Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj. Stalo se některé z vás něco podobného? Před manželem jsem mívala občas nějaké úlety s ženami.
Teď jsem manželka i maminka tříletého dítěte. Před dvěma lety jsem začala chodit dálkově do školy. A co se nestalo. Máme jednu učitelku, která se mě na první pohled hned zalíbila... Celou dobu jsem to spíš brala jako příjemné povyražení ve škole.. Bylo se na koho dívat, občas jsem na ní hodila očko, pač mě to prostě bavilo flirtovat, uvádět jí do rozpaků.. a vím, že se mě to i povedlo. Kolikrát jsem jí načapala, že na mě nenápadně kouká a pak rychle uhla pohledem atd atd.. prostě takový ten ženský šestý smysl kdy to prostě víte, že vás vnímá víc než ostatní ( jak moc, to opravdu těžko říct ).
No jenže nějak jsem to už bohužel nevydržela a chtěla víc.. rozlousknout to jestli se mě to opravdu jen zdá, nebo ne.. A tak jsem jí se vší slušnosti napsala a vyjádřila se, že se mě líbí, pozvala na víno a čekala, že mě pošle do příslušných koncí a já to pak konečně teda vzdám.. No jenže světě div se.. neposlala. Naopak byla opět v rozpacích a pozvání i po mém vyjádření přijala..
Docel mě zajímá i názory čistě hetero žen.. já osobně bych teda nešla na víno s někým kdo se mě vyjádří. Já bych se slušně omluvila, že děkuji za kompliment, ale že jako nic… Co si o tom myslíte? Zapomněla jsem napsat že je též vdaná / ona bezdětná.. Děkuju za názory..
Ježíš bal chlapa…ale balit ženskou kam ten svět spěje… ![]()
@Anonymní píše:
@Lenka_Hal no ona jako se i zeptala, tak nějak kolem a okolo asi abych jí i řekla z jakého důvodu.. a já napsala, ještě zavtipkovala..cituji..,, Když jsem vás kdysi žádala o schůzku za účelem doučování, tak jste odmítla, tak jsem si řekla, že víno by pro vás mohla být zajímavější nabídka??..
To vše po tom co jsem se vyjádřila že jakože se mě líbí..
Tak napsala že jako protože už prostě měla lidi na doučování dost a nebyl čas na další, ale že na vino by šla..
Takže jakože na doučko čas není ale na víno s holkou které se líbí čas je?![]()
No, ale to jsou presne ty slova, ktera jdou chapat ruzne…kdyz rikam primo zeptat, myslim opravdu primo: to myslite jako rande nebo jen pratelsky pokec? ![]()
@joy.division.control píše:
Ja bych taky sla si nezavazne popovidat
Me by proste zajímalo, co ke mne citis ![]()
Jsem čistě hetero a kdyby mi nějaká žena dala najevo sympatie (či něco víc), slušně ji odmítnu. Na víno bych s ní nešla ani náhodou, nemám tu potřebu. Takže paní učitelka soudím, že bude minimálně bisexuální ![]()
@Lenka_Hal chápu jak to myslíš.. tak se má zeptat přímo a dostane přímou odpověď
.. ale, že se mě líbí jsem jí neřekla kolem, ale na rovinu a za tím účelem jí pozvala na víno
..
@Annabela11 píše:
Ježíš bal chlapa…ale balit ženskou kam ten svět spěje…
chlapa už doma má, co by balila dalšího!
