Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milá zakladatelko, můj nezávislý názor je ten, že je naprostá kravina aby někdo chodil rok do práce a a nedostal výplatu ani korunu. Zavolej si do dané firmy na účtárnu a informuj se. Snad jako manželka máš na takovou informaci nárok ne?
A druhá věc je Tvoje obava, že Ti naseká dluhy - obávám se, že jediná možnost jak se proti nim ubránit je rozvod. Aby popř. dluhy nebyly společné. Neříkám rozejít se, ale rozvést se. Je třeba chránit sebe i děti…
@dani24687 píše:
Myslím si, že kdyby opravdu chodil do práce zadarmo, tak už si dávno hledá jinou.
jo taky si myslím.. v tom bude něco jinýho
@Anonymní píše:
Je jich tam 11 zaměstnanců a já jsem jediná hysterka co řeší, že jim nedává penízemáte každá ka prdelkou 3 mega? chci vědět když jsem jediná jestli by jste to tolerovali? mluvíme, hádáme se… tak mi práci najdi… práce není… snad mi to dají… atd
Chceš říct, že všech 11 zaměstnanců nedostává už rok ani korunu? A z čeho teda žijí? Myslím, že Ti manžel věší bulíky na nos.
@Anonymní píše:
asi dítě. Oni údajně v práci vybouchli v nějaké zakázce a platí jen odvody
Takže rok nedostává výplatu??? Holka to rozhodně normální není, buď tam vůbec nechodí a lže a nebo tomu opravdu nerozumim a pokud to je tak jak to je, tak by si snad měl hledat jinou práci, nebo snad jemu nevádí, že maká zadara??? Nedokážu si představit chlapa, kterému nevadí, že mu někdo nezaplatil za rok práce, neumím si představit žádného takového člověka
rozhodně bych to pořádně ověřila a dala mu nůž na krk, protože z tebe evidentně dělá husičku.
@jančamamča píše:
Milá zakladatelko, můj nezávislý názor je ten, že je naprostá kravina aby někdo chodil rok do práce a a nedostal výplatu ani korunu. Zavolej si do dané firmy na účtárnu a informuj se. Snad jako manželka máš na takovou informaci nárok ne?
A druhá věc je Tvoje obava, že Ti naseká dluhy - obávám se, že jediná možnost jak se proti nim ubránit je rozvod. Aby popř. dluhy nebyly společné. Neříkám rozejít se, ale rozvést se. Je třeba chránit sebe i děti…
to mi radí i naší
„asi dítě. Oni údajně v práci vybouchli v nějaké zakázce a platí jen odvody“
a tohle vis jen od nej, nebo to vis i od nejakeho kolegy? opravdu je mi to divne…nemůžou cekat ze rok bude clovek bez penez…a tvého chlapa tedy také nechapu…sam si ma hledat praci…pokud clovek pracovat chce, tak to jde a navíc jste v praze, ne nekde kde je práce opravdu malo ![]()
@Anonymní píše:
to mi radí i naší
aby ses pak třeba nedivila, že bude dlužit na zdravotním pojištění apod.
Upřímně spíš to na mě působí tak, že si odklonil výplatu na jiný účet. Jako upřímně nevěřím, že by rok neplatili lidem výplaty a mohli by fungovat.
Asi bych mu řekla, že když to nebude řešit on, tak ty - ať už dojdeš za jeho šéfem (což nebude chtít už jenom kvůli tomu, jak by v práci vypadal) a nebo že dojdeš na úp ať to prošetří atd.
Zakladatelko,
nevím, jestli víš o tom, že pokud si někoho vezmeš, tak nejen dluhy ZA manželství, ale i dluhy vzniklé PŘED manželstvím, jsou automaticky dluhy i tvými. I kdybyste měli předmanželskou smlouvu, je v tomto neplatná. Vím to, neboť mám kamarádku na exekutorském úřadě - exekutoři můžou na všechno. Takže, na tvém místě řeknu manželovi, ať do práce, kde mu neplatí nic, okamžitě přestane chodit a hledá si novou, v Praze je mezinárodních firem dost, i kdyby měl dělat někde v call centru. nebo bych se okamžitě rozvedla a doufala, že nejsou někde další dluhy. Protože toto smrdí.
Příspěvek upraven 25.02.14 v 12:04
A není možné, že si nechává dávat peníze na ruku, tudíž se o nich pak nemůžeš dozvědět a vše za něj platíš?
nemyslím to nijak špatně, jen se mi to nezdá a je mi líto, že tě takhle využívá…
@Oter A nebo tak, někam si odklonil peníze a nebo má milenu
, ale to by musela zakladatelka nějak pocítit
@Anonymní píše:
to mi radí i naší
Pokud má manžel svědomí čistý tak na to přistoupí a pochopí… Jen je třeba vše řešit zavčas a nečekat až přijde průser…
@radka101 moji maminky manzel to ma taky tak, lidi neplati faktury atak jsou stale bez penez, a kdyz prijdou jen nima zplacnou dluhy…lidi jsou svine