Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Janny Jandofkaa Ještě by se mi líbilo Beáta (Beata/Beatris) Jandová. Nejvíce asi první varianta. Nevím, jestli jsem ji už nenavrhovala. ![]()
Damy Vy me znicite, ja se snad nerozhodnu, jediny co jsem zatim na 100% vyloucila je ta Vanesa, a moji prvni favoritku Violetku tezce valcuje Mariana, vemluvila jsem ji uz i synovi
takze snad budu mit spojence
A dalsi problem je s Tatianou, tak se jmenuje chlapova sestra a on by ji moc chtel, vim ze by byl stestim priposranej
ale me osobne to jmeno nic moc nerika, jako jo, je pekny a ma i pekne zdrobneliny, ale neni to pro me zadna srdcovka
to uz ta Sonicka se mi libi vic…chjooo co mam delat safra
![]()
@Janny Jandofkaa Přikláněla bych se k Marianě, je to krásný jméno. K příjmení by mi krásně pasovala i Linda
![]()
@Janny Jandofkaa Dej Marianu a na chlapa se vybodni. Tohle se mu líbí, nemusíš mu podlízat Tatianou, a když tu Violetu zas až tak nemusí, tak tohle je slušný kompromis ![]()
@Janny Jandofkaa píše:
Damy Vy me znicite, ja se snad nerozhodnu, jediny co jsem zatim na 100% vyloucila je ta Vanesa, a moji prvni favoritku Violetku tezce valcuje Mariana, vemluvila jsem ji uz i synovi![]()
A dalsi problem je s Tatianou, tak se jmenuje chlapova sestra a on by ji moc chtel, vim ze by byl stestim priposranej
ale me osobne to jmeno nic moc nerika, jako jo, je pekny a ma i pekne zdrobneliny, ale neni to pro me zadna srdcovka
![]()
![]()
Když nechceš tu Janu, tak Mariana tam z ní má část - ale třeba by se vám líbilo, že je po To tobě z malé části. Tedy, když se to vyslovuje. Lepší o dost, než Tatiana. Ale mně se spíš líbí ta Violeta.
@Blackova.K píše:
chápu u nás je kluk jistej ale holčička to bude taky na dlouho
Proboha hvězdo, dávej si pozor na klávesnici, vyvoláváš paniku ![]()
P. s. Jo, Bleková čeká přírůstek do rodiny, ale vzhledem k věku to chtěla utajit ![]()
@Janny Jandofkaa píše:
Damy Vy me znicite, ja se snad nerozhodnu, jediny co jsem zatim na 100% vyloucila je ta Vanesa, a moji prvni favoritku Violetku tezce valcuje Mariana, vemluvila jsem ji uz i synovi![]()
![]()
![]()
Vymysli něco jiného, třeba Božidaru, těch v jejím ročníku moc nebude, tak bude jedinečná ![]()
@Sluka Nezlob se ale prije mi ze se mi tim prispevkem vysmivas…
copak ty sama by jsi dala sve dceri takove jmeno jako napr.ta Bozidara?!
ale uprimne… ![]()
@Janny Jandofkaa píše:
@Sluka Nezlob se ale prije mi ze se mi tim prispevkem vysmivas…copak ty sama by jsi dala sve dceri takove jmeno jako napr.ta Bozidara?!
ale uprimne…
Upřímně jsme Božidaru měli na střední škole. Ne každému se to jméno líbilo, ale byla tím výjimečná a celý ročník věděl, kdo tamta hnědovlasá holka je, protože všichni znali její jméno.
Padla tu jména jako Vanesa, což sem dotáhly naše rádoby hvězdičky. Jména, která dle mého názoru nemají žádný vztah k naší kultuře. Též řešíš Tatianu. Ne českou Taťánu, ale Tatianu, čili zase odlišení.
Proto jsem ti navrhla, abys hledala nějaká „výjimečná“, čili minimálně používáná česká jména. Že mě zrovna napadla Božidara, která se mně osobně také nijak moc nelíbí (stejně jako se mi nelíbí Vanesa, Marina, ani Tatiana - prostě mám jiný vkus a mé soukromé oblíbené jméno je Valérie), je náhoda - podobných jmen existuje víc (třeba zrovna Valérie také není nic obvyklého). ![]()
@Anna766 píše:
Mariana Jandova.To je nadherny.
@Anna766 Aha, tak teď vidím příjmení.. No, Mariana Jandová, Vanesa Jandová, Tatiana Jandová..
Z toho bych nejspíš brala tu Marianu, ale když se řekne Mariana, vzpomenu si na tu zastřelenou blondýnu ze Sandokana
Když slyším Vanesa, vytane mi na mysli Vanesa Volopichová
A Tatiana je bonboniéra (ano, na každé jméno se dá něco najít, já vím, to není argument).
K příjmení Jandová bych sama volila něco, co končí příponou -ela a ideálně zahrnuje písmenko R. Momentálně mě napadá pouze Gabriela Jandová, což se mi však taky moc nelíbí, ale něco se mezi jmény najde
Taky mi přijde poměrně hezké Adriana Jandová.
U nas je oblibena Vanesa nebo Vanessa u romskych spoluobcanu.Hned vedle Jessiky a Żanety.
@Sluka me se libi k tomu prijmeni tteba i Magdalenka, ale vybirala jsem dle navrhu jmen od zakl.