Kor když je minimálně bisexuální ![]()
@Anonymní píše: @joy.division.control??nerozumím
Sla bych s tebou na vino, protože bych chtěla vedet, jak to se mnou mas
A nevadilo by mi, ze jsem hetero a ty jsi třeba lesba, bi nebo proste ulet nebo jsem to blbe vyhodnotila a chces jen pokecat jako studentka s ucou… Me to pripomelo jeden muj zážitek, kdysi davno tomu si me vyhlidla zena a na rovinu mi rekla, ze se ji libim, pak, ze me chce a pak ulet. Pravda, bylo to primy, takze jsem hned vedela. Nekteri to nemusi uplne presne rozšifrovat, co tim myslis, ale třeba je fakt ta učitelka na stejny vlne s tebou a nebo zvedava a nebo otevrena…Ted bych do toho nesla jen tak, nemam potrebu, ale pokecala bych si o tom, co se deje, s tebou ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Stalo se některé z vás něco podobného? Před manželem jsem mívala občas nějaké úlety s ženami.
Teď jsem manželka i maminka tříletého dítěte. Před dvěma lety jsem začala chodit dálkově do školy. A co se nestalo. Máme jednu učitelku, která se mě na první pohled hned zalíbila... Celou dobu jsem to spíš brala jako příjemné povyražení ve škole.. Bylo se na koho dívat, občas jsem na ní hodila očko, pač mě to prostě bavilo flirtovat, uvádět jí do rozpaků.. a vím, že se mě to i povedlo. Kolikrát jsem jí načapala, že na mě nenápadně kouká a pak rychle uhla pohledem atd atd.. prostě takový ten ženský šestý smysl kdy to prostě víte, že vás vnímá víc než ostatní ( jak moc, to opravdu těžko říct ).
No jenže nějak jsem to už bohužel nevydržela a chtěla víc.. rozlousknout to jestli se mě to opravdu jen zdá, nebo ne.. A tak jsem jí se vší slušnosti napsala a vyjádřila se, že se mě líbí, pozvala na víno a čekala, že mě pošle do příslušných koncí a já to pak konečně teda vzdám.. No jenže světě div se.. neposlala. Naopak byla opět v rozpacích a pozvání i po mém vyjádření přijala..
Docel mě zajímá i názory čistě hetero žen.. já osobně bych teda nešla na víno s někým kdo se mě vyjádří. Já bych se slušně omluvila, že děkuji za kompliment, ale že jako nic… Co si o tom myslíte? Zapomněla jsem napsat že je též vdaná / ona bezdětná.. Děkuju za názory..
Kdyby mi přišel mail v tom znění, jak jsi napsala, tak bych se vylákat na víno teda nenechala. Mně by vadil i ten vztah učitelka a studentka, ale i představa, že jdu na „rande“ se ženou
Kdybych to zjistila až na schůzce, jak se věci mají, bylo by mi trapně, že mi to nedošlo dřív. Ale stejně by mi to vadilo i s chlapem. Prostě jako zadaná nějak netoužím randit a nejsem zabouchlá tajně do své učitelky a nikdy jsem nechtěla žádnou ženu ![]()
@joy.division.control jojo super děkuju za názor.. jako každej je právě nějaký no.. a ona mě přijde taková přátelská, takže i to je možný, že dá víno a řekneme si na rovinu jak se věci mají.. a takové jednání mám ráda.. na férovku..
@joy.division.control píše:
Zakladatelko, ale „libite se mi“ muze mit vic vyznamu
no já tam vidím jen jeden. Když by mi tohle napsala studentka, neočekávala bych, že chce řešit třeba diplomovou práci.
@Anonymní píše:
@joy.division.control jojo super děkuju za názor.. jako každej je právě nějaký no.. a ona mě přijde taková přátelská, takže i to je možný, že dá víno a řekneme si na rovinu jak se věci mají.. a takové jednání mám ráda.. na férovku..
JJ
Jsem zvedava, jak se to vyvine. Doufam, ze das vedet a ze to bude prijemny otevreny setkani ![]()
@pe-terka píše:
no já tam vidím jen jeden. Když by mi tohle napsala studentka, neočekávala bych, že chce řešit třeba diplomovou práci.
Chapu, ale beru to podle sebe, ja se lidem libim ruznym zpusobem a oni me taky. Pravda ale je, ze bych primarne videla prave ten jeden a potrebovala bych zjistit vic ![]()