Manžel je mi zřejmě nevěrný, nejde daleko pro ránu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
HANNYyh
29.7.13 11:13

@mari1912 Nikde to nečtu, jen u tebe :-) Nemůžeš projektovat sebe do všeho. Tys měla životní smůlu a manžel byl psychopat, také ty drogy nebyly v normě. Navíc ona nevyžaduje klystýr apod. techniky jako u tebe. Tady je to něco jiného.

• Upravit
3030
29.7.13 11:14

Je mi tě líto, ale velký problém je, že ty se nemáš o koho opřít. Kde jsou rodiče? Nepodrží tě. Mě příjde hrozné, že tě pěstí uhodí před dětma. No a že ses podívala do telefonu, no a co. Zoufalé ženy, dělají zoufalé věci. To je to poslední co by mě vadilo.
k HANNY: Jak můžeš řešit něco v poklidu s manželem, který, když se naštve, tak jí břinkne a ještě ke všemu je asi zamilovaný do kolegyně. To je těžká situace pro vyjednávaní. Notabene, když si chlap myslí, že je netolerantí, žárlivá atd. a když má pocit, že rána pěstí to spraví.

• načítám...
HANNYyh
@ivulinaM píše:
no tak osobně si myslím, že na nějaké „promlouvání“ je už asi pozdě :nevim:, páč když má chlap milenku a paralelní vztah, tak není moc ochotný řešit se stávající partnerkou cokoli, natož nějaké násilí. Nepochybně ji pouze odbyde, že je hysterka a něco si namlouvá. :nevim: Známými bych už nehrozila a rovnou jim to vyklopila a policie by snad zabrat mohla, ovšem né jako hrozba, pouze jako konstatování faktu po následném fyzickém aktu - dals mi pěstí (opět), odcházím na policii (a fakt jít a dotáhnout to do konce) :nevim:

Pokudmá milenku, pak máš pravdu. V opačném případě půjde ale o zbytečný odchod.

• Upravit
25

@atominnka Víš ono je to těžký, máme spolu děti, já nemám nic, než rodičak, nemám kam jít, protože všude v bytech chtějí kauci a na to prostě nemám. Navíc a to ho nechci omlouvat, je vztekly tak třeba jednou za měsíc, dá mi sice pěstí, ale říkám si, že to třeba už příště neudělá, i když vím, že může být hůř.

• načítám...
2575
29.7.13 11:15

HANNYyh - nejsi ty denníček? :mrgreen:

• načítám...
HANNYyh
29.7.13 11:16
@jenika1 píše:
Je mi tě líto, ale velký problém je, že ty se nemáš o koho opřít. Kde jsou rodiče? Nepodrží tě. Mě příjde hrozné, že tě pěstí uhodí před dětma. No a že ses podívala do telefonu, no a co. Zoufalé ženy, dělají zoufalé věci. To je to poslední co by mě vadilo.
k HANNY: Jak můžeš řešit něco v poklidu s manželem, který, když se naštve, tak jí břinkne a ještě ke všemu je asi zamilovaný do kolegyně. To je těžká situace pro vyjednávaní. Notabene, když si chlap myslí, že je netolerantí, žárlivá atd. a když má pocit, že rána pěstí to spraví.

S klidným postojem lze řešit kdeco. Copak si takového násilníka brala, nebo z něj udělala ona sama anebo ho ji domnělá nevěra „otevřela“ oči a snaží se ho zde pomluvit jako někde u rozvodu. Není hned všechno tak jisté jak si myslíš…

• Upravit
2575
29.7.13 11:17
@HANNYyh píše:
Pokudmá milenku, pak máš pravdu. V opačném případě půjde ale o zbytečný odchod.

a tys to nečetl od začátku??? Jestliže se můj chlap s někým píše „miláčku“ a „jsem v tom až po uši“ tak je to jasný jak brno - má milenku. V tom případě se mnou toho už asi moc nevyřeší ne? (teda aspoň do tý doby, dokud bude mít rozum v kalhotách :nevim: )

• načítám...
13714
29.7.13 11:17
@lila85 píše:
@atominnka Víš ono je to těžký, máme spolu děti, já nemám nic, než rodičak, nemám kam jít, protože všude v bytech chtějí kauci a na to prostě nemám. Navíc a to ho nechci omlouvat, je vztekly tak třeba jednou za měsíc, dá mi sice pěstí, ale říkám si, že to třeba už příště neudělá, i když vím, že může být hůř.

To má být legrace, že jo. Zkus najít to centrum, azylový dům, cokoli. Ty už sis normálně zvykla na to dostat občas po hubě. Ale věz, že to fakt není normální.

• načítám...
31744
29.7.13 11:18
@HANNYyh píše:
@mari1912 Nikde to nečtu, jen u tebe :-) Nemůžeš projektovat sebe do všeho. Tys měla životní smůlu a manžel byl psychopat, také ty drogy nebyly v normě. Navíc ona nevyžaduje klystýr apod. techniky jako u tebe. Tady je to něco jiného.

Ježiši on je tady zaséééé :lol:

• načítám...
22614
@HANNYyh píše:
Nejprve si lze o tom promluvit, pak lze hrozit prozrazením známým, policií a soudy. Těch způsobů je celá řada. Může zajít i k doktorovi a nechat si to napsat atp.

Ja¨sně… možná na chvíli ty facky zeliminuješ, ale pak se to vrátí. Anebo taky dostane akladatelka hned pořádnou nálož… :roll:

• načítám...
31744

@ivulinaM
nereaguj, to je zase on ;)

• načítám...
HANNYj
29.7.13 11:19
@ivulinaM píše:
a tys to nečetl od začátku??? Jestliže se můj chlap s někým píše „miláčku“ a „jsem v tom až po uši“ tak je to jasný jak brno - má milenku. V tom případě se mnou toho už asi moc nevyřeší ne? (teda aspoň do tý doby, dokud bude mít rozum v kalhotách :nevim: )

Takových omylů už bylo… dovozovat něco z kousku dopisu dovede kdekdo. Pravda může být ale jinde.

• Upravit
22614
29.7.13 11:19
@HANNYyh píše:
S klidným postojem lze řešit kdeco. Copak si takového násilníka brala, nebo z něj udělala ona sama anebo ho ji domnělá nevěra „otevřela“ oči a snaží se ho zde pomluvit jako někde u rozvodu. Není hned všechno tak jisté jak si myslíš…

Ty jsi chlap? :mrgreen:

• načítám...
HANNYj
29.7.13 11:20

@atominnka to není moc pravděpodobné. Bud mu je ukradená, protože má jinou, pak ji bít nebude anebo se v něm totálně zmýlila, nevěrný není a to „bití“ si přidala, aby získala na sympatiích.

• Upravit
22614
29.7.13 11:20
@HANNYyh píše:

Vysvatli mi, jak může ženská z chlapa udělat násilníka?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová