Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@The Spaniard píše: Více
Obecně řečeno to není nutně stopka, ale je pravda že u sportovců, umělců, chlapů co se živí rukama je ta tolerance nejspíš vyšší ![]()
Plus když je chlap celkově mužný dost to pomůže.
Malý ajťák s ulízlým culíkem, roztřepenými konečky a pupkem udělá vždycky líp když to shodí.
Pěstěné, zdravé a umyté kadeře na /plácnu/ kameramanovi co ve volném čase leze po horách jsou jiná ![]()
Záleží na mnoha okolnostech. Celkový vzhled, typ vlasů, účes… mastnej ocásek s koutama az za krk je neco uplne jineho nez culik z hustych vlnitych vlasů. Ale stejne nejvíc záleží na celkovém dojmu. Znám chlapa, co se mi na něm libi dlouhé i krátké. Ciste proto, ze je celkove sympatickej. Stejně tak znám chlapa, co se mi nelibi s krátkýma ani dlouhýma vlasama. To neni jediný kritérium.
Zastávám názor, že většina žen si v životě projde obdobím krátkých vlasů a muži obdobím dlouhých vlasů. Mě se to stalo v 15.
U většiny kluků, kteří si nechali narůst dlouhé vlasy a pak je shodili, jsem si pak řekla, wow, těm to sekne (s těmi krátkými vlasy!). Ale znám i pár dlouhovlasých, které bych už asi jinak nepoznala. Jako partnery bych je však nechtěla. Jsou to svým způsobem divní brouci.
Měla jsem kdysi na střední spolužáka, strašně fajn kluk, hodně jsme si rozuměli. Měl rád metal a tvrdou muziku já pravý opak rap a tekno
měl vlasy tak do půlky zad cca a nosil culík. Ve třetím ročníku se ostříhal a světe div se holky po něm šly jak slepice po flusu. Naše úžasný přátelství se rozpadlo a do dnes si říkám co by asi bylo kdyby si vlasy tenkrát neostříhal. Byla jsem do něj tenkrát opravdu blázen. Sice mám chlapa, dítě a myslím že docela fajn život, ale bůhví, co by tenkrát bylo jinak ![]()
Jinak ne nevadilo by mi to pokud by chlap opravdu nevypadal jako blbec.
Mně je svým způsobem jedno, co má chlap na hlavě, když je to přiměřeně udržované (čti: umyté a nerozcuchané). Nevadí mi ani pleš. Ale na určitých typech se mi dlouhé vlasy vyloženě líbí (spíš směrem „historický šerm“ než „heavy metal“).
Příspěvek upraven 10.02.26 v 20:03
Pokud se o to trochu stará, aby to nějak vypadalo tak je to v pohodě
horší je když je to umaštěné nemyté cosi…
A pak i ti, kterým úplně moc ne
U těch řekněme 40+ už to v drtivé většině bývá spíš tenhle případ ![]()
Příspěvek upraven 10.02.26 v 20:08
Nejsou mínus. Ale každému dlouhé vlasy nesluší. Pokud to sám nevidí.
Především mastná, nevzhledná sláma není hezká.
@vedma007 píše: Více
Otázka je, jak moc by tuto skupinu krátký sestřih vytrhnul ![]()
Mám slabost pro chlapy, co mají takový ten drdůlek nahoře a strany podholené, ještě v kombinaci se svaly a kérkama
V reálném životě neznám moc mužů, co mají dlouhé vlasy natolik pěstěné, aby mě nerušily roztřepené konečky, mastné cancoury nebo řídké culíky. Drtivá většina chlapů vypadá líp s krátkými.
U me dlouhe vlasy u chlapa plus, ale musi to byt ten spravny druh manicky
.