jako dospělí, držím palce ať se domluvíte na nějakém kompromisu
Já teda vidím velký rozdíl mezi zájmem o historii a války a tím když je někdo nácek chce dát svému dítěti jméno Adolf, osobně pro mě nemyslitelné vůbec s takovým člověkem žít.
@Ananta píše:
Já teda vidím velký rozdíl mezi zájmem o historii a války a tím když je někdo nácek chce dát svému dítěti jméno Adolf, osobně pro mě nemyslitelné vůbec s takovým člověkem žít.
tak jak jsme řešili výše, tak v ČR je 3OOO lidí s tímto jménem..jasně většina duchodci, ale jejich rodiče asi taky nebyli nácci když jim jméno dali ![]()
Osobně bych jméno nedala aby nedošlo k omylu
No budu nekompromisní, teď dorazila jeho máti na kávu, no to bude taky diskuze na úrovni. Ona na něj tady bude nadávat, jak je blbej, že vymýšlí kraviny a že mu to napálí a až dojde na věc, tak neřekne nic a bude dělat, že vlastně vůbec nic neví. A když ji řeknu, ať se do toho rovnou nemontuje, tak bude strašně aktivně hlásat, že mu k tomu řekne svoje a přitom z něj má strach
![]()
@hanka.br. píše:
Tak pokud by jako vážný důvod uvedl, že se chce jmenovat jako Hitler, třeba by ho rovnou někam izolovali a zakladatelka by měla pokoj.
@LuckaPt píše:
@Jani6 jaké jméno se líbí tobě?
Dominik, Šimon apod. Byla jsem ochotná přistoupit i na to, že bych dala jméno po něm, ať si je hrdý otec, ovšem o to mu nešlo.
Mě se teda asi jako jedné z mála při jméně Adolf vybaví můj děda, kterej už bohužel zemřel, ale byl to strašně hodnej člověk, měla jsem ho moc ráda… Takže já sama za sebe bych o tomto jméně alespoň přemýšlela, ale protože si to jméno naprostá většina lidí ještě stále spojuje s Hitlerem, taky bych jej asi nedala.
@Robin154 píše:
Mě se teda asi jako jedné z mála při jméně Adolf vybaví můj děda, kterej už bohužel zemřel, ale byl to strašně hodnej člověk, měla jsem ho moc ráda… Takže já sama za sebe bych o tomto jméně alespoň přemýšlela, ale protože si to jméno naprostá většina lidí ještě stále spojuje s Hitlerem, taky bych jej asi nedala.
V takovém případě proti jménu jako takovému nemám nejmenší. Zakladatelka ale uvedla, že partner prosazuje jméno v souvislosti s Hitlerem, což ukazuje spíš ne nějakou psychickou poruchu nebo naprostý nedostatek inteligence.
@Jani6 píše:Židovské jméno k Adolfovi? Tak to se asi nedomluvíte.
Dominik, Šimon apod. Byla jsem ochotná přistoupit i na to, že bych dala jméno po něm, ať si je hrdý otec, ovšem o to mu nešlo.
@hanka.br. píše:
V takovém případě proti jménu jako takovému nemám nejmenší. Zakladatelka ale uvedla, že partner prosazuje jméno v souvislosti s Hitlerem, což ukazuje spíš ne nějakou psychickou poruchu nebo naprostý nedostatek inteligence.
Nebo chce být „zajímavý“.
Každopádně je to děs.
Mě by to jméno jako takové nevadilo, ale prostě tohle je blbý skrze Hitlera prostě. Já sama sice nesnáším předsudky, když někdo někoho škatulkuje apod, ale tady nejde o mě, tady by terčem bylo moje dítě a už vidim jak chudák doma brečí, že ho šikanují, posmívají se mu, to by bylo něco na mě ![]()
Zakladatelko tohle si pročti a třeba si přítel vybere i nějaké jiné jméno než Adolfa
http://www.zbynekmlcoch.cz/…ite-100-tipu
@Jani6 Potom, co tady vše čtu, si myslím, že Tvůj největší problém bohužel není jméno pro syna, snad se pletu…