Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Chtěla bych znát váš názor. Je mi 17 a kluci v mém věku mi nic neříkají. Libí se mi muži kolem 30,40. Jak vzhledově, tak tím, že už se chovají úplně jinak. Jsem divná? Nedokážu si představit, že bych chodila s klukem v mém věku.
ahoj
urcite nejsi, kazda mame jine preference a navic tohle je uz v dnesni dobe dost bezne.
ja mela v 17 letech rok pritele, kteremu bylo 35. Ted je mi 26 uz 4 roky ziji s pritelem, ktery je o 25 let starsi (vypada ale tak na 40
) Urcite se najdou lidi, kterym to prijde divne - ale co je nam po tom ![]()
Někdo to tak má. Já taky. Manžel je o čtvrt století starší, máme děti a jsme spolu už téměř dvacet let šťastní.
Neřekl bych „divná“. Naopak, pokud je to tak, jak píšeš, jsi asi mentálně vyspělejší než tvé vrstevnice, což je velké plus! ![]()
Teď ještě, aby tě nějaký takový chtěl! Hodně štěstí! ![]()
@D. C. píše:
Neřekl bych „divná“. Naopak, pokud je to tak, jak píšeš, jsi asi mentálně vyspělejší než tvé vrstevnice, což je velké plus!Teď ještě, aby tě nějaký takový chtěl! Hodně štěstí!
To bych netvrdila, že každá náctka zabouchlá do čtyřicátníka je vyspělejší ![]()
@Russet píše:
To bych netvrdila, že každá náctka zabouchlá do čtyřicátníka je vyspělejší
Asi tak, já vyrůstala bez táty, takže to přisuzuju tomu
otcovský komplex ![]()
@Russet píše:
To bych netvrdila, že každá náctka zabouchlá do čtyřicátníka je vyspělejší
Jasne ze ne.
Ja to mela take, ale u me to byl syndrom chybějícího otce.
Se zvysujicim vekem me to ale preslo, protoze kdyz bych mela dodržet ten vekovy rozestup, na kterem jsem zacinala, tak by z toho byl syndrom chybejiciho dedecka, pripadne syndrom stavajici pozustale
![]()
@Luca82 píše:
Jasne ze ne.
Se zvysujicim vekem me to ale preslo, protoze kdyz bych mela dodržet ten vekovy rozestup, na kterem jsem zacinala, tak by z toho byl syndrom chybejiciho dedecka, pripadne syndrom stavajici pozustale![]()
Jo podle mě to divné je.Kdyže bylo 17 ,tak sem se na třicetileté chlapy ani nedívala ,natož s níma něco mít. A ani teď bych staršího chlapa nechtěla. Ale je to jen můj názor, vidím,ze tady to tak má spoustu ženských. Ale podle mě je to divne ![]()
vůbec nejsi divná
já mám manžela o dvacet let staršího, náš vztah začal už v mých 19 a jsme spolu osm let z toho dva manželé
kluci v mém věku mi taky do dnešního dne vůbec nic neříkají
neříkám, že se mezi nimi nenajde nějaký, který by byl myšlenkově a chováním stejný jako třeba manžel, ale myslím, že takový už jsou dávno rozebraní ![]()
@Luca82 píše:
Jasne ze ne.
Se zvysujicim vekem me to ale preslo, protoze kdyz bych mela dodržet ten vekovy rozestup, na kterem jsem zacinala, tak by z toho byl syndrom chybejiciho dedecka, pripadne syndrom stavajici pozustale![]()
Když vidím dnešní sedmnáctileté vystajlované hošiky, tak bych možná taky šla po starších, být mi sedmnáct. Ale v sedmnácti mě brali jen vrstevníci a člověk nad 30 byl stařec.
@Twixinka píše:
vůbec nejsi divnájá mám manžela o dvacet let staršího, náš vztah začal už v mých 19 a jsme spolu osm let z toho dva manželé
kluci v mém věku mi taky do dnešního dne vůbec nic neříkají
neříkám, že se mezi nimi nenajde nějaký, který by byl myšlenkově a chováním stejný jako třeba manžel, ale myslím, že takový už jsou dávno rozebraní
ze? mozna je to i dobou - kolem me 30nici velmi casto jeste hraji videohry, alkohol je super zabava a ty sobecke nazory…
![]()
(nez me nekdo zacne chytat za slovo, tak netvrdim, ze je kazdy takovy
)
@Russet píše:
Když vidím dnešní sedmnáctileté vystajlované hošiky, tak bych možná taky šla po starších, být mi sedmnáct. Ale v sedmnácti mě brali jen vrstevníci a člověk nad 30 byl stařec.
Tak to mě v životě nenapadlo myslet si o cloveku,kterymu je treba 40,ze je starej
A dost me to u spolužáků zaráží.
@P-aulin-a tak, tak .. přijde mi, že u chlapů se ještě víc posouvá ta hranice, kdy se stěhují do maminek a zakládají rodiny a u ženských je to naopak, že chtějí už třeba ve dvaceti zásnuby, svatbu a miminko
no já už mám vybráno a manžela bych nevyměnila ani za nic
tedy občas bych ho dala komukoliv, kdo jde kolem, ale to asi každá ![]()
Chtěla bych znát váš názor. Je mi 17 a kluci v mém věku mi nic neříkají. Libí se mi muži kolem 30,40. Jak vzhledově, tak tím, že už se chovají úplně jinak. Jsem divná? Nedokážu si představit, že bych chodila s klukem v mém věku.