Jsem až moc atraktivní..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
10.12.18 20:17
@Lucie Vanilka píše:
Kde na tebe útočím? Jen jsem tě opravila,ale ty to nemůžeš rozdychat.. Proč? Btw,ostatní se zde baví vcelku normálně, zkus to i ty ;)

Nevím, proč po tobě jedou chlapi - skutečně ne, i když bych to viděla na to, ze je drazdis cilene. Nicméně proč se s tebou nebaví holky je celkem jasné - ty tvoji aroganci netolerují, protože na ně hezká tvaricka a potenciál sexu s tebou nedělají dojem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
@Lucie Vanilka píše:
Chtěla jsem ji zde sdílet verejne, tak teď nevím, nevím.. Jak vyhovět všem :lol:

Já jsem nepsal, že ji sem nemáš dát - jen, že mi ji nemáš posílat ;) A já kdyžtak zavřu na chvíli oči :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Prof. Farnsworth píše:
@Lucie Vanilka
@atominnka píše:
@Lucie Vanilka věř mi, o atraktivitě to není :D u tebe ne :D A jak to vím? Přečetla jsem si diskusi a tvoje reakce.

Nu, a co je na nich tak ošklivého? Nebo neslusneho, či jinak zavadneho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
10.12.18 20:20
@Lucie Vanilka píše:
Chtěla jsem ji zde sdílet verejne, tak teď nevím, nevím.. Jak vyhovět všem :lol:

Tak a máte všechny po fotce :mrgreen: Vidíte, ti chlapi všechno jenom pokazej. Vůbec nejsou citliví, do všeho jdou silou a jsou jak sloni v porcelánu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
10.12.18 20:22
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, vím, že vám můj problém bude připadat směšný, ale… Už od malinká jsem narážela na to, že jsem hezká. Na základní škole mně obtěžovali starší spolužáci až mi zakázali chodit o přestávce na chodbu, na střední jsem se od své profesorky dozvěděla, že budu stejně jednou žít se starým bohatým panem a dělat mu matraci.. Od chlapů slyším pokaždé to samé, bojím se tě a bla bla. Teď mám konečně normálního chlapa, ale musela jsem se za ním přestěhovat z centra Prahy na okraj a začalo to na plno. Žádná holka se tu se mnou nebavi, jeho kamarádi mi za jeho zády píší a jako vrchol mi začal nadbihat jeho bratr a otec!!! Co by jste mi poradili, nechci být úplně sama a ještě přijít o super chlapa! Dekuji

Nechtěla jsem to psát, protože Ty považuješ všechno za útok. Ale - myslím si, že přehnaně atraktivní připadáš hlavně Ty sama sobě. A to opravdu přehnaně.

• Citovat
  • Upravit
122561
10.12.18 20:24

Ahoj. Pošli mi svou fotku do SZ. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
10.12.18 20:24
@Tableta píše:
Panečku, a ještě k tomu vtipná, to se jen tak nevidí :lol:

Pravda pravdoucí, už při otevírání příspěvku jsem se nad nadpisem usmívala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
106960
10.12.18 20:27
@Denisa56 píše:
Opravdu krásných žen, ze kterých navíc vyzařuje inteligence, se muži spíše bojí. Pokud máš problém s tím, že tě na potkání obtěžují a posílají ti sprosté fotky, tak bohužel, není to tím, že jsi příliš krásná, ale spíš příliš snadno k mání, nebo tak aspoň na ně působíš. Měla jsem kamarádku, která byla opravdu ošklivá, že to tak musím napsat, postavu jablko, velmi výrazný předkus, nadváhu… ale vyzařovala „něco“, že se z ní chlapi mohli zbláznit, i když jim šlo jen o to jedno. Asi něco takového vyzařuješ, působíš vyzývavě jako taková ta „rádodajka“. Na tohle se zaměř, uber v provokativným oblečení, nalíčení, nauč se být velmi zdrženlivá a tvař se, že když už dojde na sex, dáváš si přes obličej noviny, protože se strašně stydíš. :mrgreen:

To by mi fakt stalo za to kvuli par blbcum chodit v pytli , nemoci se namalovat a bavit dle sveho .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
10.12.18 20:28

@Lucie Vanilka Tvoje arogance. To je to, proč nemáš kamarádky. Přesně to popsala @Tichošlápek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
10.12.18 20:29

Už tady byla ta fotka?já chci tu krásu taky vidět ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
10.12.18 20:30

@Enicka fotka prý nebude, @Prof. Farnsworth to zazdil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
10.12.18 20:32
@Tichošlápek píše:
@Enicka fotka prý nebude, @Prof. Farnsworth to zazdil :mrgreen:
:D
  • Citovat
  • Upravit
106960
10.12.18 20:32
@Lucie Vanilka píše:
@Lychee13 O několik komentářů výše jsem psala, že mám dvě kamarádky z dětství, od svých 7 let.. Stačí cist
;)
Mám o sebe tedy přestat dbát, nosit mastné vlasy v culiku a sesjmadane tenisky?

radeji je posli nekam a vubec to neres .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.18 20:33

:mavam: Nepamatuji si tu slečnu, co jí tak chtěla.. Ale tady jsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122561
10.12.18 20:33
@Tichošlápek píše:
@Enicka fotka prý nebude, @Prof. Farnsworth to zazdil :mrgreen:

Ani když dám dvě za jednu? Ale jenom do SZ! 8) :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek