Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
nesla bych tam hned, ale pri nejblizsi prilezitosti
Já bych to nedokázala vykomunikovat. Já bych se prostě odstěhovala.
@Oli.Lyon píše:
Ale ona to zaslechla nahodou. Nebyt toho, vse je ok. Jestli se tchyne pretvaruje, je to spis jeji problem, ze neumi byt upřímná. Jako nastvalo by mě to. Ale hodila bycch to za hlavu. Je to muj nazor, nemam v umyslu o tom dal debatovat, neni o cem.
Nahodou by mohla zaslechnout kolik? Dvě tři slova, když šla okolo? To by musela ta tchyně hezký hulakat, aby toho zaslechla tolik. Spíš prostě poslouchala. Schválně, udělej doma pokus a uvidíš, kolik toho zaslechnes. Prostě poslouchat za dveřmi se nevyplácí.
Taky o me tchyně nemluvila pěkně a na mě se tvářila, že je vše ok. Stupňovalo se to. Pak jsem byla p…a že jsem někam nedala deku, která tam byla. Slyšela jsem ji. Ale mě to většinou vždy poprela, nebo okecala, že to bylo jinak. A dál dělala jakože nic. Taky jsem spolu bydleli v jednom domě ale dvě bytové jednotky. Už nežije, je mi to líto, ale už mě nestresuje. Byla to alkoholicka a ke konci kdy na tom byla čím dál hůř jsem ji pomáhala a několikrát volala sanitku.
@topazio píše:
Mě také. Ten dotaz s análním sexem a otěhotněním byl také od trolla. Věděla jsem to. Kolikrát někde napíšu, že je dotaz od trolla a je to pravda.
já to většinou také nějak poznám, ani nevím, jak
ale anální troll mě zmátl, tam jsem to nepobrala ![]()
@PaníBovaryová píše:
No tak kdyby me nekdo okamzite osocil, ze „pisu clanek“ a ze mi neveri, tak uz potom taky nenapisu nic.
Nebo ze jsem troll. To tady nektere pisi pomalu na „dobry den“.
no bohužel se to většinou potvrdí, že je to troll
@stinga píše:
já to většinou také nějak poznám, ani nevím, jakale anální troll mě zmátl, tam jsem to nepobrala
Dlouho už tu nebyl menstruační troll. ![]()
@stinga píše:
no bohužel se to většinou potvrdí, že je to troll
no nepotvrdí. Třeba diskuze o zapsání otce do RL bez vědomí manžela troll nebyl, akorát všechny, co nemohly uvěřit, že by „si úřednice dovolila“ zakladatelku zadupaly tak, že nechala diskuzi smazat jenom s tím, že to už řeší právník.
@K2 8611 píše:
Já bych to nedokázala vykomunikovat. Já bych se prostě odstěhovala.
Co tady chceš taky vykomunikovávat, že. Tady se to dá jenom věcně řešit - vadí jí to, stěhujeme se, hlídat nám nemusí.
Musíš se na to podívat z jejího pohledu.
My jsme s přítelem mladší než ty a také bychom mohli žít u jeho rodičů v obrovském domě, ale nás to nikdy nenapadlo, protože máme rádi svůj klid.
Já se svou tchýní vycházím skvěle, ale to je tím, že se občas stavíme na víkend nebo někam zajdeme na oběd. Nedokážu si představit, že mám tchýni denně na očích.
Ona je z Vás vyloženě už otrávená.
Ano, není hezké jak o tobě mluvila, ale alespoň znáš pravdu a víš, že bude nejlepší se odstěhovat.
Postupovala bych tak, že bych to řekla manželovi s tím, že se chceš odstěhovat.
@lklk píše:
Musíš se na to podívat z jejího pohledu.
My jsme s přítelem mladší než ty a také bychom mohli žít u jeho rodičů v obrovském domě, ale nás to nikdy nenapadlo, protože máme rádi svůj klid.
Já se svou tchýní vycházím skvěle, ale to je tím, že se občas stavíme na víkend nebo někam zajdeme na oběd. Nedokážu si představit, že mám tchýni denně na očích.
Ona je z Vás vyloženě už otrávená.
Ano, není hezké jak o tobě mluvila, ale alespoň znáš pravdu a víš, že bude nejlepší se odstěhovat.
Postupovala bych tak, že bych to řekla manželovi s tím, že se chceš odstěhovat.
Jako určitě máš pravdu… Ale i tak nic tchyni nebrání normálně narovinu s mladými promluvit, že už nastal čas udělat pápá
. Takhle se panímáma chová jako pěkná sketa - na snachu med, za zády jed. Tohle jednání nesnáším.
Ano, není to hezké, jak o snaše tchyně mluvila.
Na druhou stranu, je to tchynin dům
Místo výčitek tchyni je nad slunce jasně, že nastal čas se konečně osamostatnit a třeba taky tchanovcům pomoct.
Nám tchánivci pomáhají defakto protislužbou za pomoc jim, a tak mi to přijde v pořádku.
Nejsem zvyklá dostávat, ale jak to vidím kolem sebe, většina "mladých " dostává od rodičů/tchánivců neustále, a počítá s tím automaticky
Zakladatelko, buď ráda, že se Ti otevřely oci a vidíš, že tchýně má dvojí tvar. Podle toho se můžeš zařídit.
@PaníBovaryová píše:
Co tady chceš taky vykomunikovávat, že. Tady se to dá jenom věcně řešit - vadí jí to, stěhujeme se, hlídat nám nemusí.
Myslela jsem to tak, že bych to s ní nešla řešit a nepožadovala nějaké vysvětlení.
@PaníBovaryová píše:
no nepotvrdí. Třeba diskuze o zapsání otce do RL bez vědomí manžela troll nebyl, akorát všechny, co nemohly uvěřit, že by „si úřednice dovolila“ zakladatelku zadupaly tak, že nechala diskuzi smazat jenom s tím, že to už řeší právník.
a jak to můžeš vědět, že to nebyl troll?
můj velmi blízký rodinný příslušník na matrice pracuje, tak o tom, jak to tam chodí, cosi vím