Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucie Vanilka hele @Prof. Farnsworth na pravdu, radši je pak smaž, tady je taky slušná základna úchylů
@divine woman píše:tak to mu posílám moji nejlepší kamarádku, myslím, že je ještě krásnější, než já, ale ta každého serve na dvě doby, to já neumím..
Jsi moc hezká, ale krasavici si představuji jinak. Mému manželovi se nelíbíš. Je na blondýny.
@Alušáček píše:
@Lucie Vanilka Jsi hezká, ale zřejmě z tebe vyzařuje něco hloupého, nebo se pohybuješ mezi primitivama.. Znám krásnější ženské,kamaradek mají dost a naopak si na ně chlapi netroufaji, natož aby posílali svoje nahé fotky a dočkali se výsměchu..
No vidíš, a mě přijde sympatická. A vůbec mi její vzhled neevokuje, že by měla být hloupá.
Sympatická mladá dáma.
@Lucie Vanilka píše:
tak to mu posílám moji nejlepší kamarádku, myslím, že je ještě krásnější, než já, ale ta každého serve na dvě doby, to já neumím..
Není modrooká.
Nebo se pletu?
![]()
@Prof. Farnsworth píše:
No vidíš, a mě přijde sympatická. A vůbec mi její vzhled neevokuje, že by měla být hloupá.Sympatická mladá dáma.
Děkuji!!!!!! ![]()
@Venetia jinak. živelněji, míň makeupu, musí něco vyzařovat - charisma či jak to nazvat. prijde mi umělá, takový divný výraz má - alespon na fotkách. Neříkám, že někdo si z ní nemuze sednout na zadek, to určitě muze. ![]()
@Lucie Vanilka píše:
tak to mu posílám moji nejlepší kamarádku, myslím, že je ještě krásnější, než já, ale ta každého serve na dvě doby, to já neumím..
Pěkná. Ale mě se víc líbíš ty.
Dopr… a teď to vypadá, že po tobě jedu. Sakra ![]()
@Lucie Vanilka píše:a druhá, vyfocena teď, aby mi někdo nepsal, že je stará..
A nějaká bez make-upu by nebyla? Ukázala jsem manželovi, a prý „kdyby sundala to umělé plexisklo na obličeji, tak je to krásná holka“, ale jemu se nelíbí ženy, které se silně líčí. A já bych se třeba taky sama od sebe nezačala bavit s holkou jako ty, ne kvůli žárlení, ale protože bych si řekla, že si nejsem jistá společnými tématy s někým, kdo věnuje tolik času a prostředků péči o svůj zevnějšek. Jestli ses takhle pečlivě stínovala i na té střední, tak se té učitelce nedivím, že tě viděla jako manželku někoho. Chápu, že je to omezený pohled, ale je to prostě první dojem, tak ho píšu otevřeně.
@atominnka píše:
@Venetia jinak. živelněji, míň makeupu, musí něco vyzařovat - charisma či jak to nazvat. prijde mi umělá, takový divný výraz má - alespon na fotkách. Neříkám, že někdo si z ní nemuze sednout na zadek, to určitě muze.
S makeupem tě zklamu, já nosím jen bb krém a řasenku, nic víc..
Jsi pěkná,připomínáš mi trošku typem Terezu Kerndlovou.Když jsem měla 20-25 let byla jsem ve fázi,kdy jsem si o sobě myslela,že hezčí jak já neexisuje,ale nikdy jsem se nepovyšovala a přátelé jsem měla,zkus zapracovat na chování,vypadáš mile,a chlapi moc nedráždi,nereaguj na ně.Po světě běhá spoustu takových princezen,nejsi uplně krásou výjimečná,spíš to bude o tom přehodnocení vidět věci otočeně a nezaměřovat se stále na svůj vzhled.
Jsi hezká holka Vanilko, tak si to sama nekaz. Jsi hezká, ale určitě ne tak, aby se s tím nedalo žít, jak to tu prezentuješ. Takhle hezkých holek je dost.
@Lucie Vanilka píše:
S makeupem tě zklamu, já nosím jen bb krém a řasenku, nic víc..
A ty linky, tvárenka, rtenka a obočí je jako co?
@Lucie Vanilka píše:
Děkuji!!!!!!
Jediné co bych vytknul je to tetování. Proč, sakra, po sobě musí pěkné holky nechat čmárat?
Příroda si s tím dá takovou práci, skoro umělecké dílo a nějaký pako to počmárá. To je jako počmárat národní divadlo… ![]()
@mrav píše:
Není modrooká.Nebo se pletu?
![]()
![]()
Má tu nejzvlastnejsi barvu oči, co znám sedostribrne.. ![]()