Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak to pro me ani zadny rozdil neni
No. Ani ne ; - D Takovej normál. Ale obecne, stejne stari kluci jsou kolem sami paka a cucáci :- D ale znam par sympataku tak o 10-15 let kteří by jinak sli ![]()
Taky se mi v 17 líbili starší kolem 30. Teď je mi 35 a pořád se mi líbi ti třicátníci.
@Náměsíčná píše:
Taky se mi v 17 líbili starší kolem 30. Teď je mi 35 a pořád se mi líbi ti třicátníci.
Ted se mi libi i chlapi kolem 50. Doufam,ze se to nebude s vekem zvyšovat
![]()
@Anonymní píše:
A proč jste se nakonec rozešli?
Zacali jsme si jen kvuli sexu, on casto rikal, ze se nechce vazat (mel predtim taky mladou holku a zlomila mu srdce). Takze ja jsem se nevazala a pak jsem si rekla ze proste chci s nekym byt porad a ne jen kvuli sexu. Tak jsem to utnula (navic jsem zacala chodit na VS a uz nebylo tolik casu).
@Lainaire8 píše:
Asi tak, já vyrůstala bez táty, takže to přisuzuju tomuotcovský komplex
Tak v 17 se zamilovat do 30-40+ muže je divné nemůžu si pomoci.To spíše vypadá že v něm dotyčná hledá otce.Teď by k němu mohla vzhlížet vzhledem ke zkušenostem.Povětšinou jsou to muži ještě vcelku dobře vypadající…zase jak kteří
Ale co by bylo tak za 5 let?On starý dědek a ona mladá žena…to je otázka.V tomhle věku jsem chtěla kluka tak o 2-3 roky staršího ![]()
Tak já v nácti taky koukala na 30+ a taky s jedním byla…ted je mi 31 a mám o 4 roky mladšího
a naopak mi teď přijde, strašně divné co ti chlapi s těma holčičkama chtějí jako dělat
? (v mém okolí holky 15 a 16 s chlapama přes 30) přijdou mi jak úchylové
a přitom já dělala to samé.Názor, možná ovlivní i to, že vím, že to jsou opravdu ještě holčičky,hloupoučké
taky jsem z rozvedené rodiny.
Já to měla vždy stejně. Manžel je o 12 let starší a spokojení jsme oba
jo si divná..líbit se mi může, ale představit si s ním vztah, sex, život, atd…blééé..
v 17ti jsem ani tak staré lidi nepotkávala..kde asi.?
na dýzu by ho nikdo nepoustil:-)
jo dnešní 17tiletí kluci to je děs běs, samý šamponek, účes ala Biebr atd..no kam to spěje, ale i tak..max kluka kolem 25..víc ne.
a ano, dle mě si divná, v 17ti ti to může připadat oka..ale až ti bude 30 a mu 60, tak už ti to asi zas tak oka připadat nebude..
A kdo určuje tu hranici, kdy už je to divne?
Podle mě ať si to rozhodne každý sám.
Me osobně, když se někdo líbil, tak byl vždy starší. Nejmenší rozdíl byl 16let. A úplně s klidnou hlavou si dokážu predstavit sex, vztah, život i rodinu. ![]()
hele pokud máš pečovatelské sklony a on tak trochu pedofilní, proč ne..zakázané to není, dělat to můžete.. ![]()
@Anonymní píše:
A kdo určuje tu hranici, kdy už je to divne?
Podle mě ať si to rozhodne každý sám.
Me osobně, když se někdo líbil, tak byl vždy starší. Nejmenší rozdíl byl 16let. A úplně s klidnou hlavou si dokážu predstavit sex, vztah, život i rodinu.
Mne je to osobne fuk, ale nedokazu si predstavi v padesati sex s skoro sedmdesatnikem. Ano rika se ze chlap muze porsd, ale neverim tomu, ze ma energie jako padesatnik…
@Anonymní píše:
Chtěla bych znát váš názor. Je mi 17 a kluci v mém věku mi nic neříkají. Libí se mi muži kolem 30,40. Jak vzhledově, tak tím, že už se chovají úplně jinak. Jsem divná? Nedokážu si představit, že bych chodila s klukem v mém věku.
Ahoj,
myslím, že v pohodě, není to zas tak hrznej rozdíl. A vlastně určitě máš úspěch. dost třiceti - čtyřiceti letých bude za sedmnáctku rádo.
Ale pověz mi - co pro tebe tito muži mají, co mladší ne? A co myslíš, že takoví muži hledají u tebe?
Je to úchylné. Chlap je zakomplexovaný chudáček, co musí oblbovat mladší a nezkušené holky. Zaslouží si rozbít pusu.
Že? @warita ![]()
A proč jste se nakonec rozešli?