Jak zpomalují 4 piva reakce dospělého muže?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krasavicaa
10.8.14 16:06
@Koktal píše:
no tak kolem mě jsou naštěstí lidi zodpovědní. Pokud chápu dobře tak žiješ v cizině, tak když tam tolerance je OK. Tady není a tak by to měl každý dodržovat.

Tady se to dodržovat nemusí :-) Takže asi tak :-)

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
10.8.14 16:07
@Verunika1 píše:
@Lenick Přestřelila jsi! :!

Urážet do alkoholiků, když si někdo za celé odpoledne dá 4 piva? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Se tomu musím smát :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
205
10.8.14 16:08
@Lenick píše:
To, že je někde nulová tolerance, neznamená, že ten alkohol neovlivňuje. A ano, je možné, že máš kolem sebe hodně nezodpovědných lidí :-)

Souhlas :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
10.8.14 16:09

Taky zijeme v zemi, kde je urcita tolerance alkoholu, presto manzel za volant nesedne ani po jednom pivu. To by muselo jit leda o zivot

• Citovat
  • Upravit
6199
10.8.14 16:09
@Spokojení píše:
@Lenick Nic ve zlým, ale říkat hned že je to alkoholik, to už je trošku přehnaný.

Moje dedukce: Jestli si musel i dítětem na starosti (večer na akci ať si jich dá třeba 10) dát 4 piva, znamená to, že si je nedokázal odříct=alkoholik. (Pokud by si je dokázal odříct, a přesto si je dal, tak je nezodpovědný=pitomec, ale variantu Pitomec autorka Anonymka odmítla. Pak zbývá jedině varianta Alkoholik.)
:lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
10.8.14 16:11

@Lenick

třeba šetřil :lol: ono to pivo vyjde levněji než nealko :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
10.8.14 16:12
@neumisa píše:
@Lenicktřeba šetřil :lol: ono to pivo vyjde levněji než nealko :pankac:

To máš v dnešní době bohužel pravdu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
205
10.8.14 16:13

Nemusí být alkoholik, ale může být pijan… Určitě si „rád dá pivo“, když i na koupáku, kde je sám se synem a má za něj zodpovědnost, pije jedno za druhým…
4 jsou prostě pro mě dost… to je můj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9783
10.8.14 16:14

@Krasavicaa
Co je na tom k smíchu? Dle klasifikace konzumace alkoholu podle Dawsona et. al vypije těžký piják alkoholu 2 drinky a více denně. Je třeba připomenout, že drinkem se rozumí 12 g ethanolu, což koresponduje se zhruba 350 ml piva, 150 ml vína a 45 ml destilátu. Jen pro zajímavost, abstinent vypije méně než 12 drinků za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
10.8.14 16:15

@Lenick a co teprve ti chlapi, co dostávají v zaměstnání k pití pivo. Venku 30, na dílně 45 a zaměstnavatel jim běžně k pití dá pivo. To jsou teprve alkoholici. A to si ani doma nedají.
Ale to už odbíhám od tématu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
10.8.14 16:16
@Doctus píše:
@Krasavicaa
Co je na tom k smíchu? Dle klasifikace konzumace alkoholu podle Dawsona et. al vypije těžký piják alkoholu 2 drinky a více denně. Je třeba připomenout, že drinkem se rozumí 12 g ethanolu, což koresponduje se zhruba 350 ml piva, 150 ml vína a 45 ml destilátu. Jen pro zajímavost, abstinent vypije méně než 12 drinků za rok.

To jsou jenom debilní kecy :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1301
10.8.14 16:16

Myslím že ze 4 piv za 5 hodin děláte zbytečnou kovbojku. Ale to už je jedno. Svůj názor jsem řekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
10.8.14 16:17
@Spokojení píše:
Myslím že ze 4 piv za 5 hodin děláte zbytečnou kovbojku. Ale to už je jedno. Svůj názor jsem řekla

Mám na to stejný názor :-)

• Citovat
  • Upravit
9783
10.8.14 16:17

@Krasavicaa
No gastroenterologové si myslí něco jiného. Spíše uvěřím jim než někomu, kdo sedne za volant opilý (tedy ne 100% střízlivý).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6199
10.8.14 16:18
@Krasavicaa píše:
Urážet do alkoholiků, když si někdo za celé odpoledne dá 4 piva? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Se tomu musím smát :mrgreen:

Alkoholik není urážka, ale diagnoza. Jestli sedí přesně na konkrétního člověka na dálku neposoudím. Ale obecně, kdo si s dítětem neodepře 4 piva, se definici alkoholika minimálně blíží. Opravdu to vztahuji k dítěti a neschopnosti si to odříct. Protože 4 piva za uvedený čas už ovlivní každého. Někoho více, někoho méně, ale Ovlivní. A kdo hlídá tříleté dítě, zvlášť u vody, by neměl být Ovlivněn.
A že se může stát dítěti cokoli i s abstinentem je svatá pravda, ale vůbec to s touto diskusí nesouvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí