Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Dojcanis zatím nijak extra.. dneska sme měli hodinu, vlastně jsme se obě od té doby viděly poprvé.. No a byly obě stejně nervózní..
Nevěděly ani jedna kam dřív s očima, prostě to bylo takové zvláštní no....
Tyjo, myslis, ze to opravdu celé opetuje? kdy jdete na to vinko ![]()
@Dojcanis Já fakt vůbec nevím co si myslet no
.. občas mám pocit, že jo pak zase si říkám že se mě to zdá.. ale jak jsem víš psala.. nervózní ze mě je už dýl.. tímto jsem tomu nasadila korunu no
ale fakt jsme se na sebe dnes jedna na druhou bály vůbec podívat no.. Jinak mě 28, jí tuším říkala 32 let..
@brumdinka píše:
sis vzpomněl na školní poluce joale dík za pohled z druhý strany, taky jsem učila a bejvalý studenti se mě snažej balit do dneška a to sem bez podprdy nikdy nebyla
Takže tuhle (bezpodprdovou) atomovku můžeš ještě použít někde na srazu po xx letech a částečně plnit sny ![]()
@Anonymní píše:
@Dojcanis Já fakt vůbec nevím co si myslet no.. občas mám pocit, že jo pak zase si říkám že se mě to zdá.. ale jak jsem víš psala.. nervózní ze mě je už dýl.. tímto jsem tomu nasadila korunu no
ale fakt jsme se na sebe dnes jedna na druhou bály vůbec podívat no.. Jinak mě 28, jí tuším říkala 32 let..
Být tebou, moc si to nemaluju. Už couvá…
@Russet jasný no.. počkám co bude
ale nějak nechápu proč dává tak nějak naděje teda.. napsala jsem jí abych si ujasnila a moc jsem si teda neujasnila nic ![]()
@Anonymní píše:
@Russet jasný no.. počkám co budeale nějak nechápu proč dává tak nějak naděje teda.. napsala jsem jí abych si ujasnila a moc jsem si teda neujasnila nic
Kdyby planula vášní, lze jít i na kafe a „ujasnit si to“. Takže se vymlouvá. Podle mě to jasné je.
Jsem zvědavá na pokračování příběhu. Já bych to tedy pochopila jako pozvání na rande (jasně jsi ji napsala, že se ti líbí a že už jsi ji dlouho chtěla pozvat) a já, jakožto hetero, bych nešla.
Zdá se mi, že ona tak nějak váha a možná taky bojuje sama se sebou… každopádně mě zajímá, jak to bude pokračovat… ![]()
@káťa to mě taky, věř mě
. Jojo taky mě přijde, že jí to jako láká, ale třeba se bojí nebo tak.. ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Takže tuhle (bezpodprdovou) atomovku můžeš ještě použít někde na srazu po xx letech a částečně plnit sny
@Anonymní píše:
@káťa to mě taky, věř mě. Jojo taky mě přijde, že jí to jako láká, ale třeba se bojí nebo tak..
tak jí dej čas a uvidíš ![]()
@brumdinka píše:dej pokoj, takhle mám práci s tím ty mlad´ochy odrážet…ještě tohle k tomu
![]()
Mohla bys je srážet jako kuželky, ale nevím jaký máš na to vybavení
![]()
@Dojcanis zatím nijak extra.. dneska sme měli hodinu, vlastně jsme se obě od té doby viděly poprvé.. No a byly obě stejně nervózní..
..
Nevěděly ani jedna kam dřív s očima, prostě to bylo takové zvláštní no..