Jméno Tristan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2196
26.11.17 09:07

Tak holky Tristan teda nebude :D… je to prý fakt dost smutné :) Bude to Elliot :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
26.11.17 09:29

@Luciet2 to se nebojíš že se mu pak budou ve školce smát že se jmenuje stejně jak ten jelen z pohádky Lovecká sezona?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2196
26.11.17 09:34

@potvurka89 Tu pohádku jsem vůbec neviděla :) netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2196
26.11.17 09:35

@potvurka89 za 6 let pochybuju že nějakou loveckou sezonu někdo bude znát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
26.11.17 09:36

Nechápu zálibu v těchto jménech, ale proti gustu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
26.11.17 09:45

@Luciet2 tak uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.11.17 12:04
@Luciet2 píše:
Tak holky Tristan teda nebude :D… je to prý fakt dost smutné :) Bude to Elliot :)

Nebyl by lepší Eliáš? Odhlédnu - li od pohádky, tak koncovka není úplně nejštastnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
26.11.17 16:18

To jsou zas Pitomiovy desy :roll:
103 Mohamedu v CR je ukrutnej pocet. Pomooc jsou tu! :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
26.11.17 17:03
@Mmsg píše:
Tristana asi letos nikdo nepoužil, ale jde třeba Remus Octavian Spáčil, Zolboo Spáčil, Prokop Greg Spáčil, Maximo Antonín Spáčil, David Ovidius Spáčil, Elliot Zdeněk Spáčil, Domenico Miloš Spáčil a největší pecka je asi Ibukun Churchill Spáčil. :think:

Ti voliči SPD jsou fakt blázni. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
26.11.17 17:05

Navic Nguyen je prijmeni a teda z okoli davaji Vietnamci prevazne v Cesku zdomacnela jmena - takze se synem do skolky chodil Antonin, Maruska a ve skole ma Hanu. A ne, neni to tak, ze by se jmenovali jinak a rikalo se jim takto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
26.11.17 21:50

Tohle bude Elliot Koutný :roll:
No, co na to říct, líbí se mi neobvyklá jména, nicméně chlapečkovi nezávidím. Máme podobné příjmení, i s ohledem na manžela a kluky jsme zvolili „trapná a počeštělá“ jména Tomáš a Petr :srdce:
Ale jo, lepší Elliot než Tristan, byť mi to s tím českým příjmením připadá… úsměvné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
27.11.17 08:11
@Mmsg píše:
Sry-úplně ti nerozumím. To je seznam jmen použitých letos na české novorozence. A je pravda, že Nguyen tam byl jenom myslím u dívčích jmen…

Ale jistě ne v této kombinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.17 13:23

Mmsg: Ono to bude tím, že Muslimové dávají hodně jméno po sobě.

Navíc, Tristan je keltské jméno a my, Čechové, máme přece částečný keltský původ :mavam:
Ale mě osobně se líbí staročeská jména (viz Vlastislav, Zbyněk,… a podobný).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.11.21 19:40

@Sidkbdao248 Tristan je krásný jméno a doufám, že jste se ho nevzdala ☺️️ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.21 09:38
@Sidkbdao248 píše:
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na vaše názory na jméno Tristan. Donedávna jsem ani nevěděla, že tohle jméno existuje, natož aby mě napadlo, že je i v českém kalendáři. Jak jsem má něj ale narazila, ihned jsem se zamilovala. :kytka: Manžel sice takové nadšení nesdílí, ale není proti, jen jsou jména, která se mu líbí víc, nicméně mi říkal, že pokud jméno nebude vyloženě v rozporu s jeho představou, tak nemá problém. Ovšem trochu mě děsí, jak moc je tohle jméno originální a nepoužívané. Bojím se dát prckovi jméno, pod kterým si někdo představí mimozemšťana, nechci aby ho brali za podivina. :,( Tak by mě zajímaly i vaše připomínky. :kytka: vesměs jsem doteď u rodiny a kamarádek čelila neutrální kritice, ovšem objevila se i negativní, což se objeví u každého jména, ale v případě tak zvláštního jména na mě víc působí. :,(
Příjmení by bylo Spáčil, docela nám to sedí.
Pro holčičku máme vybranou Anastázii (Stázku) nebo Evču. :D

Posílám Ti četnost tého jména: https://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze