Jsem všech idiotů král

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
30.1.17 10:16

@Moucharda no to je rada. Tak bude 2 roky řádit. Pak 2 roky hledat vhodného partnera na život. S tím možná zacne novy vztah a první dítě bude rodit v 35 ne? Nevím jestli 25 je az tak nízký věk. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
30.1.17 10:31
@Cucinka píše:
@Moucharda no to je rada. Tak bude 2 roky řádit. Pak 2 roky hledat vhodného partnera na život. S tím možná zacne novy vztah a první dítě bude rodit v 35 ne? Nevím jestli 25 je az tak nízký věk. :think:

Je nevybouřená. Chybí jí zkušenosti s jinými muži. K čemu bude, když jí škrtne ve třiceti, bude mít doma dvě děti a začne vyhledávat jiné muže :nevim:. Tak to je lepší se vybouřit, dokud děti nejsou, ne?

• Citovat
  • Upravit
1142
30.1.17 10:33

@Cucinka 25 není nízký věk, ale 16 ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
30.1.17 10:58
@Kobea píše:
Je nevybouřená. Chybí jí zkušenosti s jinými muži. K čemu bude, když jí škrtne ve třiceti, bude mít doma dvě děti a začne vyhledávat jiné muže :nevim:. Tak to je lepší se vybouřit, dokud děti nejsou, ne?

Plně souhlasím. Je lepší, když „vyzkouší“ více partnerů teď. Později to dopadá katastrofou, kterou odnesou hlavně děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
30.1.17 11:15

@Ostravak76 Zdravím, jak je?

Někomu stačí jeden partner za život, ale zakladatelce ne, tak by to měla nějak řešit. Většina ostatních taky asi nebude s prvním partnerem celý život. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36
30.1.17 11:16

Na tvém místě bych si ujasnila, co chci.. Seřaď si priority, píšeš, že je přítel miliónový, ale přece ti něco chybí - teď je otázka, jak moc se bez sexu podle tvého gusta dokážeš v budoucnosti obejít. Padly zde rady, ať se snažíš váš sexuální život okořenit, promluvit si s partnerem, ale ono ne vždy jde něco změnit do takové míry, aby tě to dostatečně uspokojilo. Často je to zkrátka dané chemií mezi dvěma lidmi, která se zkrátka po čase může vytratit úplně, a to je pak blbý… On si nezaslouží být podváděný a naopak ani ty si nezasloužíš být v něčem, co ti nevyhovuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
crempus
30.1.17 12:48
@Cucinka píše:
@Moucharda no to je rada. Tak bude 2 roky řádit. Pak 2 roky hledat vhodného partnera na život. S tím možná zacne novy vztah a první dítě bude rodit v 35 ne? Nevím jestli 25 je az tak nízký věk. :think:

Taky mě to zarazilo…Ona nemůže mít ve 25letech vážný vztah..a..budovat hnízdo..
Ona má pařit a vyš…s kdekým…a ve třiceti…bude čekat..ža za ní přjede princ na bílém koni rovnou na parket diskotéky…))

• Citovat
  • Upravit
1089
30.1.17 12:59
@crempus píše:
Taky mě to zarazilo…Ona nemůže mít ve 25letech vážný vztah..a..budovat hnízdo..
Ona má pařit a vyš…s kdekým…a ve třiceti…bude čekat..ža za ní přjede princ na bílém koni rovnou na parket diskotéky…))

Tak ono je i něco mezi tím budováním hnízda v 25 s prvním partnerem, se kterým je od 16 a pařením a š. káním na diskotékách s kdekým. Nemyslíš? Uvádíš zbytečný extrém. Některé ženy potřebují zkušenosti a chození s více chlapci/ muži (nejde jen o sex, ale celkově o vztahy), aby si utříbily myšlenky, co vlastně od partnera očekávají. Pořád lepší, než žít x let s někým, kdo jí nedokáže dát, co potřebuje, jak sama píše a podvádět ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K K
639
30.1.17 13:37

@Tichopredbouri

Tak tady asi nejde az tak o to, ze po devitiletym vztahu bez deti je jeden z partneru znudenej.

Spis jde o to, jak je nekdo naivni v 25 letech - napred PLANOVANE A Z NUDY zahnout a pak se divit, ze vlastne partnera muzu kvuli tomu ztratit a ze me vlastne zere svedomi…

Reseni mohlo taky bejt rict partnerovi „sorry, uz me to nebavi, chci zkusit neco jinyho“ a pak mohla s panem vos. ustem radit cely dny.

Takhle je to na par facek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
30.1.17 15:06

Ja bych teda nechtěl být..

..blbej paroháč. Vrznout si umí skoro kazdej. Obracene je to horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.1.17 17:32
@Moucharda píše:
Problémem je mít v 25 letech za sebou 9 let vážného vztahu. Ukončete to a jděte oba řádit, ještě máte čas, později to bude složitější…

proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.17 11:54

Díky za reakci, já o tom popřemýšlím. Jo, chujovinu jsem udělala pořádnou, to si uvědomuji:-/ Dobře mi tak konec konců. Je blbost někomu něco říkat, to je fakt, jen mám občas takové chvilkové výpady, že si řeknu, že by to možná bylo fajn. Ale asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
31.1.17 13:25

.

:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
31.1.17 14:02
@kolibříkxxx píše:
Díky za reakci, já o tom popřemýšlím. Jo, chujovinu jsem udělala pořádnou, to si uvědomuji:-/ Dobře mi tak konec konců. Je blbost někomu něco říkat, to je fakt, jen mám občas takové chvilkové výpady, že si řeknu, že by to možná bylo fajn. Ale asi ne.

Má kamarádka to měla podobně, po 9 ti letém vztahu, byla příteli nevěrná, měsíc na to se s ním rozešla a ještě půl roku se vídala dál s milencem, pak potkala současného manžela a říká, že nelituje, že se tenkrát s přítelem rozešla. Zkrátka nebyl ten pravý.' Pokud nemáte děti, asi bych v tom vztahu taky nesetrvávala, poznali jste se hodně mladí a myslím, že ten pravý na tebe teprve čeká. S milencem bych se klidně vídala dál, ale nic od toho nečekala a časem přijde ten třetí ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky