Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@enny3 u nás teda běžně berou ve 2,5 ![]()
@sloninka já se za to nestydím
syn se do školky těšil, tak jsem doufala, že by to mohlo zabrat.. a zabralo
@sloninka píše:
Znovu opakuji, že mě zaráží to, že autorka přiznala, že poslala do školky dítě, které prostě používání WC evidentně nezvládalo. Vadí mi ten postoj maminky.
Jj s tím souhlaísm- to může vyvolat fakt jen psychické roblémy u toho dítěte a zbytečně stres pro všechny
@berry4 píše:
@Lenka5512 mě hlavně přijde pozdě začínat někdy ve dvou a půl letech. Já teda nevim, jestli máte dojem maminy, že děcka prostě najednou přepnou a umí? Ne. Všechno chce nějak učit. Navést. Já osobně mám ty nejlepší zkušenosti s několika dětmi už od batolecího věku.
K psychologovi bych zašla.
Oni si dokáží poradit, možná je v tom i nějaká skrytá vada.
Také souhlasím s kolektivem. Ten dokáže zázraky. A občas i zkušené učitelky. Ty se s tím neferou a umí naučit. Známé naučily v soukromé školce holku do půl roku být bez plín. Po druhém roce.
Tak já nevím, asi blbě čtu, ale zrovna tady jsi psala o batolecím věku
Nic jsem si z prstů nevycucala.
Nemám pocit, že to, co popisuješ, by zakladatelka nezkoušela.
Ahoj,
necetla jsem vsechno, jenom prvni stranu, tak nevim, jestli to tu uz nezaznelo.
Ale to jak jsi psala, ze ma porad pripocurany slipy mi pripomelo syna, kterymu se tohle stavalo, kdyz mel infekci v moci. Proste ho to asi porad drazdilo k ucuravani. Po prvni davce antibiotik veskere ucuravani skoncilo a zacal si zase rikat.
Nech mu vysetrit moc,
drzim pesti,
j
@sovicka1 píše:
Tak já nevím, asi blbě čtu, ale zrovna tady jsi psala o batolecím věkuNic jsem si z prstů nevycucala.Nemám pocit, že to, co popisuješ, by zakladatelka nezkoušela.
Věk od tří let je už brán jako předškolák. Ne batole.
Je pravda, že pro mne je batole dítě, co začíná lézt, sedět a chodit. Prostě batolecí věk. ![]()
Pokud je matka schopna napsat toto:
„Čůrání poznáme podle toho, že má uchcáno ve slipech“
„jsme opravdu jediní na světě, kdo bude mít dítě ve škole s posranýma slipama“
Tak bych volil tu odbornou pomoc, ale pro tu „maminku“.
@Lenka5512 Dobrý den, můžu se zeptat jak to se synem dopadlo? Máme doma úplně to samé. Je tedy momentálně o půl roku mladší než byl Váš syn v době, kdy jste prispevek pridavala, ale jinak máme na chlup stejny problem. Zaneta