Jsou dlouhé vlasy u chlapa mínus?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6626
10.2.26 19:45

Pro mě je to vyloženě odpudivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9117
10.2.26 19:50

Mně se to hodně nelíbí, stejně jako dlouhé vousy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3056
10.2.26 19:51
@The Spaniard píše: Více

Obecně řečeno to není nutně stopka, ale je pravda že u sportovců, umělců, chlapů co se živí rukama je ta tolerance nejspíš vyšší :think:
Plus když je chlap celkově mužný dost to pomůže.
Malý ajťák s ulízlým culíkem, roztřepenými konečky a pupkem udělá vždycky líp když to shodí.
Pěstěné, zdravé a umyté kadeře na /plácnu/ kameramanovi co ve volném čase leze po horách jsou jiná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8980
10.2.26 19:53

Záleží na mnoha okolnostech. Celkový vzhled, typ vlasů, účes… mastnej ocásek s koutama az za krk je neco uplne jineho nez culik z hustych vlnitych vlasů. Ale stejne nejvíc záleží na celkovém dojmu. Znám chlapa, co se mi na něm libi dlouhé i krátké. Ciste proto, ze je celkove sympatickej. Stejně tak znám chlapa, co se mi nelibi s krátkýma ani dlouhýma vlasama. To neni jediný kritérium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
10.2.26 19:55

Zastávám názor, že většina žen si v životě projde obdobím krátkých vlasů a muži obdobím dlouhých vlasů. Mě se to stalo v 15. :pankac: U většiny kluků, kteří si nechali narůst dlouhé vlasy a pak je shodili, jsem si pak řekla, wow, těm to sekne (s těmi krátkými vlasy!). Ale znám i pár dlouhovlasých, které bych už asi jinak nepoznala. Jako partnery bych je však nechtěla. Jsou to svým způsobem divní brouci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.26 19:55

Měla jsem kdysi na střední spolužáka, strašně fajn kluk, hodně jsme si rozuměli. Měl rád metal a tvrdou muziku já pravý opak rap a tekno :lol: měl vlasy tak do půlky zad cca a nosil culík. Ve třetím ročníku se ostříhal a světe div se holky po něm šly jak slepice po flusu. Naše úžasný přátelství se rozpadlo a do dnes si říkám co by asi bylo kdyby si vlasy tenkrát neostříhal. Byla jsem do něj tenkrát opravdu blázen. Sice mám chlapa, dítě a myslím že docela fajn život, ale bůhví, co by tenkrát bylo jinak :mavam:
Jinak ne nevadilo by mi to pokud by chlap opravdu nevypadal jako blbec.

• Citovat
  • Upravit
14107
10.2.26 19:59

Mne se to nelibi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
10.2.26 20:01

Mně je svým způsobem jedno, co má chlap na hlavě, když je to přiměřeně udržované (čti: umyté a nerozcuchané). Nevadí mi ani pleš. Ale na určitých typech se mi dlouhé vlasy vyloženě líbí (spíš směrem „historický šerm“ než „heavy metal“).

Příspěvek upraven 10.02.26 v 20:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
10.2.26 20:02

Pokud se o to trochu stará, aby to nějak vypadalo tak je to v pohodě ;) horší je když je to umaštěné nemyté cosi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
10.2.26 20:04

No jsou muži, kterým dlouhé vlasy sluší….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
10.2.26 20:05

A pak i ti, kterým úplně moc ne
U těch řekněme 40+ už to v drtivé většině bývá spíš tenhle případ :nevim:

Příspěvek upraven 10.02.26 v 20:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
10.2.26 20:06

Nejsou mínus. Ale každému dlouhé vlasy nesluší. Pokud to sám nevidí.
Především mastná, nevzhledná sláma není hezká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3056
10.2.26 20:08
@vedma007 píše: Více

Otázka je, jak moc by tuto skupinu krátký sestřih vytrhnul :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
10.2.26 20:09

Mám slabost pro chlapy, co mají takový ten drdůlek nahoře a strany podholené, ještě v kombinaci se svaly a kérkama :srdce: V reálném životě neznám moc mužů, co mají dlouhé vlasy natolik pěstěné, aby mě nerušily roztřepené konečky, mastné cancoury nebo řídké culíky. Drtivá většina chlapů vypadá líp s krátkými.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31439
10.2.26 20:09

U me dlouhe vlasy u chlapa plus, ale musi to byt ten spravny druh manicky :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí