Jsem žena od rodiny- zakoukala jsem se do ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
27.5.18 23:39

Krásná masturbační fantazie, kolikrát ses při založení diskuze udělala? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.18 23:53

@pohledzdruhestrany představ si.. ani jednou :zed: 8)

• Citovat
  • Upravit
21111
28.5.18 00:07
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany představ si.. ani jednou :zed: 8)

fakt, silná vůle :lol: ale díky tobě jsem si vzpomněl na učitelku z gymplu, která provozovala svojí pedagogickou aktivitu bez podprdy…jo to byly seance, takže díky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
28.5.18 08:45
@Anonymní píše:
Ahoj. Stalo se některé z vás něco podobného? Před manželem jsem mívala občas nějaké úlety s ženami.
Teď jsem manželka i maminka tříletého dítěte. Před dvěma lety jsem začala chodit dálkově do školy. A co se nestalo. Máme jednu učitelku, která se mě na první pohled hned zalíbila.. :oops:. Celou dobu jsem to spíš brala jako příjemné povyražení ve škole.. Bylo se na koho dívat, občas jsem na ní hodila očko, pač mě to prostě bavilo flirtovat, uvádět jí do rozpaků.. a vím, že se mě to i povedlo. Kolikrát jsem jí načapala, že na mě nenápadně kouká a pak rychle uhla pohledem atd atd.. prostě takový ten ženský šestý smysl kdy to prostě víte, že vás vnímá víc než ostatní ( jak moc, to opravdu těžko říct ).
No jenže nějak jsem to už bohužel nevydržela a chtěla víc.. rozlousknout to jestli se mě to opravdu jen zdá, nebo ne.. A tak jsem jí se vší slušnosti napsala a vyjádřila se, že se mě líbí, pozvala na víno a čekala, že mě pošle do příslušných koncí a já to pak konečně teda vzdám.. No jenže světě div se.. neposlala :D. Naopak byla opět v rozpacích a pozvání i po mém vyjádření přijala.. :oops:
Docel mě zajímá i názory čistě hetero žen.. já osobně bych teda nešla na víno s někým kdo se mě vyjádří. Já bych se slušně omluvila, že děkuji za kompliment, ale že jako nic… Co si o tom myslíte? Zapomněla jsem napsat že je též vdaná / ona bezdětná.. Děkuju za názory..

Kdyby byla čistě het.tak si myslím, že by nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
28.5.18 08:49

Možná to ta učitelka chce zkusit, když je dneska tak moc IN být lesba. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
28.5.18 08:52

@pohledzdruhestrany A co stačí chlapovi ke štěstí že??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
28.5.18 08:58
@joy.division.control píše:
Sla bych s tebou na vino, protože bych chtěla vedet, jak to se mnou mas :) A nevadilo by mi, ze jsem hetero a ty jsi třeba lesba, bi nebo proste ulet nebo jsem to blbe vyhodnotila a chces jen pokecat jako studentka s ucou… Me to pripomelo jeden muj zážitek, kdysi davno tomu si me vyhlidla zena a na rovinu mi rekla, ze se ji libim, pak, ze me chce a pak ulet. Pravda, bylo to primy, takze jsem hned vedela. Nekteri to nemusi uplne presne rozšifrovat, co tim myslis, ale třeba je fakt ta učitelka na stejny vlne s tebou a nebo zvedava a nebo otevrena…Ted bych do toho nesla jen tak, nemam potrebu, ale pokecala bych si o tom, co se deje, s tebou :mavam:

:lol: Mě se jednou pokoušela ´znásilnit´ kolegyně. Ovíněná zamkla dveře, sápala se po mně, pokoušeje se mi strčit svůj jazyk do úst. Ke všemu u toho mumlala známou filmovou hlášku; „Která jednou zkusí, nechce jinak.“ :lol: :lol: :lol:
Mno, když jsem zjistila, že si nedělá legraci, regulérně jsem zdrhla. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.18 09:14

@mgdln :lol: :lol:. Taky dobrý, ale tak odvážná fakt nejsem :D. Vždyť dva roky po ní házím jen očka a konečně jsem se teda odhodlala jí pozvat na víno :potlesk: :lol:

• Citovat
  • Upravit
28.5.18 12:36

To je zajímavý, jak najednou všichni obešli fakt, že zakladatelka je vdaná :mrgreen: Kdyby tu takhle psala o svém učiteli, tak dostane pekelnej klepec od místních moralistek. Diskuze už by byla dávno na 10 stránce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.18 12:40

Ačkoli je to úplně stejná nevěra, tak si dovedu živě představit, že kdybych domů přišla s tím, že jsem mu zahnula s kolegyní, tak padne na kolena a bude žebrat ať ho vezmu příště s sebou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
28.5.18 22:06
@Anonymní píše:
@mamina89 @brumdinka vážně by jste čekaly jen kamarádské víno kdyby vám holka napsala.. už dlouho jsem se vás chtěla zeptat jestli se tak hezké učitelky jako vy smí zvát na víno? :nevim: a nebyl to jediný kompliment v konverzaci, šlo mě o to aby to pochopila..
Já teda bych asi čistě kamarádské víno nečekala a popř odmítla.. ale jako jsem ráda, že mě vyvádí někdo z omylu na druhou stranu :).@Klopotkova jasně že uvidím.. zítra jí zrovna mám, tak jsem zvědavá jak se bude tvářit noo :)

no já bych to tak pochopila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
28.5.18 22:07

Jak to dopadlo zakladatelko vůbec? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
28.5.18 22:07
@joy.division.control píše:
Zakladatelko, ale „libite se mi“ muze mit vic vyznamu ;)

přesně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
28.5.18 22:08
@pohledzdruhestrany píše:
fakt, silná vůle :lol: ale díky tobě jsem si vzpomněl na učitelku z gymplu, která provozovala svojí pedagogickou aktivitu bez podprdy…jo to byly seance, takže díky :mrgreen:

sis vzpomněl na školní poluce jo :mrgreen:

ale dík za pohled z druhý strany, taky jsem učila a bejvalý studenti se mě snažej balit do dneška a to sem bez podprdy nikdy nebyla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
28.5.18 22:11
@S.Berankinová píše:
Ačkoli je to úplně stejná nevěra, tak si dovedu živě představit, že kdybych domů přišla s tím, že jsem mu zahnula s kolegyní, tak padne na kolena a bude žebrat ať ho vezmu příště s sebou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no mě by to spíš nevěřil…já sem fakt na chlapi, tohle nee..i když kdysi dávno pokusy s kamarádkou byli, ale to nás bylo víc i s klukama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí